User Tag List

Sayfa 8/14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
259 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Nereden giyiniyorsunuz?

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece iş görüşmesi için takım arıyordum. Hem de uygun olması gerekiyordu. Yeni mezun ve işssiz olduğumdan ötürü. Kiğılıya ve birkaç benzer kaliteli marka satan dükkanlara gittim, taksit de yaparım diye. Sadece takıma 380den başlıyordu. Ve de slim yoktu. Korkuluk gibi duruyordu üstümde. Slim ve bana uyanları 500 liradan başlamaktaydı. GÖmlek, kıravat ve de ayakkabıyı hesaba kattığımda büyük külfet olacaktı. Arkadaşımın tavsiyesiyle küçük, altınyıldız kumaşlarıyla kendi dikimi takımlarını satan bir dükkana gittim. Eleman bir süzdü, ilk verdiği takımı denedim ve de aldım çıktım. Takım, kravat, gömlek 250 tl'ye buldum. Hem tam istediğim gibi takımım oldu, hem de ekstra külfet olmadı. Zaten çok marka takıntısı olan birisi değildim, artık hiç değilim. Yeniliklere ve de tekstilde yerli üreticilere güvenmek lazım.
    Instagram: mutusgarage

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takım elbise konusunda Aksaray Yeraltı çarşısı der geçerim.

Şişlide Etik@ di ismi sanırım yanlış olabilir isim. bi mağaza var osmanbeye giderken flo ya gelmeden. Orada güzel ürünler oluyor.

Bide vazgeçilmezim pazartesi günleri sabah 8 akşam 5 arası ''Rami Sosyete Pazarı''
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada markalar icinde yuzuyoruz ama cogu les.. Yaklasik 1 senedir kot, tshirt, mont vs herseyimi mavi jeans tan aliyorum . Armani fan dim ama artik maviciyim.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    6 tane sweat shirt aldım kapşonlu Merter'den 150 liraya ihraç fazlası hepsi 3 iplik jardonlu hemde

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece iş görüşmesi için takım arıyordum. Hem de uygun olması gerekiyordu. Yeni mezun ve işssiz olduğumdan ötürü. Kiğılıya ve birkaç benzer kaliteli marka satan dükkanlara gittim, taksit de yaparım diye. Sadece takıma 380den başlıyordu. Ve de slim yoktu. Korkuluk gibi duruyordu üstümde. Slim ve bana uyanları 500 liradan başlamaktaydı. GÖmlek, kıravat ve de ayakkabıyı hesaba kattığımda büyük külfet olacaktı. Arkadaşımın tavsiyesiyle küçük, altınyıldız kumaşlarıyla kendi dikimi takımlarını satan bir dükkana gittim. Eleman bir süzdü, ilk verdiği takımı denedim ve de aldım çıktım. Takım, kravat, gömlek 250 tl'ye buldum. Hem tam istediğim gibi takımım oldu, hem de ekstra külfet olmadı. Zaten çok marka takıntısı olan birisi değildim, artık hiç değilim. Yeniliklere ve de tekstilde yerli üreticilere güvenmek lazım.
    Moda di centone galiba bahsettiğin mağaza bir ıvır zıvır bir kaç sey almıstım bende ayyıldız kumaşları diye heryerde tabelası vardı ucuz ve güzel alternatif

http://www.centone.net/pages/
    1881 - 193

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    türkiyede gidip üst sınıf pahalı markaları orjinal alsanda seni tanımayan bir ortamda yada uzaktan bakdılarmı çakma muamelesi görüyorsun.. verdiğin parada gereksiz oluyor.. sen veriyorsun 2-3 bin tl adam bire bir aynısını alıyor 100-200 tl ye..

Ayakkabı dışında marka almıyorum ayakkabı alırsamda bir defa sağlam para veriyorum ama ömürlük alıyorum hala 2003 yılından kalma ilk günkü gibi olan loafer sneaker gece ayakkabılarım var.. şu sıralar tek sıkıntım ayakkabı çünkü en kaliteli markalar bile artık kalite değerlerini çok düşürür olmuş..

sadece outdoor tarzı ürünlerde marka alıyorum columbia,salomon, north face gibi.. çok kaliteliler bu ürünler..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elbisem pazardan allah korusun nazardan

