User Tag List

Sayfa 7/37 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
697 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: ‘Modifiye’ trafiğe çıkamayacak!

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam sen haklısın geçmiş olsun konu daha fazla kirlenmesin. Bizim yaptığımız tek şey klavye devrimciligi .

İki önceki aracımla benzin için protesto yaptık diye haftanın 7 günü durdurulup kontrol ettiriliyordum. Yani sadece burada yazıp çizmiyoruz . Çok doğru bir ülkede yaşıyoruz beyler lütfen filminizi ve tampon ekinizi sökün , jant büyütmeyin gözü bozuyor büyük görününce.

Hadi iyi geceler .
    imzasız..

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    modifiye severler 2 ye ayrılır

1 bu işi bilinçli şekilde yapanlar

2 bu işi bilmeden biliçsizce gazliyanlar
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan manita bile yapmıyorum ben arabamla mutluyum kafam rahat diye, bide şimdi heptenmi sıkılıcaz hiiç kusurabakmasınlar hiç bir çevirmede durmadım durmamayada devam ederim arkadan ceza gelirse sağlık olsun yapıcak bişey yok
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

TonyMontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin demekki öyle bir korkun yok , sırtını dayamıştırsın birilerine luxury ya da ss arabalarınla takılıyosundur. Ee ne diyosunuz yani herkeste o kadar para yok o zaman bu foruma da girmeyelim adı değişsin luxuryssturkey com diye .

Millet arabasına benzin parasini zor buluyor , keyfine üsluplu bir şekilde modifiyesini yapıyor kimseyi rahatsız etmeden . Kendi dünyasında arabanın içinde kendini neşelendirecek kadar müzik sistemi yapıyor , yeşil yelekli gorucem diye eli Teyp in ya da kumandanin ses kısma düğmesinde geziyor korkudan .

Saçma saçma yorumlar yapmayın Allah aşkına , bu ülkede hakkını arayan ne kadar adam varsa haksız duruma düştü . Üçun kaçın abicim siz kaliteli araçlarınızla arkanız sağlam zaten.
    Cevap verdiğin arkadaşı tanımıyorum, fakat genelleme yapman çok yanlış. İnsanların pahalı araçları var diye sırtını bi tarafa dayaması gerektiğini göstermez. Konuyu zengin fakir olarak ayırmakta yersiz ve gereksiz tartışma sebebi olur. Forumda böyle bir ayrımda yok.

Başka kişileri rahatsız etmeyecek şekilde müzik dinleyen kişiye ceza yazılacağını sanmıyorum, zaten kanundada yüksek sesli müzik dinlememin cezası açıkca yazılıdır. Seninde deyişinle keni halinde usluplu sekilde etrafı rahatsız etmeden devam ediyorsa elinin o tuşta gezmesine ve korkmasına hiç gerek yok.
    13 Suzuki Gsx-R 600
    05 Honda S2000
    13 John Cooper Works Gp Limited Edition

Facebook & Instagram /TomayRessamoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır millet kendi arabalarının dışında diğer araçları " tü kaka " görürse ister istemez zoruna gider benim demek istediğim bu .

Valla anlatmak istediğim şu , artık öyle bir noktaya geldik ki standart halde gezince bile durdurupta arabaya bana bir şeyler yazarlar mi acaba diye düşünüyor insan . Benim gibi de düşünen çoktur forumda .
    imzasız..

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar detaya inilmeye başlandıysa cumhur başkanlığı seçimlerinden sonra bedelli çıkar
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Cans1993
    Misafir
    Sonuna kadar destekliyorum seni. Bu ülkede tek sorun biz gazlayanlar kaldı artık bize de el atmışlar gibi bir durum lansman etmişler.

Su haberleri izlerken gözüme carpan bişi de modifiye konusu var s2000 dönüyor polisin cevresinde konu ile ne alakası var diye aradım haberleri ya oda modifiye degil mi dedi direk suratına kapadım

Valla ben sunu bilir sunu söylerim Bagdat Caddesine bi cafeye gecin oturun sadece yarım saatinizi alacak yoldan bakın bi tane typeR gazlamadan gelsin normal modda ileride cevirirler ama arkasından bi tane full body kitli mercedes gelsin egzoz felan olsun o adam gecerken bizim typeR orda kalır.İşte adalet burda bitiyor.

