Gidersin
Ama nasıl?
Printable View
Bence İzmir'liler İstanbul'lular gelmesin diye uğraşıyor :) İstanbul'lular nereye gitse orayı küçük İstanbul yapıyor.
Çık birazdan 5-6 arası heralde 2- saat sürer hatta geçer, takıl viaportta trafikte cocukla cekicegin cileye sinire değmez :)
18:45 mecidiyeköy çıkış
20:42 Sabiha Gökçen
harbiye avcılar yapmak için normalde e5den gitmem gerekirken tem'e çıktım kilitti, ordan da yine kuzeye kemerburgaz yoluna çıkıp hadımkoyden bahcesehıre ordan avcılara indim :D
plansız planlanma yüzünden kayaşehir ışıklarından trafiğe kalmaya başladık 40 dk yol 1.5 saat olmaya başladı. 3. köprü ve hava alanı yine bizim bölgeyi patlatacak.
valla gelmesinler. İstanbullusu, Ankaralısı bu memlekete gelmesin mümkünse. Alaçatı gibi bir yerin içine nasıl edilir bize buna gösterdiler. Yanlış anlamayın ama geldikleri yere godamanlık bulaştırıyorlar -ki bu- bu memlekete hiç yakışmıyor.,
çeşme'de o kadar salaş o kadar güzel mekanlar öyle bir müdavimcilik vardı ki anlatamam. şu an millet parasıyla birbirini ezmenin derdinde yerel esnaf diye bir şey kalmadı herkes kime ne geçirirsem peşinde..
bende sıkı bodrumcuyum ama tadı kalmadı , bu sene bodrum merkeze inmedim bile, merkez-yalıkavak 45-50dk en az boyle bir trafik yok ışıklar beni benden alıyor 81sn kırmızımı olur ya :D
bence artık büyük şehir düzenlemesi gelmesi lazım yetmiyor :)
Istanbul içi yoğun saatlerde çıkacaksam yalvar yakar babamın arabayla çıkmaya çalışıyorum , Emniyet Şeridi + Çakar kesin çözüm :D ha belki doğru değil ama zaten tıkanık trafikte bide duyarsız nereye gideceğini bilmeyen şöförlerin arkasına takılmaktan sinir hastası oldum .
O yüzden en güzeli Ramazan semaları :) Alkol içmiceksen yada çok umrunda değilse Ramazan da Türkbükündeydim sessiz sakin elit bir o kadar da iyiydi.. Ama kesinlikle iyileştirme yapılması gerek. Bayram da bütün İstanbul oradaydı neredeyse.
Dostum bu dediğine kesinlikle katılıyorum. İnsanlar lüx araba kiralayıp büyük havalarla dolaşmaları elit sessiz yeri canlandırıp 5₺ olan bir şeyin fiyatını 10₺ yapsalar ses çıkamıyorlar neden " lix " oldu artık. O yüzden görgü olayı bitirmeden insanlar böyle şeyler bitmez :)
Birazdan basaksehirden cikip kutahyaya gidicem umarim istanbuldan cikmam 3 saat sürmez
Nick:Masum izmirli :)