beyler önümüzdeki hafta açıklandıktan sonra. her ilde 357 ler bi toplantımı yapsaaskere gitmeden asker arkadaşımız vardı deriz
![]()
beyler önümüzdeki hafta açıklandıktan sonra. her ilde 357 ler bi toplantımı yapsaaskere gitmeden asker arkadaşımız vardı deriz
![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Kesin tarih belli olmadan işten ayrılmak bana pek mantıklı gelmiyor, tarih kesinleşsin ona göre işten ayrılacağım ben, 1 haftam kala çıkmayı düşünüyorum.
işyerinize önceden söyleyin açıklandığı gün gideceğiniz tarihe göre çıkış yaparsınız kasım çıkarsa direk bırakın ben öyle yapmıştım geçen sene aralık celbi çıksaydı devam edecektim çalışmaya![]()
Ulan sanki CEO'luktan istifa edicen, Cengiz amcama "Baba ben gelmiyom artık işe" diceksin alt tarafı :P
Bende belli olsun pazartesi istifayı veririm dinlenirim. Evde oturmak bana görede değil tüm çevre de çalışıyor kime sarıcam![]()
bende 31 inde bırakıcam işi. bugun gittim e devlet şifremide aldım. sıra geldi beklemeye..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Sabah sabah iyi geldi![]()
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)