User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
160 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Recep İvedik 4

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..........

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan6606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gitmedim gitmemde yakında korsanı çıkar büyük bir zevkle alır sardıra sardıra izlerim.... para kazandırılacak bir şahsiyet degil ....
    oyle bır dusuncen varsa para kazandırılacak adam degılse hıc ızleme o zaman emege saygın olsun

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk yarıda yine güldük de ikinci yarısı bence boşa zaman kaybı, ama 5,6,7.. cıkarsın gider izlerim.

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İğrenç ...

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fragmandan ibaretmis

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim milletimiz ne elitmiş haberimiz yokmuş

Gittim, güldüm, eğlendim, sıkılmadım. Ne mutlu bana
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filmi izlemedim ama yorumunuzda bir şahan şöyle yapar böyle olur durumu var önceden samimi görüşüyordunuz sonra aranız bozuldu sanırım
    Aynen abi bizim kütük aynı , askerde üst devreydi benim orda bozuştuk

Şaka bir yana tabii , off topic bölümü ve ben de yorumumu belirttim.Bu kesinlikle demek değildir ki amacım Şahan'ı ve yapıtlarını küçük görmek.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem yılmaz vs göre zaten tarz farkı var. bu tarzdan hoslanmayan begenmeyebılır normaldır ama bu tarzı begenen cok kısı var,
    buyuk beklentıyle gıtmıceksın senı bıraz eglendırdıyse yeter zaten. tabı survıvorın ıyı ızleyıcısı olmak lazım..

eyvah eyvah 3 te 2-3 esprı dısında benı hıc sarmadı mesela..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aramızda herhangi biri, Şahanın bu işi sanat için, kültür için yaptığını iddia edebilir mi? yaşı benden 2 yaş küçüktü sanırım hatırladığım, 15 senede toplasanız 10 tane filmi yok, baktı skeçlerinden çıkma Recep İvedik tiplemesi tuttu, adam sadece para kazanmak için 1-2 senede bir filmini yapıyor, bizim millet ayı görüp de gülmeye bayılır çünkü... elitlikse evet biraz da elit olmak lazım, iyiyle kötüyü ayırt edebilmek lazım, gerçi erkek çocuğa anne-baba dedikten sonra küfür öğretip sonra da o küfürlere gülen bir milletiz, Şahan gibiler de bu zaafımızı iyi tespit edip araba kolleksiyonu yapıyor kendine...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özcan deniz'in çakma ordan burdan alıntı filmlerine bin basar, adam filminde inşaat amelesi idi, öyle bi çekmiş ki sanki bi dünya yıldızı tarzında.
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahanı tanımam etmem, bir muhabbetimde yoktur ama bana yapılan yorumlar aşırı komik geliyor.

Sinemaya herkes sosyal mesaj almaya mı gidiyor? Sinemaya hangi amaçla gidiyorsunuz? Adam 1-2 senede bir film çıkarıp para kazanabilir sonuçta para kazanmak için yapıyor bu filmi. Kitlede seviyorsa sizin gözünüzde herşeye gülen 'elit olmayan' kitle daha neyin tartışmasıdır ki bu? Filmi izledim küfür diyorsunuzda ben '***' harici bir kelime duymadım küfür olarak, argo mevcut tabikide, bel altı imalar mevcut.

Vakit geçirmek için, gülmek için sinemaya gidenlerdenim filmin konusuna göre tabi. Fazla büyütülüyor bence bu konu, beğenme göreceli bir kavram olduğu için beğenene kimse niye beğeniyorsun veya beğenmeyene niye beğenmiyorsun dememeli.

Ufak bit not, en basit sinema filmi bile aylarca sürüyor, günde 20 saate yakın çalışıyor. Hani sözümüz vardır ya 'Emeğe Saygı' bence bunu da unutmayalım.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aramızda herhangi biri, Şahanın bu işi sanat için, kültür için yaptığını iddia edebilir mi? yaşı benden 2 yaş küçüktü sanırım hatırladığım, 15 senede toplasanız 10 tane filmi yok, baktı skeçlerinden çıkma Recep İvedik tiplemesi tuttu, adam sadece para kazanmak için 1-2 senede bir filmini yapıyor, bizim millet ayı görüp de gülmeye bayılır çünkü... elitlikse evet biraz da elit olmak lazım, iyiyle kötüyü ayırt edebilmek lazım, gerçi erkek çocuğa anne-baba dedikten sonra küfür öğretip sonra da o küfürlere gülen bir milletiz, Şahan gibiler de bu zaafımızı iyi tespit edip araba kolleksiyonu yapıyor kendine...
    Bu sayade bentley aldı bindi satmış şimdi , bir dahada spor araba parahalı araba almayacakmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melıh o artı 1

