Yaptıranlar bilgi verirse seviniriz,yanlız şehir dışında olanlar napıcak mesela kargo vs.olayı yapılabiliyor mu acaba?
Yaptıranlar bilgi verirse seviniriz,yanlız şehir dışında olanlar napıcak mesela kargo vs.olayı yapılabiliyor mu acaba?
Benim telefonda sorun yok ama listede varım. Telefonu gönderdem sıfır cihaz verirler mi![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Benim kide uygun ciktigonderen arkadslarin yorumlarina gore bende gondericem
ayrica bataryam da oldu onun da degisimini yaptirabirmiyim?
Edit: arkadsim 4 u batarya sorunu icin gondermis 1 haftada sifirini yollamislar![]()
Geçen hafta tandevu almıştım. Bugün zorlu centera gittim ve telefonumu değiştirdim, ürünler refurbished değil. Sıfır kutusunda geliyor ve sadece telefonu alıyorsunuz. Gayet memnumum şu an. 1.5 sene kullandım eskisini ve değiştim, hiç bir sorunuda yoktu, böyle bir şans varken tazeledim.
Bu da beni bi 3 sene götürür inşallah![]()
.
randevu nasil alıyoruz ben linki bulamadım
siteye girdim orada sorgulama var giriyorum seri numarasını telefonunuz uygun degisim programı icin diyor ama randevu ile ilgili bir yonlendirme bulamadım
Gökhan abi eğer uygunsa çok güzel. Buradan randevu alabiliyorsun
Apple - Concierge
.
Zaten şöyle bir durum var; öncelikleri sorunlu telefonları değiştirmek. Ama belli tarihler arasında üretilen telefonları değiştirdikleri için sorun var mı yok mu hiç bakmıyolar.
Şahsen benimki 0 gibiydi hiç bir yerinde sorun yoktu, bir bayanın ekranı kırıktı onun telefonunu da değiştirdiler, sizi hayli hayli değişirler![]()
.
Ben hala randevu almaya çalışıyorum bir haftadır her saatte baktım nerdeyse hep dolu gözüküyor![]()
diyemedim ya la
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)