User Tag List

Sayfa 21/77 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon
1447 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maalesef bilinçsiz sürücüler çok motosiklet sürücüsü dahil halbuki tasitlar karsilikli saygi gösterseler ve kurallara uysalar problem kalmayacak.

Denizlide çok asiri trafik olmamasina rağmen cok dikkatli kullanmak zorunda kaliyoruz ana yolda olmamiza rağmen tali yoldaki adam direk yola çikiyor korna basıyorsun ne var ne olduki diye cevap duyuyoruz ama büyük rahatlık ve keyif verdiği için bunlari görmezden geliyoruz

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeterli sebeb diye düşünüyorum
    Belediye imar, inşaat izni verirken peşin peşin otopark parasını da alıyor. Ama bakıyorsun o inşaatın zaten otoparkı olmasına imkanı yok. O blokta kaç aile varsa x2 otomobil sokağa dökülüyor.

Keza, rantsal pardon kentsel dönüşüm ayakları ile eskiden 10 hanenin yaşadığı blokta şimdi en az 20 hane var. O blokta eskiden bir gözü toprağa bakan ve otomobilsiz ihtiyarlar varken şimdi her hanede 2 otomobili olan genç nüfus var, ama yine otopark yok. Hadi siktiret otoparkı eskiden o sokaktan otomobil çıkmazken şimdi en az 40 otomobil sokağa dökülüyor.

Bildiğim kadarıyla Japonya'da özellikle 2.otomobili alabilmek için park yeri göstermen gerekiyor. Park yerin yoksa hadi oradan diyorlar. Zaten orada da her türlü toplu taşıma imkanı var. Adamlarda dert edinmiyorlar kendilerine.
    Bizde bu kadar otomobil olmasının sebepleri çok fazla;
    1-Ego tatmini ve baak benimde otomobil var diyebilmek,
    2-Bırak altyapıyı doğru düzgün toplu taşıma imkanı yok
    3-Adam Avrupa yakasında oturup And. yakasında çalışıyor veya tam tersi. Servis imkanı varsada yoksada adam özel otomobil tercih ediyor.
    4-Satış, pazarlama...vs işi ile uğraşan herkesin altında şirket otomobili var ve hepside otomobilde tek başına seyahat ediyor.
    5-Bilmem nereye metro getirdik huloooğğğ diyorlar, metro durağı anasının örekesinde, keza metro durağı içinde de (özellikle Ünalan durağı) dünyanın yolunu yürüyorsun, ne anladım o işten.
    6-Bu millet aşırı tembel. 100mt ötedeki bakkala bile yürümeye eriniyor otomobile biniyor.
    7-İşsiz çok ama her ne *** ise bütün işsizlerde yollarda geziniyor.
    8-Gezmeye çok meraklıyız, emeklisi yine ne *** var ise sabah işe gidiş saatinde gezmeye çıkıyor, kır kıçını otur yerinde.
    9-Sanırım serbest çalışanda çok, çünkü sabah 6,7,8,9,10 hatta 11'de bile halen işe gitmeye çalışanlar var, anasını satıyım nerede çalışıyorsun söyle bende başlayayım orada, 11'de başlayan iş mi var amk. Keza yine nasıl oluyorsa erkenden paydos eden işyerleri de var ki öğleden sonra 3,4,5,6 millet yollarda.

Neyse benim tespit edebildiklerim ve sabah sabah sinir ile aklıma gelenler bunlar, liste elbetteki uzatılabilir.

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün akşam da felaketti bugün de öyle saat 10du hala yollar full millet hep işe gecikti heralde

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tatilden yeni geldim, ya benim direncim düştü ya da istanbul un trafik daha bi berbat olmuş. temmuzda böyle degildi ya..
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Madem İstanbul'u kaos edecek bir çalışmayı hiç simulasyonunu bile yapmadan ve hatta haber vermeden yapıyorsun, bari 1 hafta resmi tatil yap, işe gideceğiz diye anamız ağlamasın. (Bilmem nerenin para babası kralı ölünce bilmem kaç gün yas ilan etmeyi biliyorlar, eminim canları istese pardon ağzınıza ettik diyerek resmi tatilde yapabilirler nasılsa ekonomi bombok, doğru düzgün işte yok)

Bu kadar insanı yollarda sefil etmek; vakit ve nakit tükettirmek sanırım sağa sola kırmızı plaka ile bir ordu adam ile yolları kapattırarak gidenlere çok basit, kolay ve telafisi yapılabilir gibi gözüküyor.

