Yetenek olarak yazılım yapabilirim java yada c++ felan biliyorum.Ama kafama yatan web sitesi tasarımı sanırım.Domaini alan şirkeye yapabilirim suan.1-2 İş yapsam direk kendim domain host alıp al satta yapabilirim.
Yada her hangi bir web sitesi için al sat için mesela (gitttigidiyor) vb sitelerde canlı destek olarak ta iş yapabilirim.
Ipsos KMG 'ye bir başvurun. Evden iş imkanı var ancak müşteri temsilcisi tarzı birşey oluyorsunuz. Boş oturmaktan iyidir diye düşünüyorum
Youtube'da kanal aç takıl. Eğer layığı ile yaparsan güzel para kazanabilirsin. Gerçi şu aralar sıkıntılı, baya kanal patladı gitti. Aylık 300-500 lira çıkartırsın. Gezme tozma, yakıt parana destek çıkar en azından.![]()
Eğer facebookta 250k üzeri takipçisi olan bir sayfan olsaydı aylık 5000lira gibi paralar kazanabilirdin![]()
Copyright olayını yabancı bir web sitesinden hallettim zatenSuan da ilk iş olarak Pokemon Film Paketi 1-7 (1998-2004) indirmeye başladım.
Direk 720 p olarak kanalıma upload edicem.Dizi olayında cıgır acabilirim![]()
Sizde artık destek olursunuzHer türlü filmi yüklerim yeter ki istek olsun
Ahhh keşke o kadar kolay olsa.Senin düşündüğünü şimdiye kadar kaç kişi düşünmüştür?
Ayrıca telifi nasıl hallettin ki?
İnşallah dilediğin gibi olur da, hemen heyecanlanma bence.
Bir video yüklersin ilk 6 ay 6 görüntülenme alır. Bir bakmışsın 7. ayda almış başını gitmiş. Lost gibi telifi çok kuvvetli dizileri yayınlamak filan öyle kolay değil.
![]()
Google optimizasyonu üzerine biraz kendini geliştirirsen atıyorum etrafındaki beyaz eşyacı, pimapenci duşakabincilere site yapıp güzel paralar kazanabilirsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)