User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
121 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: ACİL Plakadan Adresi Bulma

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem öyle bir soru size .. Birisinden alacağımız var herhangi bir husumet yok tamamen hukuki yollardan haciz edilerek alınacak. Ancak kişinin gerçekten yaşadığı adresi bulmamız gerekiyor. Mahkeme kararları vs herşey mevcut sadece adresi şurası dendikten sonra haciz etmek kaldı. Şahsın nüfus cüzdanına kadar herşey mevcut elimizde. Kendimize ait 2 tane hukuk şirketimiz var. Diğer yollardan çözüp bulup alabilirim ancak büyüklerim karşı bu duruma. Varmı sizde bir çözüm ? Tabiki iyiliğiniz karşılıksız kalmaz onu da belirteyim ..
    Organize suçlara girer. Çeteden de ceza alırsın. Ya cezaları alıp alacağını da alacaksın yada ..... sen karar ver. Yazıkki sistem doğru işlemiyor.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yada buraya üye sayısı hiçte az değil onu tanıyan biri bu konudan bahsetse yada okutsa adam ona göre tedbirini alsa ava giderken avlanırsan ne olacak yada şikayet ederse ne olacak her şeyi bu kadar basit sanmayın yazılanların kaldığı bir ortamdasınız iki kere düşünün
    Büyük sözü dinlemek gerek konu sahibi
    Tecrübe konuşuyor
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Organize suçlara girer. Çeteden de ceza alırsın. Ya cezaları alıp alacağını da alacaksın yada ..... sen karar ver. Yazıkki sistem doğru işlemiyor.
    Organizelik bir durum yok şahıs şurada oturuyor diyerek bilgi vermesi yeterli. Haciz için belgeler hazır o adrese hacze gidilecek.. Bunda yanlış bir durum yok ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence böyle bişeyi hiç söylememiş varsay
    Kötü bir amaçla söylemedim onu da neden öyle dediniz anlamadım.

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Organizelik bir durum yok şahıs şurada oturuyor diyerek bilgi vermesi yeterli. Haciz için belgeler hazır o adrese hacze gidilecek.. Bunda yanlış bir durum yok ..
    İki tane hukuk şirketi olan biri adrese nasıl ulaşamadım der merak ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki tane hukuk şirketi olan biri adrese nasıl ulaşamadım der merak ettim
    6 tane adresi var hepsi kontrol edildi. Hepsi fake .. Normal bir şahsın ulaşamayacağı kanunsal yerlerden de kontrol ettirildi. Zaten sonuç olsaydı hukusal biçimde bizim dışımıza sonuç çıkaracak kimse de yoktur emin olun. Bir umut yazdım ben..

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .............................................
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 tane adresi var hepsi kontrol edildi. Hepsi fake .. Normal bir şahsın ulaşamayacağı kanunsal yerlerden de kontrol ettirildi. Zaten sonuç olsaydı hukusal biçimde bizim dışımıza sonuç çıkaracak kimse de yoktur emin olun. Bir umut yazdım ben..
    ben yanlış anlamışım o zaman....
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

mertmericozlem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu çözülmüş. Bilgilerinize.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl cozulmus acaba ?

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alperen hayalet olmadığı sürece bulurum sorun yok özelden ulaşırsınız
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alperen hayalet olmadığı sürece bulurum sorun yok özelden ulaşırsınız
    pm attım...

ege_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Faruk abinin uyarısını gördukten sonra yazdıgım uzunca bir mesajı sildim,yine yazıyorum.İyi niyetli yaklaşımlarınızı ve beni dusunerek konuya yazdıgınız her kelimeyi goruyorum,okuyorum.Umut abi,Tuncay abinin sıkıntısında surecı hızlandırdıgını bılıyorum,o konuyu da hala takip ediyorum.Aklımdaydın,yine bu konuyla ilgili sana bi PM gonderecegim.

Herkese çok tesekkur ederim..

