Düşünmeden modifşngi yasaklıyııılar diye face de internette yazana kadar azcık düşünün nedenleri ve sonuçlarını.
bi işin bukadar boku çıkar bukadar yozlaşır bukadar anlamsızlaşırsa sonucuda bu olur.
Düşünmeden modifşngi yasaklıyııılar diye face de internette yazana kadar azcık düşünün nedenleri ve sonuçlarını.
bi işin bukadar boku çıkar bukadar yozlaşır bukadar anlamsızlaşırsa sonucuda bu olur.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Konu sakız gibi beyler uzadıkca giderde gider çare kendimizce durmiyacağız şahsen ben durmam yazsın arkadan plakaya men den iyidir kovalarsada kaçarım yapacak bişe yok bende haftada 1 veya 2 gün kullanıyorum aracımı onuda kafam rahat kullanamicaksam onlarda benle ugrasın biraz
form sitelerinde ve facebook gibi paylasım sitelerinde nerelerde duruyorlar radar nerelerde var paylasır yazarsak daha çok kurtulan olacaktır. herkezde kaçıcak polisde artık raporuna kaçarak dahada tehlikeli oluyorlar diyecek. sonunda azaltacaklar bu işleri diye düşünüyorum
PD 130
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Buna ne diyeceksiniz. Bunlar yüzünden yemiyormuyuz biz bu cezaları. Arabadan önce kafaları değiştirmek gerekiyor bence
abi yanlış anlaşılmak istemiyorum bende evimde otururken egsoz sesinden bam bam müzik acanlardan rahatsız oluyorum daha mahallenin basından rolantide gidiyorum millet rahatsız olmasın diye. şikayet olan benim aracımsa gelsin kapıdan alsın ki sanmıyorum o kadar aracı tek tek gidip alsınlar çaresiz kaldık yani başka kaçış yönü yok bırakıcaz ozaman araba güçlendirmeyi. herkez standart gezicek en son çare bu plaka kapatıcaz baska ne yapabiliriz ki sitece karar alınsın herkez şu şekilde hareket edecek bu şekilde kullanalım belli bir süre diye ben uyarım
PD 130
kardeşim sakın yanlış anlama ama bak sen de yazmışsın senin mahallenin başladığı yerin dışındaki insanlar yaşlısı genci rahatsız olamazmı o ses birtek senin mahallendemi rahatsızlık verir ?
Bu iş böle başı boş koyvergitsin olmaz . Kim ne isterse yapsına bağlanan bir kanun bir düzen olmaz .
Herşeyin bir jargonu var raconu var eski tabirle şuan modifiye diye ortalıkta dolaşan otomobillerin %50 si o jargonun dışında .
Kurunun yanında yaşta yanar bu dönemde akıllı adam çeker garajına bekler kurular ayıklanır yoluna devam eder .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
yok kesinlikle yanlış anlamam . zaten hayatta yersiz mahalle arasında redline gezenlerden olmadım haftada bir gün rolling e gidiyorum etrafta ne bina var ne trafik gece zaten bu sekilde kullanıyorum benden yana sıkıntı yok yani ne diyim bekleyip göreceğiz ama haftada bir gece bos yola cıkarım polisde gelir çek sağa ver küsküyü bas cezayı trafik men şeklinde muameleye kalkacaksa ben acık konuşayım durmam şahsen neyse herkeze şimdiden geçmiş olsun dikkatli olunsun![]()
PD 130
İmza.la diye bi site var orda biri imza kampanyası açsın bizde online imzalayalım isim soy isim telefon bilgileri gerekiyor sadece
gereken yere post larız hiç yoktan belki bir işe yarar yasal olması gerektiğinden tutunda her parçaya kdv ödedimize kadar güzelde bir yazı hazırlansın işe yarar belki...
#RenaultSport Clio-R
Senin nezdinde durmam, kaçarım diyen herkese söylüyorum...