Bizler ellerimizde Warex kumandaları ile yeşil yelek kovalamaktan sıkıldık artık.İş bu raddeye geldi ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin sanırım bize gitme yolları gözüktü

Tamam sen haklısın geçmiş olsun konu daha fazla kirlenmesin. Bizim yaptığımız tek şey klavye devrimciligi .

İki önceki aracımla benzin için protesto yaptık diye haftanın 7 günü durdurulup kontrol ettiriliyordum. Yani sadece burada yazıp çizmiyoruz . Çok doğru bir ülkede yaşıyoruz beyler lütfen filminizi ve tampon ekinizi sökün , jant büyütmeyin gözü bozuyor büyük görününce.

Hadi iyi geceler .

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu siyasete yada başka mecralara çekerek kendi hatamızı kapatamayız anlatmak istediğim bu.

En yakın arkadaş ve abilerimden birinin 78 camarosu çalıştığında camlar titrer ama bu adam trafiğe çıktığında hangi polis durdurursa durdursun sorun yaşamaz.

Çünkü bu adam üşenmedi kanun ne gerektiriyorsa tüm desibel ölçümü ve uygulama onayı gibi belgeleri tek tek aldı üniversiteye götürüp arabayı teste sokup bu yüzdende istediği zaman istediği yere gidebiliyor bu arabayla.

Sorunsuzcada muayeneden geçiyor 540ci v8 ile.

Anlatmak istediğime en güzel örnek bu oldu sanıyorum.

Geri kalan paran var benim yok muhabbeti ise kırıcı olmamak için yorum yapmıyorum ama ben dolmuşla gezerkende mümkün olduğunca tüm kurallara uyardım.Önden biner arkadan iner falan.

Hala mesela karşıdan karşıya geçerken en kısa yolu değilde en yakın yaya geçidini kullanmaya çalışırım vs.

İş dönüyor dolaşıyor bireyde bitiyor anlatmak istediğim o.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar çok çarpık sistem içinde yaşıyoruz ki bu belkide enson tartışacagımız bi konu gelgörki uyutma ve uyşturma taktigi ile biz bunları tartışıyoz .....
    başkada bişey demiyom
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes fikrini beyan etmis ancak cozum olabilecek bi fikir goremedim ben varsada gozumden kacmistir.Bu durumda cozum odakli neler yapilabilir dusuncesi olan varmi ?
    Savaş MotorSports

TonyMontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır millet kendi arabalarının dışında diğer araçları " tü kaka " görürse ister istemez zoruna gider benim demek istediğim bu .

Valla anlatmak istediğim şu , artık öyle bir noktaya geldik ki standart halde gezince bile durdurupta arabaya bana bir şeyler yazarlar mi acaba diye düşünüyor insan . Benim gibi de düşünen çoktur forumda .
    Arkadaşın teki 4 5 post yukarda benim aracıma salak demiş, devletin polisine salak demiş, kaza yapan arkadaşın tekine salak demiş, demişte demiş..
    İnsanların terbiyesizliği görmemişliği kendilerinin ayıbıdır fazla kafaya takmamak gerek.

Ama bazı kişilerin gerçekten olmayacak arabalarla yapmaya çalıştıkları çekilecek çile değil. Araçlarını kötülemiyor tabiki kimse fakat akıl sağlıklarını ben kötüleyebilirim.

Devletin polisi genelte rutin kontrollerin dışında şikayet üzerine hareket eder. ***** şikayetler çok arttı bunu duyuyoruz haberlerde de açıkca görüyoruz. Ülke genelinde akşamları toplanma yerleri basılmaya başlandı son zamanlarda. Haklı haksız herkese oralarda toplu halde bulundukları için cezalar yazılıyor aracı park halinde olsa bile.

Bunların tek sebebide o akıl saglıgı kötü olan kişiler yüzünden.
    13 Suzuki Gsx-R 600
    05 Honda S2000
    13 John Cooper Works Gp Limited Edition

Facebook & Instagram /TomayRessamoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlwaysFast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes fikrini beyan etmis ancak cozum olabilecek bi fikir goremedim ben varsada gozumden kacmistir.Bu durumda cozum odakli neler yapilabilir dusuncesi olan varmi ?
    Ben az önce belirttim.

