User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
101 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Sadece 3-5 Günlüğüne İyi Para Kazanmak İsteyen TRİM USTASI

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba aldığımda adanaya gelmemek için ,adanadan araba almaya karar verdim , şaka bir yana araç muhteşem olmuş ..emeğinize sağlık. Allah kaza bela hatta çamur göstermesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam valla biz bundan kaybediyoruz işte. onu yapamayız bunu yapamayız. öyle olmaz böyle olur. kimse sökemez mutlaka kırılır. bu düşüncelerde oldukça tabiki hiç bir şey olmaz bu memlekette. bi yeri sökerken gelmekte zorlanınca tutup daha güçlü çekersen tırnakları da kırarsın parçayı da kırarsın. ama bu nasıl sökülüyor acaba diye her yerini inceleyerek yaparsan emin ol sende arabayı son civatasına kadar söküp takarsın.
    Elinize sağlık, elin Almanı kaç vida fazla koymuş aracı üretirken? Birde aracın heryerine silikon bazlı yağ sıkıp 1-2 ay sonra etkisi geçince araç sahibinin yüzünü görmek isterdim...

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elinize sağlık, elin Almanı kaç vida fazla koymuş aracı üretirken? Birde aracın heryerine silikon bazlı yağ sıkıp 1-2 ay sonra etkisi geçince araç sahibinin yüzünü görmek isterdim...
    Silikon bazlı yağ sikarken mi gördün bizi cok merak ettim. Yaptığımız uygulamaları biliyor musun ? Yorum yazmak ne kolay. Sana da teşekkürler kardesim. Iyi kötü her eleştiri bizi bi adım ileri götürür inşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrese Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok derin değiller kendim biraz denemiştim pastayla kapanır gibi olmuştu nisan ayında gelecem adanaya sana bırakırım iyişallah boyanıp temizlenince gelir alırım
    Tabiki ne zaman istersen. Sadece aracı getirmeden 2 gün önce haber verirsen cok sevinirim kardesim.

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç baya yorgun heralde, 230.000 de w211 aracımız var çıt ses yok. Sizin araç ya pertten toplama orasıyla burasıyla çok uğraşılmış, yada eski sahipleri eşşek niyetine binmiş tüm çukurlar vs arabayı dağıtmış.

Ben Türkiyedeki hiçbir ustanın o aracı orjinali gibi çıt çıkmayacak bir şekilde toplayabileceğini sanmıyorum. Daha sökmeye başlarken tırnakları pimleri kırmaya başlarlar...
    Neden bu kadar onyargilisiniz? Ne arac kullanilirken basindaydiniz, ne de trim sesleri icin sokulup takıldığında. Ama oyleymiscesine saydirabiliyorsunuz
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eve varınca arkadaşın derdini anlatırım size. klasik üzüm-bağcı vakası...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araca masallah, dogu ve ilker abiyede ellerine saglik. Sevindim yabanciya gitmemesine. Dogu gaza geldim benim 205i de getireyim sesler icin, ses gelmeyen tek yeri torpido oda yerinde yok uyarmi 😂😂
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

metehancihangir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu ilk açıldığında daha hiç yorum yokken görmüştüm ohoo böyle birisini hayatta bulamazlar şanşır şungur sesle arabayı kullanmaya devam ederler demiştimki yanılmışım.Helal olsun iki tarafta çok memnun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araca masallah, dogu ve ilker abiyede ellerine saglik. Sevindim yabanciya gitmemesine. Dogu gaza geldim benim 205i de getireyim sesler icin, ses gelmeyen tek yeri torpido oda yerinde yok uyarmi 😂😂
    Amca onu komple sokecem zaten sen bi getir onu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba aldığımda adanaya gelmemek için ,adanadan araba almaya karar verdim , şaka bir yana araç muhteşem olmuş ..emeğinize sağlık. Allah kaza bela hatta çamur göstermesin
    Yorumu yeni gördüm. Teşekkür ederim Abicim Araba al alma fark etmez ne zaman yolun düşerse bekleriim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi gelelim sana EmrE-35;

foruma söylüyorum; benim şu x-type jaguar'ın "otomobilleriniz" bölümüne açtığım konusunu hatırlayanlar vardır. herkes hayırlı olsun falan derken bu arkadaş o konuya girerek yok x-type şöyle kötü, yok böyle kötü, beş para etmez ingiliz gibi şeyler yazıp şaşırtmıştı beni. benimle birlikte birçok arkadaş da şok olmuştu o tepkiye. sebebini sorduğumda bana: "sen, kıskanma favorilerini paylaş konusunda onun bunun ilanlardaki arabasına atıp tutarken iyiydi, ben senin arabana söyleyince mi kötü oldu?" demesin mi? ikinci bir şok daha yaşadık böylece.

o konuyu da bilirsiniz, herkes link paylaşır ve o linteki ikinci el araçlar hakkında iyi kötü eleştirilerini yazar. benim de bazen ilanlardaki araçlar hakkında aşırıya kaçtığım yorumlarım olmuştur ister istemez. kimin öyle yorumları olmaz ki? gelin görün ki "otomobilleriniz" kısmında kimsenin aracına yok şöyle berbat, yok beş para etmez gibi yorumlar etmeyiz. üye arkadaşa karşı ayıp olur, yakışmaz yani. olumsuz yönleri dahi tatlı dille söylenir ve hayırlı olsun, maaşallah deriz. etik bunu gerektirir.

her neyse, zamanla anladım ki ben o favorileri paylaştığımız konuda bu elemanın ilana koyduğu bi araca olumsuz birşey söylemişim, bu da içine oturmuş. onun da hıncını, acısını benim açtığım konulara zırt pırt dalıp böyle laf sokmayla çıkarıyormuş.

