User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bosna Hersek Üniversite Hkk.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Antepten maraşa gelince ruhum daralıyor. Yaşar ya da Madoda bi dondurma yiyip,teras cafede bi çay içip hemen antebe geri kaçıyorum.
    Zaten başka bir şeyi de yok (güzel birkaç piknik alanı dışında ) ben Maraş'tan Antep'e gelince Avrupa görmüş gibi oluyorum
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiev ulusal teknik universitesi. Git oku, butun avrupa ve amerikada gecerli diploman olsun muhendislik falan baraji gecen giriyor. Kievdesin zaten, hatunlar ya da ortami anlatmayayim. 5 yil degil 8 yilda da bitirirsin, bitirince kosturmana bagli dunyanin her yerinde is bulursun, bana da bir hayir duan yeter
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coastguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden gidiyorsun ? niye gitmek istiyorsun ?Başında Türk hocaların olduğu okullar mı düşündüklerin?
    Önceliğim hocaların Türk olması evet. İnşaat Mühendisliği düşünüyorum, diğer soruları pek anlayamadım açıklar mısın ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kiev ulusal teknik universitesi. Git oku, butun avrupa ve amerikada gecerli diploman olsun muhendislik falan baraji gecen giriyor. Kievdesin zaten, hatunlar ya da ortami anlatmayayim. 5 yil degil 8 yilda da bitirirsin, bitirince kosturmana bagli dunyanin her yerinde is bulursun, bana da bir hayir duan yeter

Geçenlerde biraz araştırdım okulun ücretleri beni aşıyor birde denklik ile ilgili net bilgi bulamadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki hocaların türkçe bilmemesi çok daha iyi mecbur kalıyorsun ama benim sorum şu yani örneğin ''tired'' kelimesinin Türkçesini bilmeden nasıl yapacak onu diyorum çok zor olur gibi geldi
    mimiklerle hareketlerle anlatıyo hocala öyle gap gibi durmuyo tired diyip geçmiyo anlamadıgını söyledigin zaman örnek veriyo veya hal ve hareketleriyle gösteriyo
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum neden bosna hersek neden yurt dışında bir okul düşünüyorsun. kiev de burgaristanda kıbrısta viana da azerbaycanda farklı ülkelerde okuyan arkadaşlarım var gidiş amaçları belli senin gidiş amacın nedir. Diploma alıp geri gelmek mi farklı bir hayat tecrübesimi dil öğrenmekmi eğitim kalitesi cok iyi olduğunu düşünmen mi yada türkiyedeki özel okullardan daha düşük fiyatta olmalarımı ayrıca yurt dışında türkce eğitim almak o da biraz garip geldi açıkçası bu arada inşaat müh son sınıf öğrencisiyim bu sorular zamanında benim aklımdan geçti yurt dışında okumayı bende düşünmüştüm ve araştırmıştım.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben okulu bırakıyorum Saka bi yana bu isin kosullari ne
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bosnada arkadaşım var ilk bulgaristanda başladı orda yapamadı bosnaya geçti bulgardan sonra bosna cennet geldi demişti.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yüksek lisans üni fiyatları ne kadar
    Anıl Atabey

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiev isini bana biri bilgilendirsin
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 sene önce bende iusta okuyordum hazırlıktaydım maddi durumlardan dolayı dönmek zorunda kaldım ordaki arkadaşlarla hala görüşüyorum okul çok büyümüş bizim zamanımızda tek bina vardı araba kiralayıp mostar travnik belgrad filan yapılırdı haftasonu başkada yapılacak çok şey yoktu şu an nasıl bilmiyorum.Şimdi git deseler 1 dk düşünmem giderim ayrıca orda Türkçe eğitim veren bir üniversite açılmış geçen reklamlarını gördüm fiyatları şaka gibiydi bir araştırmak lazım ama ingilizce eğitim her zaman iyidir.Ben 7 ay gibi bir sürede baya akıcı şekilde öğrenmiştim hocalar yabancı olunca mecbur öğrenmek zorunda kalıyorsun.ORalara gidip Türkçe eğitim almak gereksiz olur bence.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    guvenli bi ulke fakat soyle bi ornek veriyim
    tum yollar gitgel tek serit
    buyuk sehirlerde 3sert gitgel
    ancaaak aksam 10dan sora sokakta araba bulamazsiniz
    ya bilmiyorum bence gelme acik soyluyorjum

3sene turkdiliedebiyati okudum birktim uniyi,dersler lise sevigesindeydi oyle diim..
    3turkce 4 bosnakca hirvatca dersim vardi oyle htrliorum..
    + olarak kizlari guzel diyenler sirbistana bi ugragin derim. burda hepsi koylu+biyiklari var tercih meselesi seviyosabiz ayri hahauahaauah
    - K -

