Pasaport kayıtlı telefon değişimi nasıl olucak acaba kayıt vs gerekirmi
Arkadaslar oranin telefonu varmi? Kargo ile gönderim varmi? Telefonu verirken full kutu icerigini istiyorlarmi?
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Değişimi kesinlikle yaparlar programa uygunsa ama imza atmak gerektiği için mecburen gelmek zorundasınız diye düşünüyorum.
Hiç bir fikrim yok eğer numarası varsa bi danışın bence.
Abi öncelikle sadece telefonunuzu sıfırlayıp vermeniz yeterli diğer şeylere gerek yok çünkü onlarda size sadece telefon vericek. Ayrıca telefonu teslim aldıktan sonra imza atmak gerekiyor o yüzden zannetmiyorum kargo yapacaklarını![]()
.
Programa uygunsa hertürlü degişim yapıyolar ben telefon ile arayıp kaydımı yaptırdım. IMEI ile internetten kontrol ettirin uygunluk varmı diye. Bozuk olan tuşu degiştirme yapıyolar ücretsiz olarak. Ama randevu almak imkansız gibi birşey şuanda.
Telefonuda bir kişinin oraya götürmesi gerek direk kargo şeklinde oraya almıyolar malesef.
telefonla arayınca randevu veriyorlar mı ?
saat başı giriyorum boş yer yok diyor bune be
şimdi bizde de var bir tane tuşunda problem yok ama şarjı hemen bitiyor problemli o konuda , orada anında tespitini yapıp değiştiriyorlar mı yoksa arıza yoksa tespit için gönderiyorlar mı bir yerlere ?
Zorlu centera gidin
Direk apple store dan randevu alin
1 hafta sonrasina randevu veriyorlar
Haftaya randevuda telefonu kontrol edip
Telefonun yenisini veriyorlar
Sabah kendimi feda edip randevusuz gidiyorum beyler bakalım ne olacak, yazarım buraya
Bu arada üstünü verip 5s alamazsınız.
diyemedim ya la
internetten randevu almak için sabah 6.30 da siteye giriş yapın boş yer bulabiliyorsunuz randevular dolunca sistemi kapatıyolar
"Wagen"thusiast
Son 50dk dır benden önce 9 kişi var.Bağlanamadık gitti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)