..........
Bizim milletimiz ne elitmiş haberimiz yokmuş
Gittim, güldüm, eğlendim, sıkılmadım. Ne mutlu bana![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Cem yılmaz vs göre zaten tarz farkı var. bu tarzdan hoslanmayan begenmeyebılır normaldır ama bu tarzı begenen cok kısı var,
buyuk beklentıyle gıtmıceksın senı bıraz eglendırdıyse yeter zaten. tabı survıvorın ıyı ızleyıcısı olmak lazım..
eyvah eyvah 3 te 2-3 esprı dısında benı hıc sarmadı mesela..
aramızda herhangi biri, Şahanın bu işi sanat için, kültür için yaptığını iddia edebilir mi? yaşı benden 2 yaş küçüktü sanırım hatırladığım, 15 senede toplasanız 10 tane filmi yok, baktı skeçlerinden çıkma Recep İvedik tiplemesi tuttu, adam sadece para kazanmak için 1-2 senede bir filmini yapıyor, bizim millet ayı görüp de gülmeye bayılır çünkü... elitlikse evet biraz da elit olmak lazım, iyiyle kötüyü ayırt edebilmek lazım, gerçi erkek çocuğa anne-baba dedikten sonra küfür öğretip sonra da o küfürlere gülen bir milletiz, Şahan gibiler de bu zaafımızı iyi tespit edip araba kolleksiyonu yapıyor kendine...
özcan deniz'in çakma ordan burdan alıntı filmlerine bin basar, adam filminde inşaat amelesi idi, öyle bi çekmiş ki sanki bi dünya yıldızı tarzında.
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şahanı tanımam etmem, bir muhabbetimde yoktur ama bana yapılan yorumlar aşırı komik geliyor.
Sinemaya herkes sosyal mesaj almaya mı gidiyor? Sinemaya hangi amaçla gidiyorsunuz? Adam 1-2 senede bir film çıkarıp para kazanabilir sonuçta para kazanmak için yapıyor bu filmi. Kitlede seviyorsa sizin gözünüzde herşeye gülen 'elit olmayan' kitle daha neyin tartışmasıdır ki bu? Filmi izledim küfür diyorsunuzda ben '***' harici bir kelime duymadım küfür olarak, argo mevcut tabikide, bel altı imalar mevcut.
Vakit geçirmek için, gülmek için sinemaya gidenlerdenim filmin konusuna göre tabi. Fazla büyütülüyor bence bu konu, beğenme göreceli bir kavram olduğu için beğenene kimse niye beğeniyorsun veya beğenmeyene niye beğenmiyorsun dememeli.
Ufak bit not, en basit sinema filmi bile aylarca sürüyor, günde 20 saate yakın çalışıyor. Hani sözümüz vardır ya 'Emeğe Saygı' bence bunu da unutmayalım.
Melıh o artı 1
Hersey sanat kalıte degıl, ne derece kalıtelı yapımların surundugunu gorduk, tuketıcıye hıtap etmıyor mesela.. Beklentıyı iyi analız etmek onemli sinemada ve çoğu sektörde..
ben sanat filmi izleyin geri kalanı izlemeyin demiyorum, adamın sanatla alakası yok filmleri de aynı şekilde sadece para kazanma üzerine yapıyor dedim, arada fark var...
Abi televizyon sektründeyim o yüzden sinema dizi o tarz yerlerde sosyal mesajlar vermek veya ne bileyim böyle kültürel eğiilimlere yönelmek bana halka karşı oynamak gibi geliyor yapmacık oluyor yani. Kısacası çoğu kişi eğlenmek gülmek için gidiyor sinemaya özellikle bu tarz filmlerde. Ben gitmem şahsen kültürel filme ihtiyacım yok çünkü, ihtiyacım gündelik stresten uzaklaşmak, 2-3 saatliğine mööööhe gülmek vs. Zaten yaşadığımız hayat komple sosyal mesaj, her yaşadığımız bir ders veriyor bize![]()
bakın zaten beğenene kimse laf edemez sana göre çok güzeldir çok eğlenmişsindir çok gülmüşsündür... ama bu o filmi gerçek bir film bile yapmaz, ne çekim kalitesinden, ne kamera açılarından ne senaryosundan ne de castın yeteneklerinden bahsedilemeyen, sakalın kalemle çizildiği, göğüs kıllarının yapıştırma olduğu bariz farkedilen bir gösteri sadece, o gösteriye çok gidilmesi çok gülünmesi de başkalarının eleştirilerini haksız hale getirmez...
recep filmini izlemeye giden adam gülmek için gider, nasıl efekt kullanmış veya senaryoya bakmaz, filmin sonunda ters köşe olmak için de izlemez, para kazanmak için yapıyor diyenler cem yılmaz neden gösterisini sinemaya uyarladı, bu cem yılmaz'ı para kazanmaya yönelik hareketten dolayı kötü mü yapar ? Hayır..
sonuç olarak 2.sinin kulvarları farklı, birini seviyorum demek diğerini kötülemek zorunda olmayı gerektirmez, ben cem yılmaz'ı ayrı severim fakat şahan da serinin en iyi filmini (skecini) çekmiş diyebiliriz, gülmekten karnıma ağrılar girdi![]()
filmi beğenmeyenler kendilerini elit görmeye devam edebilirler![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)