bursaya da gitmiyor bu arada. gemlik öncesi çıkıyorsun yoksa. 8.5TL
40-50km falan oluyor yol.
bursaya da gitmiyor bu arada. gemlik öncesi çıkıyorsun yoksa. 8.5TL
40-50km falan oluyor yol.
La Bursa Yalova arası zaten 60km. 40-50km sonra sadece Gemlik e varıyorsan 8.5 vermeye gerenk yok. Ben eski dağlık yolu seviyorum hem viraj vs. Eskiden Yalova göbekteki ışıklardan dolayı trafik felç oluodu orayıda düzelttiler artık. Yalovadan devam. 20 dakika kazandırır en fazla.
IN BOOST WE TRUST
O yol düzelmese de olur. Ben anlamadım bu kadar yararlı ve güzel bir projenin yolu nasıl köstebek gibi olur. Geçen hafta 2 gün kaldım yalova'da, aman allah'ım. Yeni yapılan yola çıktım Yalova eski ışıkların ordan çok şık ve kullanışlı bir köprü yapılmış. Hakikaten yalova içine girmeden trafiksiz bir imkan sunuyori ama oda ne! Yol o kadar bozukki arabalar gidemediğinden yine trafik oluyor.
İstanbuldaki bugünkü trafiği alt üst eden Ümraniye sapagına yakın devrilen bu tır.
![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Demiştim burası Ümraniye burdan çıkış yok diye
Şuan belki kadraja sıgımıyor fakat rahat 5 km trafik var
![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Bende bugün hayret ettim, B.evlerden saat 12:00 gibi E-5'e bağlandım tam 25 dk'da Kadıköy'e geldim. Hiç trafik yoktu. Kadıköy'e gelenler *** kokusu duymak istemiyorlarsa Acıbadem sapağından girsinler yani stadın hemen karşısından. Oralar da kötü koku yok.
[QUOTE=aslan;8133718]Demiştim burası Ümraniye burdan çıkış yok diye
Şuan belki kadraja sıgımıyor fakat rahat 5 km trafik var
eşim bugun antriumda işe başladı 17:20 de küçüksuduragına cıktı.18:45 de ümraniye çarsıya geldi.
detay linkteki yazıda aşağılara doğru mevcut.
yol tamamen bitince İstanbul -izmir arası kaç tl olacak merak ediyorum
Beyler ne oldu haberi atlad
Bir de trafik sağ serit servisciler duruyor soldakiler u dönüşü olmayan yerden dönüyor ilerde kimseler yok.Ümraniye kadar düzensiz büyüme başka yerde yoktur.Bütün büyük şirketler orda.
Calisanlarin konumu geregi arac daha cok ise yariyor, Ne kadar araba olursa o kadar masraf gosterilebiliyor.
Mesela ISG Muduru veya calisanisiniz gece is kazasi oldu, nasil geliceksiniz?
Satis muhendisissiniz, teklif sunmaya bir yere gidiyorsunuz, nasil gideceksiniz?
Yani sorun herkese araba verilmesi degil, verilen arabalarin verimli kullanilmamasi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)