kardesının uzerınden anımasyon yapıldıgı ıcın su fotodakı halı kendısıne uzak duruyor ama duygusu yeter
kardesının uzerınden anımasyon yapıldıgı ıcın su fotodakı halı kendısıne uzak duruyor ama duygusu yeter
Bu adamı unutanın kalbi kurusun.Bu adam ve bu film en ufak bir parçasında bile kendini bu dünyaya ait hisseden her yaştan insana tercüman oldu.
Film gösterime gireli neredeyse 1 hafta oldu, Kütahya'da bile salonlar full, kaç gündür 2.defa izlemek için gidiyoruz, bugüne koca sinemada 1 adet boş bilet vardı. Hasılat olarak iyi gidiyor galiba![]()
Tek kelimeyle acayip etkiledi film beni, unutulmazlar arasında.
Kardeşide üstünde efektler vs.ler falanlar filanlarla Paul Walkera en yakını olusturmaya calısılmıs hali diye biliyorum
1881 - 193∞
Supra kendi garajındaki beyaz olan evet.
Edeple gelen, lütufla gider.
F&F3 den sonra bıraktım demiştim PAUL WALKER'in hatrına izledim ama isabetli bir karar vermişim 3 de bırakmakla
Yönetmenlik falan yok senaryo yok, Yapımcı değişmiş herade daha çok patla daha çok patlama mı demişn ne demiş,
Araba sahnesi yok konudan çok uzaklaşmış ipin ucu kaçmış tabi ben 4-5-6 yı izlemedimoralarda neler oldu kim bilir
![]()
Buda filmin gişe boyutu.
H
Son sahnede gözleri dolmayan asla ve kat'a bizden değildir...
8. filme dair herhangi bir ipucu vermediler hüzünlü ve gelecek hakkında askıda kalan bir film oldu, her ne kadar birkaç yerde yuhh artık ebesinin nikahı dediğim sahneler olsa da verdiğim parayı sonuna kadar hak eden bir film izledim yiğidi öldür ama hakkını yeme... Filmin başından itibaren aksiyon hiç bitmiyor, imdb şuan 8.1 ama inan ki daha fazlasını eder.
İstanbulda bağlarlar hepsini. Kapan atarlar yola. Fast and the furious Most Wanteda döner. Bura Türkiye öyle arabadan sopayla inersen de sonuçları olur. Olmaz o iş![]()
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)