avm otoparkında müzigin veya 0 ın dibine vuran dengesizin biri cıkarsa yada hiçbiri olmayıp sikayet bile gelse , sonu hayırlı olmaz toplu kıyım olur dikkat
Printable View
avm otoparkında müzigin veya 0 ın dibine vuran dengesizin biri cıkarsa yada hiçbiri olmayıp sikayet bile gelse , sonu hayırlı olmaz toplu kıyım olur dikkat
beni hiçbir polis durduramaz arkamdan yazsınlar ben en son 2005 yılında durdum polislere Allahin izniyle 76mm egzoz dışında egzoz takmadım araçlarıma .
ama burda önemli olan nerelerde gezdigindir ben dedeman bonat yeni sanayi eski sanayi havalimanında yürütüyorm aracımı :)
Şimdi ortada bir karar var demi suçlu bulunmuş ben mi yanlış anlıyorum bu durumu ?
Kimse kusura bakmasında suçlu bulunmuş biri için üzülemem gerekirse görevinden de alınır hapis cezası da yer. Eğer böyle olmasını istemiyorsan görevinin ve yetkinin sınırları kadar hareket edersin. Çoğu polis yetkisinin dışında davranıyor cevirmelerde biri gelip yetki sınırlarını hatırlatınca da sinirleniyorlar agrasifleşiyorlar. İşte o biri de böyle yetki sahibi olursa hakkını arar.
Cihan biraz sinirli son olaylardan dolayı yoksa anlatmak istediği başka birşey.
Etraf fena ozellikle aksam serinliginde ara sokaklarda cevirmeler var goz actirmiyorlar heryerde trafik polisleri
Tek çare kaçmak :)
http://i57.tinypic.com/2e4hv5y.jpg
adanada polis yok dedik 356 tl radar cezası yedik :D 96 ile yakalanmışız gavurun makinesine kazık gire de çıkmaya
172+172 yazcaktı yerleri şaşırmıs muhtemelen polis
buarada iyi yırtıyosunuz ayarsız bir polise denk gelirsiniz cıkar arkanızdan sıkar ah vah olur sonra
Kaçan arabaya arkadan sıkma izinleri var biliyorsunuz demi ?
Adamlar kendileri sisler açık geziyorlar onu ne yapıcaz.
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/...84883428_n.jpg
Sonuçlar gerçekten hiç iyi değil bu genelge yüzünden şehir dışına çıkamaz oldum bi yere giderken tedirgin oluyorum giderim biri çevirir olmadık bişi yüzünden bağlar sonra uğraş dur diye aracımda egzoz yok ama dv nin sesi bile bağlamaları için yeterli olur sanırım