Moral bozmadan aynen devam kardeşim, ayrıca an itibariyle yakalamak üzereyiz![]()
Moral bozmadan aynen devam kardeşim, ayrıca an itibariyle yakalamak üzereyiz![]()
Girdik, hadi konuyu da güncel tutalım.
vay arkadaş niye uzattılar ki oylamayı
girdim verdim şimdi ilk 10'a girdin direk ama 2puan fark var 11. ile
Bende simdi girip bir oy daha verdim facete de tekrar link paylaştım. Herkes facete twitterda falan paylaşsa kendi arkadas cevresini de dahil etse yürür gideriz hadi arkadaslar.
Takip ettiğinizi bilmiyordum... Bayağı tek başıma deli gibi kitlenmiştim kasmaya.
Güzel bir yöntem buldum. Saniye/oy ortalaması diğeri kadar iyi değil ama, oy vermemezlik yapmıyor. Her sayfa yenilemende kesin oy atabiliyorsun. 2 saattir takılıyorum onla. 160 oy falan attım.
37-38 Saattir uykusuzum. Akşam üzeri 5 olsa da bitse artık...
K.
Ahahah.Emin misiniz?
--
Bu arada, uykusuzluk sanrı yapar mı? Az önce yan koltuğumdaki yastığı sanki biri oturuyormuş gibi, ondan önce de yerden bi'şey geçti gibi falan gördüm...
K.
İnsan hayatı dolu dolu yaşayınca hikayesi de bol oluyor..
Kardeşim Kağıthane CHP teşkilatında faaliyet gösteriyor.. Belediye seçimlerinde Halk oylamasına gidilecek dendi.. Aynı senin uğraştığın gibi internetten oylama yapılıyor.. Tabi kardeşim gece gündüz uykusuz uğraşıyor bizim Arnavut derneğine ve ne kadar tanıdık eş dost varsa oy kullandırıyor en sonunda 3. sırada oylamayı bitirdi..
Sonuç nemi oldu 27. sıradan aday adayı gösterildi..Oylamaya girmeyen bir kişi ve ekibi birinci sıradan aday gösterildi.. Sonuç itibarı ile bu halkın karşısında demokratik hareketlere pek umut bağlamamak lazım sonuç hüsran olabilir..
Yalan yok abi; tırstım, birden irkildim koltukta biri olduğunu sandığımda.
Bire bir uygulamayı anlatıyorum;
Opera indiriyoruz.
Easy-Hide-IP indiriyoruz.
Opera'ya "History Eraser" eklentisini yüklüyoruz.
History Eraser'in ayarını yapıyoruz;
http://i.hizliresim.com/d4jbOp.jpg
Easy-Hide-IP'den bir ülkenin proxysine bağlanıyoruz. Mümkünse bu ülkeleri bölüşelim, çünkü 1 proxy adresinde 5 tane oy gönderebiliyoruz, ancak bir müddet sonra aynı proxy'de tekrar gönderme imkanımız oluyor.
Connect dedik,
Siteyi açtık,
Oyladık,
History Browser'ı açıyoruz (kendi penceresi var, hep açık kalsın)
Run Eraser diyoruz
ve kendi otomatik sayfayı yeniliyor ve tekrar oy verilebilir şekilde karşınıza sunuyor.
Bu şekilde 1 dakikada 2 oy verilebiliyor.
K.
tarayıcıyı her açıp kapamaya verebiliyoruz oyu ben demin 4-5 tane attımara ara gün içinde kasacam müsait oldukça
iş yerindeyim bende müsait oldukça oy atarım![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Yukarıda anlattığım yöntem ile dakikada 2 oy verilebiliyor. Aslında daha da fazla verilebilir fakat hız proxynin ne kadar hızlı olduğu ile alakalı. Ayrıca yukarıdaki taktiği yapacak arkadaşlar arasında ülkeleri/şehirleri bölüşürsek çok iyi olur. Çünkü her ip'den en fazla 5 tane verebiliyoruz.
Mesela ben programın listesindeki Canada - Avustralya - İsveç - Danimarka - Hollanda IP'lerini kullandım. US'lara - UK'lara geçmedim henüz.
K.
Kakuş ben iş yerindeyim, öyle program vs kurmadan nasıl hallederim, exe çalıştırmıyor okulda ki bilgisayarlar filtreli hep. Chrome ve explorer var. tlf'da var .
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Gezinti geçmişini komple sıfırlayarak bir kaç defa tekrar oylanabildiğini söyleyenler oldu çokça, nedense hiç denemedim.
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)