Araba kullanmayın metro-vapur kullanın kafanız rahat olsun :D Beşiktaştan her yere tıkır tıkır gidiyorum kafam rahat mis.
Printable View
Araba kullanmayın metro-vapur kullanın kafanız rahat olsun :D Beşiktaştan her yere tıkır tıkır gidiyorum kafam rahat mis.
Trafiğe girmeyen herşeyi kullanabilirsin. Metro, Tramvay, Finüküler, Vapur vs. Kısa mesafede de dolmuş veya taksi kilit trafik yoksa.
Kafanız rahat eder ben bir İzmirli olarak istanbulda rahat rahat dolaşabiliyorsam sizde yapabilirsiniz, zira aynı rahatlıkla İzmirde dolaşamıyorum.
hiç unutmam okmeydanı mecidiyeköy arası 1 saat 15 dk sürmüştü. maltepe kağıthane 3.5 saat halkalı göztepe 4 saat istanbulda trafik olmadan biyerden biyere gidilen tek saat aralığı gece 2 ile sabah arası ki taksimden dönerken gece 3 te dur kalk trafiğe girmişliğim bile oldu
Bin vapura Beşiktaş'tan Kurtköy'e git mesela :D :D :D
Bak hiç unutmam, Dudullu'dan İkitelli'ye gideceğim, dediler yollar kilit, İmes'in önünden İkitelli Organize Sanayi'ye kadar vapur var dediler, o gün rüzgar yok, asfalt dalgasız, martılara simit ata ata gitmiştim. :D :D :D :D
Kıl paçino :D :D
dün 18.15 te iş yerimden çiktim ( otocenter ) ikinci köprü yolunu kullanarak göztepe köprüsüne 20.45 te varabildim.motorum olmasına ragmen arabayla gitmem gerekiyordu ve 2.30 dakika trafikte kaldım çok sınır bozucu bir durum artık yaşanmaz oldu istanbul gerçekten.
Sabah Taksimden Havataşla Sabiha 40dk çok temiz 8 uçağına da biniyorum, tık İzmirdeyim direk işe :D
istanbulda gezene hayat güzel zaten burda trafikten dert yananlar çalışanlar :D
Valla kız arkadaşım Kavacıkta çalışıyor servisle 40dk sonra Kavacıkta :D Akşam biraz Leventte bekliyor trafikte o kadar.
Aklını kullan cilala capon capon parlat üstüne 10 koy sat. :D
Akşam 22:20 uçağım var sabihadan. 19da Mecidiyeköyden çıksam 2 saatte gidermiyim?
Kendime 2 saat avans verdim:D