Her polisin kaçan arabanın "modifiyesi için kaçan bir genç" mi yoksa "bomba yüklü bir terörist mi" ayrımını yapacağını mı zannediyorsunuz? Haftada 1 bombalı araç istihbaratı alınan, burnumuzda her gün çatapat gibi bombaların patladığı bir dönemde Arkanızdan sıksa 2 tane "dur emrine uymadı, terörist şüphesi ile sıktım" dese.. Belli mi serseri kurşunun kime, nereye gireceği? Sana girmese, yanındakine girse.. Nasıl başedeceksin o vicdan azabıyla? Sana girse ve ölmeyip sakat kalsan, aileni bir ömür sınırsız gam / keder içine atmaya değecek mi 2 brom brom sesi çıkaran egsos? Kafana saplansa o kurşun, daha mı değerli olacak 2 jant ananın mezarına damlayacak gözyaşlarından?
Biraz düşünün gözünüzü seveyim.. Koduğumun araba zevki hayatınızdan daha mı değerli? Bu kadar mı ucuz yaşamlarınız? Ananınızı, babanızı, sevenlerinizi de mi düşünmüyorsunuz? Anlıyoruz, gençsiniz, kanınız deli akıyor ama bu düşünme yetinizi kaybetme hakkı vermiyor / vermemeli size..
Çok doğru söylüyorsunuz.
Bunun örneği İzmir de yaşandı.Dur ihtarına uymadığı için vuruldu
Kötü örnek oluşturacak tavsiyelerde bulunmayın arkadaşlar 17-18 yaşında gençler okuyor bu sayfaları.
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
polisden kaçarım v.s. diyen adamlar ya tek başına yaşıyor hayattan umutları yok, yada kanattan subaru bağlayan polisler kadar cahildir.
hiç bişey canınızdan kıymetli değildir... kaçarken biyerleri parçalamak var yada polisin peşinize gelip sıkması var...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
emniyetin bu kadar nokta atışlı tedbirler almaya çalışmasının başlıca nedenlerinden biri de, kesinlikle forumlarda yapılan muhabbetler bence... takip ediliyor hemen her platform, bazı yaptığımız şeylerin legal olmadığını aslında hepimiz biliyoruz... çevirme videolarını izliyorum artık varex nedir, e30 da swap ihtimali var mı, araba standart yüksekliğinde mi, farlar orj. xenon mu çakma mor olanlardan mı vs vs liste uzar gider... hani geyiğine muhabbeti çok seven arkadaşlar var ya, işte onlar da yaş tarafta değil bilgileri olsun... dikkat ederseniz 'modifiye' işlerini ciddi yapanlar artık saklıyor kendini, akıllılar çünkü, soba borusunu takan, yayı kestiren de kendini afişe edeceğim diye taklalar atıyor...
ben kendi BMW platformumda kapışma yarışma vs muhabbetlerine izin vermiyorum en başından beri, şimdi bakıyorum uyardığımız kişiler 'siz yapmıyor musunuz?' tadında itiraz ediyorlar...olay yapmak yapmamak değil, doğrusunu yazıp uyarmak ama yapıyorsak da afişe olmamak, başkalarını özendirmemek... özenince ne mi olur? soba borusu takar kendini ferrari zanneder, kilit takar kendini M3 zanneder, yayı keser, kamberi açar liste de uzar gider...
ferrarinin sesi siin arabadan fazla çıkıyorsa bırakın onu TR de ruhsat veren kurumla alan sahibi düşünsün, siz kafanızı o kadar da fazla çalıştırmayın...
facebook'dan bir foto
Atatürk çıkartmasını polise halk söktürmedi | Haberand
şimdi ben evonun orjinal jantlarını taktım orjinal yay ve amortisörlerini taktım araba fabrikadan çıktığı gibi bu adamlar o kanada takacak bikaç ay önce bebekte çevirip kanada takan oldu çözdüm ama hep bununlamı uğraşıcaz diğer arabam tamamen standart herşeyi standart egsozu + katı üstünde filtre bile yok film yok plakalar yerli yerinde xenonları orjinal sadece araba çok alçak biz bu cahillerle nasıl başa çıkıcaz kafayı yicem sırf alçak diye yada sırf spor araba diye araba men edilirmi insan katil olur bu cahilik yüzünden
dakka bir gol bir
Ford Otosan Rallisi'nde şaka gibi olay - Milliyet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)