Hangisine daha çok sövsem bilemedim sağdan gazlayıp önüne araba çıkınca korkup dağa taşa kırana mı yoksa önü boşken dudruk yere adama kaza yaptıranamı...
Printable View
1- İş imkanı için bir şey diyemem. 2- Trafik mi var izmirde ??? Şaka yapıyorsun :) 3- 2 ayda ben çok alternatif yol buldum :) 4- sahil girişindeki ışıklarda trafik oluyor oda ennnnn fazla 5 dakika. Evet ben güzelbahçe de oturuyorum izmirle alakam yok ama 45 dakikada ben Manisa'ya gidiyorum :) 100 km sabit hızla 20 dakika da alsancanga gidiyorum. Söylemesi ayıp 4 kişilik ailemle geçen ay 5100 tl harcamisim ne 10 bini :)
al işte aynı hikaye
2005 yılında topkapıda işe başladım (ev maltepede anadolu yakası)
ilk 6 ay sabah 6 da kalkarak işe gittim, akşam 10 da işten çıktım
1 hafta güneş görmediğim oluyordu (güneşi görünce askerlik arkadaşın gibi seviniyorsun)
sonra baktım maaşın yarısı benzine gidiyor, saçma sapan vakit harcamalar falan.
3000 tl param vardı onunla scooter aldım çin malı
ondan sonra yavaş yavaş ve dikkatli kullanarak öğrendik 10 sene olmuş motora geçeli
araba garajda uykuda... gazlamak için yada mecbur kalırsam binerim
bakın şimdi bu cumartesi maslak sanayiye gidicem motorla
saat 9-10 arası 2. köprü trafiğini size yazıyorum
kozyatağından taaaaa 4. levente kadar dur-kalk
benim gidiş sürem sanırım 20-25dk
hayırlı işler
motor çok tehlikeli diyen kültürsüz arkadaşlar için yazıyorum
(bir zamanlar bende aynı düşünüyordum)
bu bir algı hatasıdır
1 ay boyunca akşam haberlerde gördüğünüz araç ve motorsiklet kazalarında ölenlerin sayılarını alt alta not edin.
allah göstermesin, hatta ben bir başlık açacaktım ama vazgeçtim hoş olmaz diye.
1 ay sonunda göreceksinizki (kafadan sallıyorum, hoş bir yazı olmadı biliyorum)
otomobil-kamyon-otobüs= 300?
motorsiklet= belki 1 belki 2
yani demek istiyorumki "o arabanızın içinde kendinizi fazla güvende hissetmeyin türkiyede"
kırmızıda beklerken birisi arka bagajdan içeri girebilir
yada karşı şeritten uçarak gelen başka biri üzerinizede düşebilir
abi bazen bende motora yoneleyım dıyorum ama iş yerinde arkadaşlarımın başına kazalar denk geldi suçlarıda yoktu araç önlerine atladı direk kaza ondan oldu bi tarafları kırıldı... motorun kazası az ama kaza yapıncada sakat kalma riskin çok. en ufak kazada belkide aylarda yatakta kalmak durumunda kalıyorsun.bunları göze almak lazım.
Hahaha izmirdekine trafik demişler. En uzun kaldiginiz trafik 40 dk siz neden bahsediyorsunuz. Çeşme'den Manisa'ya 1 saatte gidiliyor. Izmirin bi ucundan diğer ucu arabayla en baba trafikte 1.5 saat. Beşiktaş'tan Mahmutbey Giseler 2.5 saat sürüyor trafikte. Aynı yaka içinde diyorum. Pendikten Beylikdüzü demiyorum. Hergün köprü geçen adam dur kalk trafikte 2 saat minimum, git gel 4 saat yolda kalıyor. Ben beylikduzune giderken yolda bi avmde durup yemek ihtiyaç molası verdiğimi biliyorum. Izmir mis gibi valla. Bende mezun olunca is bulabilirsem izmirden bulmak istiyorum.
doğru valla
hele kartaldan beylikdüzüne falan gideceksen (araba ile) yanına çadır madır alman lazım
insan kendini tatile çıkmış gibi hissediyor
izmirlilerin trafik dediği şey istanbulda yolun açık hali maalesef :)
istanbula istedikleri kadar yol kavşak yapsınlar. göç durmadığı sürece bu şehir düzelmez.
Kırklareline gitmem gerekiyor nasıl gitsem diye kara kara düşünüyorum. Uçakla gitmek mümkün mü ? :D :D
Tamam tamam en kral trafikçi sizsiniz :)
Valla k.cekmece umraniye bir daireye alalım daireye girmek isteyenlerden giriste para kesersek trafik azalır bence :)
Sabah, yenibosna tarafına gittim motorla. Gidişte pek sıkıntı yoktu da dönüşte havalimanının oradan döndüm. Abi çevreye bağlanışta bir trafik var akıllara zarar, arabayla olsaydım sanırım kafayı yerdim. Motor fan açmaya falan başladı, neyse bir çıktım açığa trafiği yapan Ataköy sapağıymış meğer.. İnsanlar da cidden saygı 0 kalmamış. Adam en soldan en sağda ki cep e girmeye çalışıyor pes vallahi. 15 Dakika orada kaldım, 10 dakika da şişliye geldim.. Kaybedilen zamana yazık
çarşamba günü 2 sefer tuzla yeşilköy yeşilköy tuzla yaptım.müşteriler vardı onları alıp bıraktım.
bundan sonrasının yorumunu yapmim :D