-Haşmetlim ne zaman trafiğin ağzına edelim?
    -2 Eylül uygun, ama kimseye de haber vermeyin, haber verirsenizde 1 saat öncesinden verin.
    - Emredersiniz

P.S : Madem yol yaptılar, biri bana o yolları göstersinde bende en azından kendime alternatif rota edinmiş olurum.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    el koruması guzelmiş ama elcik ısıtma almam heralde. bunlardan başka ne almak gerekir kış için
    Dizlik kesinlikle şart, su geçirmeye eldiven o elciklerin altına.
    Birde, revit in falan yağmurluklarından alırsan alt üst takım şeklinde senden kralı olmaz. Gören imrenir
    Lastikleri de kontr etmeyi unutma.

Batum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8-9 saatlik yolu geçenlerde 20 saatte geldim artık şehir içi değil şehirler arasıda trafik var.
    bir ışık 60 saniye geçiş bilemedin 10san.
    şehirler arasında luzumsuz yerlerde ışıklar..
    bakım onarımda pazar tatili yolu açmadan giderler..
    daha neler neler..

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz pazar gezişkenlerini biliyormusunuz?
    neden her pazar ist bogazi sahil trafigi kilit olur?
    iste onlar yuzunden, aylak aylak sahilde turalar ve trafik yaratirlar.

pazar gezişkenleri bu sinemada!

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    el koruması guzelmiş ama elcik ısıtma almam heralde. bunlardan başka ne almak gerekir kış için
    El becerine güveniyorsan koltuk ısıtma yap yada artcar cem abiye rica et basit ama çok gerekli. Diz örtüsü kötü gözüküyor ama yaz harici kesinlikle kullanılması gerekiyor. El için rüzgar kesici hatta motorun uygunsa ön cam şeklinde rüzgarlık.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köprü yolunda 2 şeridin kapanması ile trafik altüst oluyor İstanbul'da, büyük bir deprem olasılığında değil İstanbul'un, Türkye'nin halini düşünemiyorum.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    köprü yolunda 2 şeridin kapanması ile trafik altüst oluyor İstanbul'da, büyük bir deprem olasılığında değil İstanbul'un, Türkye'nin halini düşünemiyorum.
    Depreme gerek bile yok. Cuma günü iş çıkış saati 5 farklı yere boş valiz bırakın sonra izleyin İstanbul'u ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dün akşam bir kıyak geçeyim eşimi işten 10dk erken alayım dedim ve normalde 30dk'da varabildiğim yere 2 saat 10dk'da anca varabildim. Gerçi neredeyse hiç trafik çekmedim, sırf trafiğe bulaşmamak için sağ elimle sol kulağımı tuttum ama Sıtkı'da beni bıraktı gitti.

Terazinin git artık dediği taraf ağır basmaya başladı ama cesaret yok. Dün ilk defa ve bu sabah ağzımdan daha doğrusu beynimden taşınmak lazım kelimeleri döküldü, tamamen otomatikten söyledim aslında düşünüyordum ama sesli düşünmüşüm. Pedere bizde mi İzmir'e taşınsak dedim, ne güzel olur cevabı geldi. Güzel olurda, orada neresi Suadiye, Kozyatağı gibi bilmiyorsun. Tabi halen büzükte yemiyor ama gördüm ki ailede herkesin sıtkı sıyrılmış. Trafik belki 2. veya 3. sırada ama sırf bu yüzden de artık hafta sonlarını evde geçirmek geliyor. Tüm vakti yollarda harcamaktan da bıktım.

Cüneyt'i tekrar tebrik ediyorum, adam önce Çekmeköy'den kurtuldu sonrada İstanbul'dan kurtuldu. Ben İstanbul'u, İstanbul'un rahat yaşanabilir semtlerini (And. yakası) çok seviyorum ama diyorum ya, dün totalde harcadığım zaman 3 saat 30dk oldu ve tek yaptığım evden işe , işten eve gitmekti. Eve gelince oğluma ayıracak vakit kalmadı, uykusu geldi garibimin bende pert olduğumdan bende yanına kıvrıldım, sızdım.

Bu sabahta yine aynı görüntü, yarın sabahta aynı görüntü, ne o 3.köprü bitsin, trafik rahatlayacakmış. Birşey rahatlamaz, rahatlamayacağı gibi bu seferde yeni yerleşim birimleri oluşacak, yine bir kamyon adam gelecek.

Neyse, gırtlağa kadar doluyum, gerginim, stresten sürekli başım ağrıyor.