________
    Dr.Ecu

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

3sene turkdiliedebiyati okudum birktim uniyi,dersler lise sevigesindeydi oyle diim..
    + olarak kizlari guzel diyenler sirbistana bi ugragin derim. burda hepsi koylu+biyiklari var tercih meselesi seviyosabiz ayri hahauahaauah
    dayanamadım kusura bakmayın

2014 eurovision birincisi

1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Arabayı Almandan, Karıyı Balkandan alıcaksın sözü bosna için geçerli değilmi yoksa
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mimiklerle hareketlerle anlatıyo hocala öyle gap gibi durmuyo tired diyip geçmiyo anlamadıgını söyledigin zaman örnek veriyo veya hal ve hareketleriyle gösteriyo
    o kadar alttan alıyorlarsa iyiymiş o zaman benim de kız arkadaşım araştırıyordu da o yüzden sormuştum
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre.ates Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum neden bosna hersek neden yurt dışında bir okul düşünüyorsun. kiev de burgaristanda kıbrısta viana da azerbaycanda farklı ülkelerde okuyan arkadaşlarım var gidiş amaçları belli senin gidiş amacın nedir. Diploma alıp geri gelmek mi farklı bir hayat tecrübesimi dil öğrenmekmi eğitim kalitesi cok iyi olduğunu düşünmen mi yada türkiyedeki özel okullardan daha düşük fiyatta olmalarımı ayrıca yurt dışında türkce eğitim almak o da biraz garip geldi açıkçası bu arada inşaat müh son sınıf öğrencisiyim bu sorular zamanında benim aklımdan geçti yurt dışında okumayı bende düşünmüştüm ve araştırmıştım.
    öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.

Amacım üniversite okuyup meslek edinmek. Okul Türkçe-İngilizce olsun hiç farketmez ben artı dil kesin öğrenicem.

Liseden mezun olalı 3 sene oldu defter kitap açmadan bi puan yaptım. Önümüzde ki sınava girincede büyük ihtimal %25 burs kazanıcam. Fiyat olayı beni en çok çeken sebeplerden biri neden diğer ülkeler değilde Bosna sorusunun cevabı tam olarak bu.

Espri amaçlı kız muhabbeti dönüyor, tabiki hepsi şaka. bu kadar tırıvırı sebeple okul yazan varsa kendine yazık eder diye düşünüyorum. ben hayatımı 2 senedir ciddi boyutta enine boyuna değerlendirdim oldukça uzun bi boşluk süresini bu şekilde değerlendirdim. Ben artık toplum içinde karakterimle gördüğüm saygıyı , güzel bir meslek sahibi olarakta görmek istiyorum.

Yanlış anlaşılmadım inşallah, ukalalık felan yapmıyorum kesinlikle samimice yazıyorum. Gidiş amacım tam olarak işte bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Volkann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bosnada arkadaşım var ilk bulgaristanda başladı orda yapamadı bosnaya geçti bulgardan sonra bosna cennet geldi demişti.
    Gidenler memnun. Bende araştırma yapıyorum.

Arkadaşınızla iletişime geçmenizi rica etsem, önerebileceği şeyler olabilir mi acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı siR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yüksek lisans üni fiyatları ne kadar
    Bişeyler duyuyorum ama kesin bi bilgi edinemedim. Bugünlerde temsilciğini arayıp tüm detayları öğrenicem. Buraya da yazarım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 sene önce bende iusta okuyordum hazırlıktaydım maddi durumlardan dolayı dönmek zorunda kaldım ordaki arkadaşlarla hala görüşüyorum okul çok büyümüş bizim zamanımızda tek bina vardı araba kiralayıp mostar travnik belgrad filan yapılırdı haftasonu başkada yapılacak çok şey yoktu şu an nasıl bilmiyorum.Şimdi git deseler 1 dk düşünmem giderim ayrıca orda Türkçe eğitim veren bir üniversite açılmış geçen reklamlarını gördüm fiyatları şaka gibiydi bir araştırmak lazım ama ingilizce eğitim her zaman iyidir.Ben 7 ay gibi bir sürede baya akıcı şekilde öğrenmiştim hocalar yabancı olunca mecbur öğrenmek zorunda kalıyorsun.ORalara gidip Türkçe eğitim almak gereksiz olur bence.
    Bende bu şekilde düşünüyorum. Benim için dil öğrenmek aldığım net kararlardan biri.

Hele ingilizce eğitim daha iyi olur biraz gözümü korkutsada olumlu yorumlar teşvik edici.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)