Kazanmamismiydik ne olduda simdi kaybettik ?
Twitter'dan bir 50-60 kişi yazsa Cem reyize, belki izler hoşuna gider. Bir fikir işte...
Real Cars, Real Roads.
az cok ekranlardan tanıdıgımz cem yılmazın oy olayına cok bakacağını düsünmüyorm eğer bu olay gerçekse illa aradan seçicekdir diye hayal ediyorm
furkan sende canını sıkma elden geleni yaptın bizde tuz atarak katkı yapmaya calstık olmadı.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Açıklanana kadar ümidi kesmeyelim bence. Dediğim gibi belki o maskeliyi elerler. O elenince 10. oluruz. Hala ümit var. @SekoLive'a katılıyorum ben de.
Zaten kaç oy alındığına bakılmayacak ki. İlk 10'da olmak yetiyor. İlk 10 sete gidiyor, yine ilk 10 arasından beğenilen 2 kişi seçilip filmde oynatılıyor.
Allah biliyor ya, benim de isteğim o şu an. Zaten videonun yarışmaya katılabilmesi bile hataken... E-Posta atıp bu duruma itiraz etmek falan geldi aklıma ama. Şimdilik sadece uykuyu düşünebiliyorum.
K.
İtiraz durumu olacaksa topluca itiraz edersek faydalı olabilir. Eğer edilecekse ben varım. Bu arada bence iyi bi uykuyu gerçekten hak ediyosun.
hiç üzülme, daha önce de dediğim gibi bu sadece başlangıç senin hayatında, ileride anlatacağın çok güzel bir anın oldu![]()
Hiç sıkma canını diyeceğim ama ben bile üzüldüm be. Yapabileceğimiz başka bir şey var mı peki?
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
ayarı vermiş pepsi demekki kemal zeydan denen arkadaş 2. sıradaydı normalde 7000+ oyu vardı
1881 - 193∞
Pepsi 4. E-Postamdan sonra döndü;
Evet. Pepsi değil, "Pek Yakında" dönüş yapmış...Furkan Bey
Öncelikle ilgiliniz ve dikkatiniz için teşekkür ederiz.
Oylar ekibimiz tarafından kontrol edilmektedir. Manipülasyon yapan kullanıcılar tespit edilerek otomatize edilmiş oylar sistemden kaldırılmaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
PEK YAKINDA Filmi Dijital İletişim Ekibi
Neyse, sonuçlar tam olarak belli olsun da, o vakit yazacağım.
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)