Alıntı:
Setre bazı şeyleri bazı insanlara anlatamazsın boşver takma.
Kardeşim sokakta yarışmayacaksın bu kadar net.Banlanıcam diye korkuyordum ama yazıcam artık yeter yolda tam gaz (bize göre kaplumbaga) giderken kontak kapatıp egzoz patlatan vtec acıcam diye arabanın yedisülalesini rahatsız eden otoyollarda caddelerde cayır cayır yan verenler buna ek olarak eşşek gibi kamber verip tekerleri yan şeritten giden araçlar yüzünden bu haldeyiz.Bırakın Allah aşkına yapmayın gözünüzü seveyim hepiniz benden büyüksünüz ama bunları göremiyormusunuz ? Normal günler de yolunda giden full body kitli gti poloya bişey diyorlar mi HAYIR ! Sacmalamayın ALLAH AŞKINA YA.Bu yasaklar başladıgından beri video koyanlar dolu bir tanesinin egzozu yok durdurmuyorlar.Adamlar gürültüden şikayetci bu kadar basit.Koyma arkadaşım şu aracın arkasına ninenin dedenin sobasından söktüğü boruyu.
Sizin gibiler yüüzünden bizlerde yandık zır stock olan sadece basık diye aracımı bagladılar.Aracımı gittim cıkardım cıkartırkende bu olaylara neden olan herkese beddua ettim.Kulakları cınlamıştır bazı arkadaşların !
kime diyon sen bunları bana mı