2.30 da geldim bende üstünede medcezir attım.valla kotu degil süper filmde degil ama gülmek için izlenir
2.30 da geldim bende üstünede medcezir attım.valla kotu degil süper filmde degil ama gülmek için izlenir
1881 - 193∞
Süper film anlayışı nedir sitemizin anlamadımHem gülüyoruz yazılıyor hem gidilir hem de fena değil
Vallaha şaşkınlıkla okudum yorumları
Bende bugün gidicem, bakalım nasılmış![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Valla tarzı hep aynı , adamın kafasına vuruyor koyuyumda yaylan diyor vs..
Artık boku çıktı bence. Ben gitmem boş yere![]()
imzasız..
gittim ve süperdi baştan sona kadar güldüm.
YamahA Xmax 250 ABS
Ben gittim cok eğlendim . Baya bayada Güldüm eğlendim gitmenizi tavsiye ederim![]()
Kıl farkıylaysa ben kazandımda baya baya güldüm
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Tamamiyle duruşuyle ya da duramayışıyla alakalı diyeyim gitmicem, çevremdekilerin gitmesine de müsade etmicem.
Cem Yılmaz'ın sahne gösterisini film niyetine sinemada izleyen milletin, survivor'ın da kalitesiz film versiyonunu kaçırmadan izlemesini bekliyorum.
Çok büyük bir doldurma ve akabinde beklenti ile serinin ilk versiyonunu sinemada izlemek zorunda kalmıştık; müöhööhöh müöhöhöh diyerek saçma sapan davranışlara insanların gülmesi gerçekten çok vahim.
Kardeşinide büyük yönetmen diye gazlıyorlar, büyük yönetmen anlayışları da artık nasıl birşey ise...
Ortada bir emek var ise, sakal diye niye suratını , kıl diye niye kollarını boyuyorsun.
TV8'deki güldürmeyen skeçlerden nasıl buralara geldi, kim gazladı, kim yardım ettide bu adam bu kadar usta ! komedyen ! oldu.
TV8 dekiler gerçekten komik gelmiyordu ama sinemada sanırım salonun verdiği coşkuyla veya topluma ayak uydurma psikolojisi ile ilgili filmlerinde hep güldüm
pazar günü kısmet olursa gidip izlicem
Livestrong
Gülmek için gidip izlenirse gayet komik filim ama böyle orası olmamış burası olmamış kendini yönetmen sanıp gidersen bişey anlamazsın
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
bütün serisini gayet severek ve gülerek izledim bu eski serilere göre bi fırt düşük kalmış ama kesinlikle kötü değildi.en azından komik diye izlediğimiz çoğu türk filminden komiktir
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Ben bugun bjk nin maçı dolayısıyla gidemedim ama yarın gidicem büyük ihtimal bizim güldüğümüz noktalar insanın dışa vuramadığı hayvanlılları recep serisinde görmek beni güldürüyo açıkçası.
pardon ya, Recep İvedik serisi güldürürken düşündürüyor mu, sosyal mesajlar mı veriyor da, anlamazsın yazmışsın
![]()
Neyini anlamayalım ki, geçiyor ortaya osuruyor, müöhöööö diyor, osururken sosyal mesaj verdi de biz mi kaçırdık
O değil de sende okuduğunu convert etme problemi var sanırım; burası olmamış, orası olmamış diye birşey belirtmedim, zaten olan birşey de yok.
Neyse ya, isteyen gider, istemeyen gitmez, ben tespitimi yazdım.
Ben butun serilerini ezbere biliyorum o kadar sevdigim bir karakter recep ivedik ama bu filmi ne kadar gulumsetse de bir kere bile kahkaha attirmadi bana digerlerine kiyasla gozle gorulur bir zayiflik soz konusu ancak gidip gayet eglendirebilicek bir film
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)