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazıcak çok şey varda... Ya afedersinde kapıcı bile araba alıyor krediyle, sonra ödeyemeyince devlete sövüyor ok bende sevmem ama s.çmaya bile arabayla giden görgüsüzler topluluğuyuz, dün maslakdan beşiktaşa 130 saatten uzun sürede , statü sembolu olcak diye herkes biniyo arabaya.vede işin gıcık yani 100 metre sonra sol şeritte tek araba yok zincirlikyuda ama g.v.t zorluyo soldan sonra sağa atlıyo köprü girişine uyanık felç ediyorlar trafiği... kanyonun önüde rezalet...
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    3.köprü yolu daha dogrusu koprunun kendisi bitsede ne degisecek hiç. o güzelim kilyosun anası bellenmiş durumda toz toprak içinde tüm yesillikler obur tarafa arka yola taya kadın kısmına geleyim avrupa kısmında 3.köprüye ulasan cıkan tüm yollar 3 seritli kemerburgaza kadar cokta güzel ama baglantı yollarını napıcaz tek gidiş tek geliş kimse demiyorki aga buraları nolacak hadımkoy taya kadın vs. hattı. köylerin kahvenin cami vs. arasından deresinden 10-20 ile geciyorsun tümsek gırla inegi koyunu kuzusu kopegi cocugu atlayıp duruyor falan filan
    1881 - 193

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İzmir İzmir diyorsunuz da;

1-İzmirde iş yok, olanın parası da komik ötesi.

2-İzmirin trafiğide *** olmaya başladı hatta oldu, buyrun gelin 5.30-7 arası Alsancak içinden geçin bakalım geçebilecekmisiniz, çevreyolu bornova çıkışı, mavişehir girişi akşam kilit yürümüyor.

3-İstanbulda alternatifi olan yol güzergahlarının İzmirde alternatifi yok.

4-Yazın Çeşme dönüşü, foça dönüşü, ayvalık dönüşü pazarları pazartesi sabahları istanbulun bayram trafiğini aratmaz rahatlamış tatilden sinir olup dönersin.

Kısacası İzmirde Urlada, Çeşmede, Seferihisarda, Güzelbahçede vs oturup otobandan 45dk uzaklığa katlanırım diyorsanız ancak İstanbula kıyasla rahat bir hayatın olur.

İzmirde rahat yaşaman için istanbula göre aylık gelirinin 10.000 üstü, ya da ranti yaşaman lazım gerisi hikaye.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2-İzmirin trafiğide *** olmaya başladı hatta oldu, buyrun gelin 5.30-7 arası Alsancak içinden geçin bakalım geçebilecekmisiniz, çevreyolu bornova çıkışı, mavişehir girişi akşam kilit yürümüyor.

4-Yazın Çeşme dönüşü, foça dönüşü, ayvalık dönüşü pazarları pazartesi sabahları istanbulun bayram trafiğini aratmaz rahatlamış tatilden sinir olup dönersin.

Kısacası İzmirde Urlada, Çeşmede, Seferihisarda, Güzelbahçede vs oturup otobandan 45dk uzaklığa katlanırım diyorsanız ancak İstanbula kıyasla rahat bir hayatın olur.

İzmirde rahat yaşaman için istanbula göre aylık gelirinin 10.000 üstü, ya da ranti yaşaman lazım gerisi hikaye.
    Hocam izmiri yerde yere vurmussun izmirde alsancakta en fazla yarim saat beklersin burda saatlerce 1 ay oldu istanbula yerleseli bu trafik cekilmez gecen yil umraniyeden bi arkadasa araba aldik 5 te ayrilip ben basaksehire eve oda izmire dogru yola cikti saat 20:30 arkadas bursadayim diye aradi ben kopruyu yeni gecmistim burda antisosyal olucam sanirim trafikten dolayi disari cikmak istemiyorum İs imkani istanbula gore cok zayif ama pahali degil 3000 ila 4000 arasi maas aliyordum izmirde rahat rahat yetiyordu burda is bulamadim daha ama eminim yetmez

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kardeşim inan Anadolunun herhangi bir bölgesindeki trafik, İstanbullu için tüy siklet kalır.. Az çok tecrübe etmişsindir.

İstihdam konusunda felan haklısın elbette.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Olm yemişim sizin trafiğinizi, o artık benim bünyeme çerez olur. İzmir'de nereleri tavsiye edersin, güvenlikli kapalı otoparklı nezih bir semt nerelerde var.

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirde 6 yıl yaşadım 2005-2011 arası, 3 yıldırda aydındayım okul için ve gezmeye geliyorum fakat şu son 2 yıldır gördüğüm trafiği istisna durumlar dışında görmemiştim hiç. ne olduda bu halde geldi izmir çözebilmiş değilim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)