(bir de bu arkadaş zannedip foruma üye başka bi arkadaşın başka bir konuda günahını almış, onunla da kötü olmuştum bunun yüzüne.)

hayır ben başka konularda ilanları paylaşıp onun bunun aracına eleştiri yapıp olumsuz yanlarını söylüyorsam aha bak kendi aldığım 60.000'deki aracımın çatır çutur, gacur gucur her yerinden ses geldiğini de binlerce üyenin önünde söylüyorum. söyledim ve gereği de yapıldı. tıpkı 0 km ds5'imin kapıdaki cızırtısını ve babamdaki passat'ımızın anamızı ağlattığını söylediğim gibi...

1.
    Ben Türkiye'deki hiçbir ustanın o aracı orjinali gibi çıt çıkmayacak bir şekilde toplayabileceğini sanmıyorum. Daha sökmeye başlarken tırnakları pimleri kırmaya başlarlar.
    senin bu lafının üstüne adamlar aslan gibi çıktı ve çok şükür ne çıt ses bıraktılar, ne kırdılar, ne de döktüler. ne oldun sen şimdi, ne?

2.
    Bir de aracın her yerine silikon bazlı yağ sıkıp 1-2 ay sonra etkisi geçince araç sahibinin yüzünü görmek isterdim.
    baktın 1. mesajındaki durum olmadı. çıt kalmadı, pim'ler falan kırılmadı ve operasyon başarılı geçti. bunun üzerine laf sokacak yer bulamadın ve bu 2. mesajı postaladın. adamların işi nasıl yaptığını dahi görmedin etmedin, bu nasıl itham? sen trim tamiri için sana emanet edilene az biraz sprey sıkıp, sonra da aha şöyle böyle yaptım diye yollarsın demek ki? hadi 2 ay sonra araç aynı b.ku yedi diyelim. emin ol yüzüm değişir, canım sıkılabilir ama ustaların emeğinden ve sağlam iş yaptığından zerre şüphe duymam. bilirim ki onlar ellerinden gelenin en iyisini yapmışlardır.

son olarak... bana saldıracaksın; bari böylesine emeğin, işçiliğin konuşulduğu ve millete faydanın sağlandığı bir konuda saldırma. bazı konulara saygıyı öğren. aşırı iyi niyetli, yapıcı ve sabırlı adamımdır ama sırf çamurcuya tahammülüm yok forumda. yani bi insan kendisine şu kadar yazdırıp saydırıyorsa bana, harbiden tahammül edilmeyecek tiptir...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha bu arada aracı beğenen ve iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

aracı ilk kez gördüğümüz birisine teslim edip uzaklara gitmesine izin verdiğimiz güven meselesine gelirsek... emin olun şu forumda doğukan ve onun gibi daha önce yüzünü dahi görmediğim ama sonuna kadar güveneceğim birçok üye arkadaş var. buradaki her bir üyenin nasıl bir karakter olduğu yazdığından, çizdiğinden, saygısından, forum adabından, edebinden az çok belli oluyor zaten.

örnek veriyorum, mesela bu forumda herhangi bir işi kabul etmesi ve yapması konusunda (kendisini hiç görmediği halde) darkmoon'a güvenemeyecek bi adam var mı? daha çok isim var, çok...

güvenenin cesaretinden çok, asıl güveni boşa çıkarmayana saygıyı sevgiyi sunalım.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ne haysiyetsiz bir yorumdur ya? işi yapan adamın da yaptıranın da yüzü burda insaf! adamın gözünün önünde, verdiği emeğe böyle laf edilir mi? size mi kaldı verilen emeğe laf etmek..

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında canınızı iyi yakmış heralde, heryerde sataşıp duruyorsunuz araç sahibine Ahahahaa yazık valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten sonucunu merakla beklediğim bir konuydu. Her iki taraf içinde sonucun olumlu olduğu ve benzer durumlardan şikayetçi olan arkadaşlarında iyi bir adresi olmuş oldu...
    Ustamızın ellerine sağlık.
    Araç için söylenecek çok söz yok. Kazasız belasız sürüşler.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi gelelim sana EmrE-35;

foruma söylüyorum; benim şu x-type jaguar'ın "otomobilleriniz" bölümüne açtığım konusunu hatırlayanlar vardır. herkes hayırlı olsun falan derken bu arkadaş o konuya girerek yok x-type şöyle kötü, yok böyle kötü, beş para etmez ingiliz gibi şeyler yazıp şaşırtmıştı beni. benimle birlikte birçok arkadaş da şok olmuştu o tepkiye. sebebini sorduğumda bana: "sen, kıskanma favorilerini paylaş konusunda onun bunun ilanlardaki arabasına atıp tutarken iyiydi, ben senin arabana söyleyince mi kötü oldu?" demesin mi? ikinci bir şok daha yaşadık böylece.