İmza kampanyası yada örnek teşkil edecek dava kanun değişikliği için vb. gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman çok kapsamını ele almadan yeni gelinin sarıldıgı gibi kural atmayacaklar ortaya . Önce polis memurlarını araçlar ve teknik aksamlar hakkında bilgilendirecekler , gerekli tüm ekipmanlar gerekli tüm işlevsel özellikler artık muayene istasyonlarında mı kendi bölgelerinde mi orasını bilmem hepsi olacak . Genelleme yayınlayacaklar vatanda��şa "bu işin kuralları böyle uymak isteyenlerin bunları gerçekleştirmeleri mecburdur" diye . Eee bu ülkede subaru'ya orjinal kanattan dolayı cezada yazılmadı mı ?

Önce herkes tam anlamıyla bilgilendirilecek ondan sonra yasak ya da farklı yollar uygulanacak.

Benim düşüncem bu eğer kurallar konacaksa
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amaaan adamlar dediğim dedik bizim borumuz öter siz kimsiniz lan modunda ülke yönetiyorlar.

Sanki çok modern ve demokrat bir ülkedeyiz de imza kampanyası yapınca sesimizi duyup karşılıklı konuşma moduna girecekler .

Tamam hadi imza kampanyası yapalım o halde
    imzasız..

Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi gözlemlerimi paylaşmak istiyorum.
    Öncelikle,ülkemizde 'modifiyon' denince akıllara ilk önce egzoz gümbürtüsü geliyor.Ve bu egzoz konusu,hiçbir hesaba uyulmadan,sadece gürültü çıkarmak için yapılıyor.Daha da fenası,birçok egzoz yaptıran da sesini kendi sevdiğinden değil,etrafa dehşet saçmak, 'aabi ne ses var ama' dedirtmek için yaptırıyor.Adamın derdi performans falan değil.Tek derdi insanları trafikte korkutup yolunu açmak.
    Geçen sene lastiklerimi değiştirdim.Sebebi ise sertlemeleri idi.Yoksa 7 mm diş vardı.Lastikçide değiştirme işi bitti,marka vermeyeyim,bir araç geldi.İçindeki vatandaş,dişi olan ama sertlemiş lastik arıyormuş.Sohbet ettik,sebebini şöyle açıkladı:
    'Aaağbi sertlemiş lastik daha kolay yanlıyor,mahalle arasında iyi oluyor.Mahayneye giricem,geçerim de' gibi bilinçli bir izahate imza attı.Ben de öyle kala kaldım.Eleman bizim eski lastikleri aldı gitti.Vicdanımla baş başa kaldım 'Acaba bu muhteşem yetenek benim eski lastikler yüzünden bir tarafa ya da birine çarpar da,ben de günahına ortak olur muyum?' diye.
    Geçenlerde 106'mı Turan Güneş'te Vanessa Pastanesi'nin karşısındaki boş arsaya parkettim.Bankadır,alışveriştir derken işler bitti.Polis amca,siyah bir 106'yı egzoz sebebiyle çekmiş.Arabanın sahibi arkadaş tabi ki cezasız kurtulmaya çalışıyor.Uzaktan seyrettim,yazdı arkadaşa.Kendi kendime 'iyi ki standart 106'ya biniyorum yoksa bana da yazardı banko' dedim.Arabama bindim,Turan Güneş'e çıktım.Polis Amca'nın yanında trafik nedeni ile durdum.Ne dese beğenirsiniz acaba?
    'Senin arabaya da baktım,egzoz yoktu,yoksa sırada sen vardın.' Tabi ki dondum kaldım.Amca egzoza fena takıntılı imiş.
    Cam filmi konusu ise piyango gibi.Eğer aracı bayanlar kullanıyorsa polis asla ses çıkarmıyor.Bayanlar da haklı,ortalık terbiyesiz dolu.Ama 'cikis' bir maghinayı bööle deliganlı veya tikican bir kardeşimiz kullanıyorsa acımıyorlar.
    Daha çok yazılır tabi.Keşke herkes bilinçlense de,modifiye mevzusu herkesin benimsediği,yolda görüldüğünde bir renk,bir zevk olarak algılansa.Benim temennim bu.

