İş yerinde pepsinin siteye bağlanmıyor, 10 dakika da açıyor siteyi :/
İş yerinde pepsinin siteye bağlanmıyor, 10 dakika da açıyor siteyi :/
FOR US BY US
[/CENTER]
onu bendede yaptı australiadan baglandım baglanmazo olaydımip değiştik diye yapıyo muhtemelen
![]()
1881 - 193∞
Australyadan oy verebiliyor musun ki abi? (Portugal/Porto bende şu an komple)
Bayrakların yanında +'ya basıp çıkan IP'lere teker teker bağlanın aşağı doğru. Her IP'de 5 oy verebiliyorsunuz. Fazlasını verdiğinizi sanarsınız, çünkü tıkladığınız zaman sizinle birlikte veyahut sizden önce vermiş olanın oyu gözükecek. Kendiniz vermiş sanabilirsiniz. O yüzden proxy'de 5, evde 15.
Ben de burada gezdiğim kadar hızlı gezemiyorum. Sonuçta önce istek seçtiğimiz ülkedeki sunucuya gidiyor, o bizi yönlendiriyor. Yavaş olması normal fakat 1 dakikada 2 oya yetiyor. Sizde daha mı yavaş?
K.
valla programda cıkan ilk ülke oydu başlıyım ondanda dedimde 3. bıraktımsakın baglanmayın cok uzun sürüyo
hemen en asagı amerikanyadevam ediyorm buarada fark ettinmi bilmiyorum yandaki + ya basınca içinde en az 15-20 tane daha connect çıkıyo
![]()
1881 - 193∞
Explorer ve chrome 'da geçmişi siteleri çerezleri vs herşeyi silip tekrar tekrar oy atılabiliyor, kaplumbağa hızıyla hareket ediyor olabilirim,ama savaşarak yenilmeyi tercih ederim
Hadi beyler ramazan spec, vera bismillah !
4-5 tane verdim, full boost devam ediyorum , siz de vtec altı kalmayın !
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
furkan chrome' dunku olayı esmi geçiosun ? operamı indirek şimdi de
furkaaaan furkaaaan
oy oy oy , oy oy oy
sabah sabah icat çıkartma
- K -
________
Dr.Ecu
Bayrakların yanında +'ya basıp çıkan IP'lere teker teker bağlanın aşağı doğru. Her IP'de 5 oy verebiliyorsunuz. Fazlasını verdiğinizi sanarsınız, çünkü tıkladığınız zaman sizinle birlikte veyahut sizden önce vermiş olanın oyu gözükecek. Kendiniz vermiş sanabilirsiniz. O yüzden proxy'de 5, evde 15.
Ben de burada gezdiğim kadar hızlı gezemiyorum. Sonuçta önce istek seçtiğimiz ülkedeki sunucuya gidiyor, o bizi yönlendiriyor. Yavaş olması normal fakat 1 dakikada 2 oya yetiyor. Sizde daha mı yavaş?
UNUTMADAN "OY VER" tuşuna 1 kere basınca olmayabiliyor ben seri seri tıklıyorum, o vakit alıyor oyu. Bir nevi vurdurmak gibi... (arabayı)
K.
olm nerden yürüyosan yürü
hiç biriyle ugrasmam dersen 63owen üsülü cerezli silden yürü
sıkıntı yok alana kadar tıklıyorm ofis bakıodur bu neye tıklıo diye böle haşin haşin![]()
1881 - 193∞
Beyler explorer da geçmiş silip sayfa yenileyip direk oy verilebiliyor. şuan bu işlemle 1 oy atma sürem 16 saniye. Kick-down dedim ,bu yolla herkes yarım saatini bi saatini ayırsa uçarız !
çerez usülü ortalama hızlı bi pc 2 oy arası 20 sn sürüyor maksimum. Bu iyi bir süre mi ?
İş yeri engeli olan ya da çok anlamayan bu yolla yürüyebilir.
Çok kısa bu işlemi anlatabilirim, katılmak isteyen olursa.
https://www.facebook.com/mehmet.g.aytar
iş yerinden cok müdahale edemiyorz
evde v.s. olan arkadşlar bi el atsın
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
O şekilde verilen oylar sürekli aynı IP'den gittiği için bir müddet sonra engelleyecektir sistem. Yani daha önce yapanlarda öyle oldu diye biliyorum.
K.
Berkan,chrome'dan mı veriyorsun ?
Kakuş, alacagız hiç canını sıkma, 5.30'a kadar back up !
Azimle işiyoruz
furkan yukarada change 5 min demiş o bize yeterde artar bile onaamerika / 5 dk akar , otomatik ip degişiyor
![]()
1881 - 193∞
opera mı indiiriyoruz şimdiyandı yavrum keten helva,cc cleaner ile birlikte hotspot işe yaramaz mı ?
- K -
________
Dr.Ecu
Beyler çerez siliyorum ama şuan takıldı, oy ver kısmı çıkıyor ama oy verince 5790 yazısı artmıyor, oy verdin diyor sabit kalıyor. Napmalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)