o konuyu da bilirsiniz, herkes link paylaşır ve o linteki ikinci el araçlar hakkında iyi kötü eleştirilerini yazar. benim de bazen ilanlardaki araçlar hakkında aşırıya kaçtığım yorumlarım olmuştur ister istemez. kimin öyle yorumları olmaz ki? gelin görün ki "otomobilleriniz" kısmında kimsenin aracına yok şöyle berbat, yok beş para etmez gibi yorumlar etmeyiz. üye arkadaşa karşı ayıp olur, yakışmaz yani. olumsuz yönleri dahi tatlı dille söylenir ve hayırlı olsun, maaşallah deriz. etik bunu gerektirir.

her neyse, zamanla anladım ki ben o favorileri paylaştığımız konuda bu elemanın ilana koyduğu bi araca olumsuz birşey söylemişim, bu da içine oturmuş. onun da hıncını, acısını benim açtığım konulara zırt pırt dalıp böyle laf sokmayla çıkarıyormuş.

(bir de bu arkadaş zannedip foruma üye başka bi arkadaşın başka bir konuda günahını almış, onunla da kötü olmuştum bunun yüzüne.)

hayır ben başka konularda ilanları paylaşıp onun bunun aracına eleştiri yapıp olumsuz yanlarını söylüyorsam aha bak kendi aldığım 60.000'deki aracımın çatır çutur, gacur gucur her yerinden ses geldiğini de binlerce üyenin önünde söylüyorum. söyledim ve gereği de yapıldı. tıpkı 0 km ds5'imin kapıdaki cızırtısını ve babamdaki passat'ımızın anamızı ağlattığını söylediğim gibi...

1.

senin bu lafının üstüne adamlar aslan gibi çıktı ve çok şükür ne çıt ses bıraktılar, ne kırdılar, ne de döktüler. ne oldun sen şimdi, ne?

2.

baktın 1. mesajındaki durum olmadı. çıt kalmadı, pim'ler falan kırılmadı ve operasyon başarılı geçti. bunun üzerine laf sokacak yer bulamadın ve bu 2. mesajı postaladın. adamların işi nasıl yaptığını dahi görmedin etmedin, bu nasıl itham? sen trim tamiri için sana emanet edilene az biraz sprey sıkıp, sonra da aha şöyle böyle yaptım diye yollarsın demek ki? hadi 2 ay sonra araç aynı b.ku yedi diyelim. emin ol yüzüm değişir, canım sıkılabilir ama ustaların emeğinden ve sağlam iş yaptığından zerre şüphe duymam. bilirim ki onlar ellerinden gelenin en iyisini yapmışlardır.

son olarak... bana saldıracaksın; bari böylesine emeğin, işçiliğin konuşulduğu ve millete faydanın sağlandığı bir konuda saldırma. bazı konulara saygıyı öğren. aşırı iyi niyetli, yapıcı ve sabırlı adamımdır ama sırf çamurcuya tahammülüm yok forumda. yani bi insan kendisine şu kadar yazdırıp saydırıyorsa bana, harbiden tahammül edilmeyecek tiptir...

Çok uzun yazmışsın okuyamadım, al-satçımısın nesin bilemem kırık dökük bitik kelepir arabaları bulup orasını burasını az biraz yaptırıp tekrar satıyorsun kanımca o yüzden araçlarına söylenen lafların pek umrunda olacağını zannetmiyorum ama genede hayırlı olsun Allah içine sindirsin güzel günlerde kullan

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dili olan konusuyor..

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaş farkı olmasa neyse..

Dou abi eline sağlık, hani yanlayacaktık arabayı vermeden bi sıfır çizecektik niye aramadın ki
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok uzun yazmışsın okuyamadım, al-satçımısın nesin bilemem kırık dökük bitik kelepir arabaları bulup orasını burasını az biraz yaptırıp tekrar satıyorsun kanımca o yüzden araçlarına söylenen lafların pek umrunda olacağını zannetmiyorum ama genede hayırlı olsun Allah içine sindirsin güzel günlerde kullan

Senin eski olaylar fena zoruna gitmiş belli alıngan bir arkadaşsın ama cool görünmeye çalışıyorsun da forumun zeka seviyesi tahmininden yüksek komik görünüyorsun.

Herneyse Aracınıza maşallah birkaç kez sizi Audi ile sankodada gördüm araçlarınıza çok değer veriyorsunuz belli maşallah. Konunun devamını sonradan gördüm. Doğukanı eskiden beri tanırım tam adamını bulmuşssunuz emanet edecek. Kendiside her aracı konusunda delilik derecesinde titizdir. Ancak biz app plaka için ararız teli açmaz araba buluruz adanada belki gider bir önden bakar diye ararız teli açmaz Hain kardeşim benim sana bir ceza keseceğim dükkanı hayırlamaya gelince adanaya
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)