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem gürültü yapmak yasak, madem çevreyi kirletmek yasak,
    kendi yaşadığım şehir açısından konuşuyorum,

Halk otobüslerine bir çare bulsunlar, abuk-subuk düdük takıyorlar arabaya,
    araç hava tahliye ettikçe kafa s.kiyo, ve ciddi bir ses,
    10 numara yağ yakıyorlar, sözde büyükşehir denetiminde, kaç defa şikayet ettik,
    hiç aslı yok, onlar için kurallar yok, hız sınırı 70 olan 3 şerit yolda, orta şeritte 70 ile gidiyorum diye, tepeme çıkacak gibi geliyorlar, kamyonları zaten hiç yazmıyorum bile,

Bülent abi 8-10 silindir vs.. demiş, 10 silindir M5'i bağlıyorsa,
    cam filminden başka bir şey olmayan aracı men ediyorsa,
    APP plakadan araç bağlıyorsa,
    SS grubu vs.. gibi ayrım yapmaksızın, çevreyi rahatsız eden her kimse bence gereken yapılmalı,

zaten tofaş, bmw, civic vs.. gibi abuk-sabuk yerlerde araç bağırtan, yan verenleri söylemeye bile gerek yok...

NOT: halen kömürle ısınanlar var, ve bu iktidarın dağıttığı kömürler berbat bir kaliteye sahip, havayı inanılmaz kirletiyor, madem çevreye duyarlıyız oda yasaklansın bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak orta noktada buluştuk.

Kanun değişmeli diye tepki gösterilmeli ve bunun yolu ise bu kanun hatalı doğrusu bu şeklinde olmalı.

Ama mevcut kanuna uymazsan cezasını çekersin.Polisinde yaptığı o.Kişisel saçmalıklar illaki oluyordur Adana'daki ferrarili arkadaşım arabasını sırf polisden bıktığı için sattı mesela ki arabada adana plaka çocukda adanalı adanadada bilinirlerdi ama valla polis peşini bırakmıyordu önde plaka yok araba ses çıkarıyor diye.

Oda tutup baba beni rahat bırakmıyorlar diye araba için babasına ağlanmadı.Önde plakası olan herşeyiyle kurallara uyan ve rahatsızlık vermeyen m6 aldı biniyor mutlu mesut

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha buna benzer başka bir örnek verim.Yine adanadan örnek.

corvette c6 cold startta egzost valve kapaklarını açarak çalışmıştı ve yan binadan kadının biri Allah belanı versin seninde arabanında bebek uyandı dediğinde arkadaşa,bende o grubun içinde bulunduğum için yerin dibine girmiştim ki o araba daha sessiz çalışamazdı yani ama bebeği uyandırdı ve kadın haklı.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu siyasete yada başka mecralara çekerek kendi hatamızı kapatamayız anlatmak istediğim bu.

En yakın arkadaş ve abilerimden birinin 78 camarosu çalıştığında camlar titrer ama bu adam trafiğe çıktığında hangi polis durdurursa durdursun sorun yaşamaz.

Çünkü bu adam üşenmedi kanun ne gerektiriyorsa tüm desibel ölçümü ve uygulama onayı gibi belgeleri tek tek aldı üniversiteye götürüp arabayı teste sokup bu yüzdende istediği zaman istediği yere gidebiliyor bu arabayla.

Sorunsuzcada muayeneden geçiyor 540ci v8 ile.

Anlatmak istediğime en güzel örnek bu oldu sanıyorum.

Geri kalan paran var benim yok muhabbeti ise kırıcı olmamak için yorum yapmıyorum ama ben dolmuşla gezerkende mümkün olduğunca tüm kurallara uyardım.Önden biner arkadan iner falan.

Hala mesela karşıdan karşıya geçerken en kısa yolu değilde en yakın yaya geçidini kullanmaya çalışırım vs.

İş dönüyor dolaşıyor bireyde bitiyor anlatmak istediğim o.

sam amca mı ?
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)