Sen gelme lan ayı! diyorsun yani abi![]()
Birisi tepkisini vermiş sonunda sanırım benim de gözüm dönerse yakarım arabayı raporumla da dava açar arabayı ödetirim
https://www.facebook.com/stanceworks...type=1&theater
Adam yakmis acaba kim duydu onlarin umrundami
yalan haber...
Seyir halinde yanan araç kullanılmaz hale geldi | Haberand
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Sosyal medyada sağda solda çok abartıldı hatta eylem bile yapmışlar konya da görseniz içler acısı beyanlar veriyolar.
Bu konu gündeme geldiğinde bi süre sonra unutulur diodum ama eylem falan bu böyle giderse citten binemiycez arabalarımıza. Mutlaka başka bi çözümü olmalı
Gecenin yarısı (şahiniyle Hondasiyla pejosuyla)son ses müziģinide açmış egsozunu bağarta bağarta geçiyo sokak arasında ben bile balkondan bu APTAL a öle bi gözle bakıyorumki bu hala kalkmış modiye bilmem nedir dio
Azimli biridir yapmıştır. Suzuki hayabusa motosikletin şeritlerine takan poliside görmüştüm.
Alsınlar ama rüzgar yapmasın diyorlar.
keşke 4 cm düşük olsa bu bahsedilen arabalar yere sürünerek gidiyorlar.
Hiç sonradan görüntüyü değiştirecek bir parça takmadım. Hatta 205 imi modifiye ederken arkaya bir kanat takmamı önerdiklerinde az daha o kadar güçlü olamasın bari diyecek kadar, bu orijinal görünümün bozulmasına karşıyım.
modifiye denildiği zaman yapılan tadilatların tekrar geri dönüşebilmesini anlıyorum. diğerine cevap bulamadım.
pejo 206 bende kullandım hemde 2 sene traktör gibi, kullandım ne sunroof u bozuldu nede uçtu. bu bahsettiğin arabanın sunroof u uçuyorsa gidersin pejoya yenisini takarlar. yada bahsettiğin araba ömrünü tamamlamışsa bilmem..
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Arabasini yere indirenlerle degil, bayragimizi yere indirenlerle ugrassinlar
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
konu dışı tartışma olucak ama bilgi amaçlı yazıyorum; 206'ların sunroofları belli bir hızdan (yaklaşık 90km/h) sonra uçuyor. Tırnakları plastikmiş ve rüzgar gübü belli bir seviyeye geldimi kırılıp özgürlüğünü ilan ediyor. Benim bir arkadaşımında bizzat başına geldi bende ne zaman 80i geçsem kapatırım uçmasın diye. Ayrıca 206ların sunroofuda çok çalınır
Arkadaslar,şu varya sosyal mesaj verenlere ayar oluyorum.Şimdi elamanın teki arabayı gırtlak doldurdu.600-1000 hp arası yaptı.İstanbulda atıyom,bi koprünün içinde çatara patara launch yaparak kalttı.Sonra trafikte bi m3le bi type_r yarıştı .Type_r seisnide bilirsiniz az bucuk değil.Kesiciye soka soka gitse 500 metre ilerden sesi duyulur.Konu dağıldı ,roll videosu koydu.Adam atıyorum,zengin subiisi var ayda bir egsozt değiştirip videosunu attı değilmi.BUnlara alkış tutan sitedeki apaçilermi,yoksa heğimizmi.19 sayfa olmus sosyal mesaj verenlere ayar oluyorum.Zengin değilim,1 adet arabam var.32 yaşındayım,7 yıldır hiçkimseyle yarışmıyorum.Vtec2 aracım var ss magnum egsozt var.Ailemle binerim,sakin sakin kullanırım.Araç trafıkten 2 kere men oldu.O yukardaki saydıklarımla kendinmı asla soyutlamıyorum.Sırf bu hukumetın soygunculuğuna bağlıyorum.Artık suraya sosyal mesaj atmayı,bırakalım ne yapabiliriz dıye onu tartışalım
beyler daha çevreye rahatsızlık veren minimum 80 -100 tl para verdiğiniz ekipmanın adını düzgün yazamıyorsunuz, savunmasını yapıyorsunuz![]()
bilinçli kullanıcı baş tacı ama lakin kaç taneyiz?
egzost egsos egsoz egzos değil EGZOZ![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Ya beyler neyin tartısması bu ya sacmlamayın lutfen .
Tartışma degılde,sinirlerim bozuk.Apaçi değilim.Oyle her ay 500 liralık ceza odeyecek lüksüm yok.Yukarıda yazdım,roll videosu launch videosu atan arkadaslarla kendimi ayırmıyorum.Aynı kefeye koyuyorum.Tek derdim sosyal mesaj veriliyorsa.Videolar bölümünde herkesi taşa tutalım.Az önce alışverişden geldim,kendi arabam yatıyor.Komşudan emanet aldım,yolda kaldım.Sınırlerim çok bozuk.Frid kusura bakma.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)