isyerinde müsaitseniz ozellikle ayakta duranlara veya sürekli ordan oraya kosturan gün icinde dısarda gezenler için converse cehennem, new balance ise cennettir boyle rahat ayakkabı olmaz![]()
isyerinde müsaitseniz ozellikle ayakta duranlara veya sürekli ordan oraya kosturan gün icinde dısarda gezenler için converse cehennem, new balance ise cennettir boyle rahat ayakkabı olmaz![]()
1881 - 193∞
bir takım elbiseye ihtiyacım var, biliyorum takım elbise satın alınmaz diktirilir ama şu an ona vaktim ve naktim yok.slim fit ve italyan kesim tarzında, kaliteli kumaı olan takım elbiseye ihtiyacım var. istanbul'da nerede bulabilirim?
"Korkmadık, savaştık"
Eren holding'in çadır günlerini bilenleriniz vardır. Eskiden Yenibosnadaki merkez binada yapılırdı. Artık 212 Avm'nin yanındaki mağazaların olduğu yerde yapılıyor.
Bundan sonraki ilk çadır günü 130 gün sonra. http://www.sanalcadir.com
öyle marka takıntısı olmadan üstüme oturan her şeyi giyebilirim.
tek takıntım kot alırken levi's sadece.. kalıp direk bana göre alınıyor sanki![]()
Eskiden lacoste ve tommy harici birşey almazdım artık bıraktım takıntı olayını neyi beğenirsem onu giyiyorum. Gerçi alacak renk kalmadı arkadaş![]()
kotta levis üstüne tanımam ama cidden çoğu markadan daha iyi
ayakkabı olarak kemal tanca ve tergan güzel
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Bursa'da öyle avm dışında alışveriş yapmaya yer yok herhalde ya da var ben bilmiyorum.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
markamı kaldı artık o markacılık 90 lılardaydı 5-10 marka vardı piyasada.. ben güzel gördüğüm şeyi dalıp mağazaya alıyorum.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Orijinal tekstil/aksesuar talebi için öm ile bilgi alabilirsiniz benden. İnstagramda bir sayfa var ama buraya yazmam pek doğru olmaz sanırım. Armani/Burberry/Iceberg/Moschino/Ted Baker/Zegna vs.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)