Hersey sanat kalıte degıl, ne derece kalıtelı yapımların surundugunu gorduk, tuketıcıye hıtap etmıyor mesela.. Beklentıyı iyi analız etmek onemli sinemada ve çoğu sektörde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sanat filmi izleyin geri kalanı izlemeyin demiyorum, adamın sanatla alakası yok filmleri de aynı şekilde sadece para kazanma üzerine yapıyor dedim, arada fark var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sanat filmi izleyin geri kalanı izlemeyin demiyorum, adamın sanatla alakası yok filmleri de aynı şekilde sadece para kazanma üzerine yapıyor dedim, arada fark var...
    Abi televizyon sektründeyim o yüzden sinema dizi o tarz yerlerde sosyal mesajlar vermek veya ne bileyim böyle kültürel eğiilimlere yönelmek bana halka karşı oynamak gibi geliyor yapmacık oluyor yani. Kısacası çoğu kişi eğlenmek gülmek için gidiyor sinemaya özellikle bu tarz filmlerde. Ben gitmem şahsen kültürel filme ihtiyacım yok çünkü, ihtiyacım gündelik stresten uzaklaşmak, 2-3 saatliğine mööööhe gülmek vs. Zaten yaşadığımız hayat komple sosyal mesaj, her yaşadığımız bir ders veriyor bize

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi televizyon sektründeyim o yüzden sinema dizi o tarz yerlerde sosyal mesajlar vermek veya ne bileyim böyle kültürel eğiilimlere yönelmek bana halka karşı oynamak gibi geliyor yapmacık oluyor yani. Kısacası çoğu kişi eğlenmek gülmek için gidiyor sinemaya özellikle bu tarz filmlerde. Ben gitmem şahsen kültürel filme ihtiyacım yok çünkü, ihtiyacım gündelik stresten uzaklaşmak, 2-3 saatliğine mööööhe gülmek vs. Zaten yaşadığımız hayat komple sosyal mesaj, her yaşadığımız bir ders veriyor bize
    bakın zaten beğenene kimse laf edemez sana göre çok güzeldir çok eğlenmişsindir çok gülmüşsündür... ama bu o filmi gerçek bir film bile yapmaz, ne çekim kalitesinden, ne kamera açılarından ne senaryosundan ne de castın yeteneklerinden bahsedilemeyen, sakalın kalemle çizildiği, göğüs kıllarının yapıştırma olduğu bariz farkedilen bir gösteri sadece, o gösteriye çok gidilmesi çok gülünmesi de başkalarının eleştirilerini haksız hale getirmez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın zaten beğenene kimse laf edemez sana göre çok güzeldir çok eğlenmişsindir çok gülmüşsündür... ama bu o filmi gerçek bir film bile yapmaz, ne çekim kalitesinden, ne kamera açılarından ne senaryosundan ne de castın yeteneklerinden bahsedilemeyen, sakalın kalemle çizildiği, göğüs kıllarının yapıştırma olduğu bariz farkedilen bir gösteri sadece, o gösteriye çok gidilmesi çok gülünmesi de başkalarının eleştirilerini haksız hale getirmez...
    Cast yetenekleri konusunda haklısın abi biraz pasiflerdi. Kamera açısı falan o gözle bakmadım ama illaki hataları vardır. Eleştirmek her zaman daha iyisi olsun diyedir tabikide, bu sonuçları çıkaracak olanda film sahibidir bence

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dayı siz neyin kafasını yaşıyosunuz ya alt tarafı film bu ayrıca her seans katıla katıla gülüyo bi sizi güldüremedi adam ne üzülmüştür kim bilir
    Bol bol gül tadini cikar...
    Tango-1 never dies.

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    recep filmini izlemeye giden adam gülmek için gider, nasıl efekt kullanmış veya senaryoya bakmaz, filmin sonunda ters köşe olmak için de izlemez, para kazanmak için yapıyor diyenler cem yılmaz neden gösterisini sinemaya uyarladı, bu cem yılmaz'ı para kazanmaya yönelik hareketten dolayı kötü mü yapar ? Hayır..

sonuç olarak 2.sinin kulvarları farklı, birini seviyorum demek diğerini kötülemek zorunda olmayı gerektirmez, ben cem yılmaz'ı ayrı severim fakat şahan da serinin en iyi filmini (skecini) çekmiş diyebiliriz, gülmekten karnıma ağrılar girdi

filmi beğenmeyenler kendilerini elit görmeye devam edebilirler
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)