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    marka önemli değil, önemli olan hoşuma gitmesi ya da insanın aldığını kendine yakıştırması.
    yeri geliyor polo thilfiger diesel armani levis vs markaları da alıp giyiyorum, yeri geliyor hoşuma giden 2,5 euroluk markasız t Shirt alıp giyiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bursada bilenler vardır yeşim'in fabrikasının içinde böyle gözle görünmeyen defolu ürünleri sattıkları yer var nike a üretim yapıyorlar sadece arka tarafdaki etiketi kesiyorlar mağazadaki ile aynı ürün kafadan 4te 1 i parasına 6ayda 1 ugrayıp çok iyi bir alışverişe çok komik paralar veriyorum sonuçda NİKE
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türkiyede gidip üst sınıf pahalı markaları orjinal alsanda seni tanımayan bir ortamda yada uzaktan bakdılarmı çakma muamelesi görüyorsun.. verdiğin parada gereksiz oluyor.. sen veriyorsun 2-3 bin tl adam bire bir aynısını alıyor 100-200 tl ye..

Ayakkabı dışında marka almıyorum ayakkabı alırsamda bir defa sağlam para veriyorum ama ömürlük alıyorum hala 2003 yılından kalma ilk günkü gibi olan loafer sneaker gece ayakkabılarım var.. şu sıralar tek sıkıntım ayakkabı çünkü en kaliteli markalar bile artık kalite değerlerini çok düşürür olmuş..

sadece outdoor tarzı ürünlerde marka alıyorum columbia,salomon, north face gibi.. çok kaliteliler bu ürünler..
    Dün North Face'e gittim yelek almak için. 839 lira etiketi görüp arkama bakmadan kaçtım bi gelene aldırtmak lazım burada korkunç fiyatlar.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şu aralar fena GAP'a sardım.. Onun dışında mavi her zaman sevdiğim bir marka.. Abercrombie'ye aşığım lâkin Türkiye'de bulamadığımdan arzu ettiğim kadar giyemiyorum.

İş yaşantısında ise, Network - Fabrika - Efor - Kiğılı'dan şaşmıyorum..

Saat takıntım var, Armani - Diesel - Guess - Tissot - Fosil - Nautica en sevdiklerim.. Outdoor / Spor kıyafetlerinde ise ( özellikle kayak ) Columbia'dan başka marka pek tercih etmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Columbia-The North Face-Jack Wolfskin mont ve botlarımda tercih ediyorum. Diğer kıyafetlerde marka takıntım pek yok, beğendiğimi alırım

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdışından sık sık alisveris yapma sansim var yeri geliyor ayda iki kere amerikaya gidiyorum. Arada ucurum olmadigi surece alisverisimi memleketten yapiyorum.. Basin express bolgesinde çokça seri sonu magazasi var genelde oralardan aliyorum..

Gozlemledigim kadariyla da ayakkabi ve textil isinde bayagi iyi konumdayiz.. Ozellikle yerel çapta ki ureticilerde cok iyi mallar oluyor..

Gecenlerde hakiki deri 3 tane timberland tarzi ayakkabiyi 270 liraya aldim.. Degisik renklerde.. Elin amerikalisinin benim parama ihtiyaci yok diye dusunuyorum..
    Tango-1 never dies.

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benden alisveris yapin karli çikin.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün North Face'e gittim yelek almak için. 839 lira etiketi görüp arkama bakmadan kaçtım bi gelene aldırtmak lazım burada korkunç fiyatlar.
    839 tl nedir ya çok fazlaymış.. yurtdışından getirten insanlar oluyor bireysel sahibindende yada yurtdışına çıkarken sipariş alanlar oluyor..
    birde internetten sipariş verip yurtdışından getirtip üstüne olmadığı için satan insanlar oluyor fiyatlar çok uygun oluyor.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benden alisveris yapin karli çikin.
    Sen bana bi tel no atsana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    839 tl nedir ya çok fazlaymış.. yurtdışından getirten insanlar oluyor bireysel sahibindende yada yurtdışına çıkarken sipariş alanlar oluyor..
    birde internetten sipariş verip yurtdışından getirtip üstüne olmadığı için satan insanlar oluyor fiyatlar çok uygun oluyor.
    Amerikası 199 dolares 800 serisi en ince olan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    colombia salomon diğer alternatif markalarada bak onlarda northface kadar iyidir..

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen sene lacoste dan mont almistim $60a sagolsun Okyay haciladi ayni montu florya aqua parkta 980tl ye gordum ;D ben surekli gidip geliyorum boyle isteklerini yaz bana kankacim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)