3.gece 4.gundeyiz.. Uykularım yarım yamalak,hazmedemiyorum.. Defalarca yumruk attıgı o cam,kız arkadasımın suratına da patlayabilirdi,o cam kırılsaydı belki arabanın içine ulaşıp daha kötu şeyler de yapabilirdi..Ya da ben ordan kaçamayadabilirdim..Dusundukce deliriyorum,fakat öfkem mantıgımla hareket etmenin önune gecmıyor,içiniz rahat olsun.. Böyle şerefsizleri tek tek tespit edip gerekeni yapmaya elbette gucum yok.Çogunuzun dedigi gibi belki de boşvermek en iyisi.Fakat bu şerefsizleri boşverdikce ve bunlara sessiz kaldıkca uremeye devam edecek olmalarına tahammul edemiyorum,kusura bakmayın.Benim yerimde siz de olabilirdiniz,beni anlamaya çalışın ne olur..He, ben ne yaparsam yapayım,butun ımkanlarımı kullanayım,bunların sonu mu olacak? Elbette hayır..Ben de farkındayım.. Ama ben en azından 1 tane serefsizin bile aklını başına getireceksem,hem kendimi,hem konuyu takip eden,benden haber bekleyen sizleri (eminim de) rahatlatabileceksem,ne mutlu bana..

Şu 4 gundur İstanbul'da gitmedigimiz adres kalmadı.En ufak ipucunun bile uzerinde durduk.İşi gucu bıraktım,bu şerefsizin peşine dustum,tam 4 gundur.. Kararlılıgımı az çok anlayabilirsiniz heralde.. Hepinizden Allah razı olsun,arayan,soran,mesaj atan,konuya yazan,bilgi gönderen.. O şerefsizi bulmadan bırakmam dedim.. Öyle de oldu;

Ben yine de sormadan iş yapmayayım,dogru adresi bana ulaştıran ismi vermiyorum..Sen ister burdan ister yine PM'den dönuş yapabilirsin abi,sana nasıl tesekkur ederım bilmiyorum.Bu iyiligini asla unutmam..

Konuya bundan sonra belki devam ederim belki etmem.. Belki bi fotograf eklerim içinize su serpilir belki o fotografı ya da videoyu eklemem ama ne oldugunu hiçbiriniz bilmese de,hepiniz bilirsiniz. Fakat Faruk abi haklı,buraya kadar çok laf dinlememiş olsam da,artık biraz laf dinlemekte lazım.. Ben susuyorum,siz anlayın..

Hepinize çok teşekkur ederim..

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olum 4 gün uyumayana kadar bana ulaşaydın daha ilk geceden tatlı uykuna devam ederdin burası dağ başı değil adamı çekip vurucak değilsin yaşın genç kanın deli akıyor yanındada kız arkadaşının olması ona karşı sanki seni küçük düşürmüş gibi hissettiriyor anlıyorum bizler eğitilmeden önce sinirlerimizi hırslarımızı körelttiler sende soğuk kanlı bir şekilde yaklaşmalısın 40 yaşında eşşek kadar adam var demiyorum boşluk var adalet mi istiyorsun ? adaleti sağlamak istiyorsan önce çık karşısına derdini sor öğren ondan sonrada dozunu kaçırmadan adaleti sağla böyle bişi dememi bekliyorsanda yanılırsın bırak bizler işimizi yaparız zaten hıı yok abi onurum kırıldı diyorsan gideceksin o zaman oraya 10 kişi tutturacaksın adamın elini kolunu bacağını çok sağlam bi şekilde yüzüne tükürüceksin ki 40 yaşındaki adam 19 yaşındaki bir gençten ders alsın
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ege_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Faruk abinin uyarısını gördukten sonra yazdıgım uzunca bir mesajı sildim,yine yazıyorum.İyi niyetli yaklaşımlarınızı ve beni dusunerek konuya yazdıgınız her kelimeyi goruyorum,okuyorum.Umut abi,Tuncay abinin sıkıntısında surecı hızlandırdıgını bılıyorum,o konuyu da hala takip ediyorum.Aklımdaydın,yine bu konuyla ilgili sana bi PM gonderecegim.

