Tam istediğin gibi bir iş var sevgili kardeşim adı affiliate marketing yani satış ortaklığı. Satış ortaklığı ile sadece internetten çalışarak çok büyük ve düzenli meblağalar kazanabilirsin. Ben uzun yıllardır bu işi yapıyorum. Yurtdışında çok popüler hatta bazı üniversitelerde dersleri bile var ancak Türkiye'de bir kaç yıldır var yani ne kadar erken başlarsan yerini o kadar sağlama alırsın.Temelinde internette var olan ürünleri insanlara tanıtarak sağladığın her satıştan komisyon kazanma mantığına dayanıyor. Kesinlikle hile kandırmaca yok hatta komisyonundan devlete ödemen gereken stopaj bile kesiliyor tamamen yasal yani. İçine girince çok detaylı bi iş , kararlı olursan kazanmama ihtimalin sıfır. İsteyen arkadaşlara özelden deneyimlerimi de aktarabilirim.![]()
Konunun ileriki sayfalarinda bi kac kisi yaptigi isi birakip bu islere girecek![]()
"Korkmadık, savaştık"
şu afilliate marketing muhabbetini memlekette ilk duyuran bidturk gökhan seçkin olmuştu, sen illa duymuşsundur abi, afilliate marketing öğreticem hepinize diye hosting falan aldırmaya kalkmıştı, iyi s*kmişti milletiçaresizdim borca batmıştım şimdi mini cooper var altımda her hafta yurtdışında geziyorum bakın dercesine videolu spam mailler atardı
http://inciswf.com/1287946508.swf
Eskiden youtube üzerinden aylık 1000usd üzerinde kazanıyordum. Araştırmanı tavsiye ederim.
Edit: cevapları okumamıştım, zaten yazılmış.
Size katılıyorum. Yakında Türkiye'de de çoğalacak bu iş. Üstüne düşüp başladığı gün internetten para kazanmaya başlayan kişiler tanıdım, tabi google adwords'ün bunda payı var.
Bu arada çok fazla mesaj aldım elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum kimseyi cevapsız bırakmak istemiyorum kısa da olsa kusura bakmayın. İmzam tüm sorularınıza yanıt olacaktır. Yine de aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz ancak önce sistemi kavramanızda yara var![]()
Bilgisayar basinda oturarak 3 binler 5 binlerden bahsediliyor.. Bi youtube kanalı actin bi internetten satis yaptin ev araba alirsin![]()
bu olay saadet zincirlerine doğru gidicek gibi duruyor. belki hic karşılaşmadınız ama bu gibi oluşumlar hala aktif. network marketing adı altında güyabi şekilde bu işleri devam ettiriyorlar. sizden ricam böyle işlere girmeden önce internetten güzelce araştırmanız. bimmerm3 beyin bahsettği olayı ise duymamıştım bi araştırayım.
İngilizcen varsa bilgisayar başında çeviri yapabilirsin aylık ortalama 1000 tl kazanman mümkün bi arkadaşım bu işi yapıyor kendisi şuan professional seviyede ve aylık 700, 800 dolar civarı çok rahat kazanıyor
Eğer Facebook saydafanda fazlaca takipçin varsa (250-500-750k- 1M) gibi, sana firmalardan markalardan reklam önerileri geliyor. Atıyorum 10tane firmadan reklam alsan biner liradan 10bin lira para yapar. Misal ama bu tabi takipçi sayına göre falan fiyat biçersin onların piyasasını bilmiyorum pek. Sayfanda da bunları ara ara paylaşıyorsun takipçilerine.. Bu şekilde para kazanan çok. En basit örnek İnci Capsi takip etmeyen yoktur. Arada sizde denk geliyorsunuzdur bu oyun harika şu oyun böyle işte videoyu izle, link yorumda gibi paylaşıyorlar. Sende siteye girdikçe adam para kazanıyor haliyle
Draggerım fenomenimzamanında german german style diye tutturup facede açtığı grubu parts4euro ya sattıydı german style jant lastik parasına
grup fena almış yürümüş şimdi bknz
https://www.facebook.com/lovegermanstyle
https://www.facebook.com/media/set/?...0459725&type=3
1881 - 193∞
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)