1de ciktik yola suanda susurluktayiz eskihisar feribotta inanilmaz bir sira vardi
Arkadaş gece 4 te kartaldan çıktım şu an tem izmit otogar ayrımında durduk 20 dkdır bekliyoruz bu nedir ya kazamı oldu noldu
kısmetse yarın sabah çıkıcaz bizde yola, bu sabahki trafiği görünce korktum ya, yarında trafik olur mu acaba?
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Gebze e5 bom boş yoğunluk azalmış 1 saat önce dilovasında trafik ışıkları yüzünden baya kuyruk vardı eskihisar-topçular feribotta güzel kuyruk var kazasız belasız yolculuklar hepimize
Cok fazla durdum yolda bi arada uyku molasi verdm 13saat gibi surdu turgutreis
Feribota inen yolda karsi seritten one gecenler sagdan gelip one girmeye calisanlar trafikden daha fazla can skti mavga cikicak duruma geldi bi ara allahdan emnyetteki giderleri trafik durunca yoktu.
Yolda dort bes noktada radar vardi.
Iki tane buyuk kaza gorduk bursa ve susurluk cikisi
Feribot sonrasi izmr tabelasina kadar hatri aayilir trafk vardi sonra acildi orhangazi 3km tabelasinda tıkandı bursaya kadar ufak ufak geldik sonrasi acikti
Bayramn üçüncü günü donus dusunduruyor beni...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bodrum yolları nasıl basıl araba için
www.honda-tech.com
Clio symbol
Dikkatli olalım ...
dün sabahtan itibaren körfez den itibaren izmit yönünde hem otoban hem e 5 çok yoğun.
hatta ara yollar bile nasibini aldı yoğunluktan.ne zaman azalır bilinmez.
ülke nüfusunun 4 te 1 bir şehirde yaşayınca gayet normal bu durumlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)