Herkese çok tesekkur ederim..

3.gece 4.gundeyiz.. Uykularım yarım yamalak,hazmedemiyorum.. Defalarca yumruk attıgı o cam,kız arkadasımın suratına da patlayabilirdi,o cam kırılsaydı belki arabanın içine ulaşıp daha kötu şeyler de yapabilirdi..Ya da ben ordan kaçamayadabilirdim..Dusundukce deliriyorum,fakat öfkem mantıgımla hareket etmenin önune gecmıyor,içiniz rahat olsun.. Böyle şerefsizleri tek tek tespit edip gerekeni yapmaya elbette gucum yok.Çogunuzun dedigi gibi belki de boşvermek en iyisi.Fakat bu şerefsizleri boşverdikce ve bunlara sessiz kaldıkca uremeye devam edecek olmalarına tahammul edemiyorum,kusura bakmayın.Benim yerimde siz de olabilirdiniz,beni anlamaya çalışın ne olur..He, ben ne yaparsam yapayım,butun ımkanlarımı kullanayım,bunların sonu mu olacak? Elbette hayır..Ben de farkındayım.. Ama ben en azından 1 tane serefsizin bile aklını başına getireceksem,hem kendimi,hem konuyu takip eden,benden haber bekleyen sizleri (eminim de) rahatlatabileceksem,ne mutlu bana..

Şu 4 gundur İstanbul'da gitmedigimiz adres kalmadı.En ufak ipucunun bile uzerinde durduk.İşi gucu bıraktım,bu şerefsizin peşine dustum,tam 4 gundur.. Kararlılıgımı az çok anlayabilirsiniz heralde.. Hepinizden Allah razı olsun,arayan,soran,mesaj atan,konuya yazan,bilgi gönderen.. O şerefsizi bulmadan bırakmam dedim.. Öyle de oldu;

Ben yine de sormadan iş yapmayayım,dogru adresi bana ulaştıran ismi vermiyorum..Sen ister burdan ister yine PM'den dönuş yapabilirsin abi,sana nasıl tesekkur ederım bilmiyorum.Bu iyiligini asla unutmam..

Konuya bundan sonra belki devam ederim belki etmem.. Belki bi fotograf eklerim içinize su serpilir belki o fotografı ya da videoyu eklemem ama ne oldugunu hiçbiriniz bilmese de,hepiniz bilirsiniz. Fakat Faruk abi haklı,buraya kadar çok laf dinlememiş olsam da,artık biraz laf dinlemekte lazım.. Ben susuyorum,siz anlayın..

Hepinize çok teşekkur ederim..

Adresi teyit etmene sevindim, ama pm de de yazdığım gibi ite bulaşmaktansa çiti dolaşmak evladır. Tekrar geçmiş olsun, Rabbim kimseye eşinin çocuğunun yanında böyle şeyler yaşatmasın, psikolojik olarak yıkım oluyor maalesef.

İyi Akş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim olayı ilk açtıgın andan itibaren takip ediyorum abilerimizin veridigi akıllar gerçekden mantıklı ama kendime olsa bende duramazdım senin gibi bunlar bitmez ama herkesde bana bulaşmasında ne yaparsa yapsın dedikçe sanırım dahada çogalıyor bu itler Allah hepimize sabır versin bunlar gibiler karşısında.

Birkez daha bu forumda herkesin tam bir aile oldugu anlaşıldı bulunmucak bir şey gerçekden burda böyle bir ortamda olmakdan dahi gurur duydum ne diyeyim .
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendini nasıl huzurlu hissedeceksen onu yap kardeşim.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ugrassan bir dert ugrasmasan ayri bir dert. Zor bir durum ama galiba ugrasmamak en mantiklisi. O an yuzyuze geldiginizde farkli seyler yasanabilir. Daha cok gencsin gelecegini etkileme potansiyeli olan herseyden uzak dur.

akıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sksen zına zıkmesen bela, bunlar babadan oğla nesıl zkıceksın bunları

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)