Dün gece 4'te taksimden eve (anadolu yakası) döneyim dedim.
2.5 saat sürdü.
![]()
Dün gece 4'te taksimden eve (anadolu yakası) döneyim dedim.
2.5 saat sürdü.
![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Gece 3:15 de ibb ye baktim,izmite kadar kirmiziydi. Bumu tatil keyfi?
3. Kopru ve kartal civarindaki insaatlar bitsin,5-6 sene sonra bugunleri bile ariyacagiz.
Allah en guzelinde İstanbulu temelli terk etmeyi nasip etsin bana. 2 gun once kacmayi planlanan baska sehir var mi?
Cok uzulmeyin yaw. Oteki kuzen ucakla edremite gelecekti sabah
Onun bakiciyi dun ben getirdim. Sabah 9 daydi ucagi 14:00 da kalkamamisti rotardan. Bora jet saolsun
IN BOOST WE TRUST
İstanbul boşaldı bizim buralar çoştu, trafik kilit. Her yer yürüyerek 5 dk ama millet arabayla çıkıyor çıldıracamİstanbulda bu sorunu hergün yaşıyorsunuz, Allah sabır versin.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
istanbul ankara 10 saat![]()
Sabah tam 4te çıktım istanbul ataşehirden, saat 9.40 falandı bursa kükürtlüye gelebildim
İstanbul-Sakarya arası 6:30 saat...
Zannımca trafikğin tek sebebi tesisler dolu olduğu halde girmeye çalışan ve tesis girişlerini çift sıra yapıp bekleyen mallardan dolayı...
Ulan tesis dolu araba ilerlemiyor ne diye o sırayı beklersin yürü git yoluna...
En son bi tesiste polis tesis girişini kapatmış dolu giriş yok diyordu tam orada trafik açıldı...
Ayrıca bir tavsiye; Kesinlikle yandexteki kadını dinleyin gerçekten güzel iş çıkarıyor...... Ne derse onu takip edin, son 45 dakikayı mükemmel yollardan geldim, bir D100 e sokuyor bir otobana yönlendiriyor ikiside tıkalıysa şehir içi altarnatif yol sunuyor.....
Dün 22:30 gibi 4. Leventten hareket ettim. İzmit yoğunluğu nedeniyle Çanakkale üzerinden geldim.
45 Dakika kadar süren bir feribot yoğunluğu dışında sıkıntısızdı. Trafik falan yoktu.
15 dakikadan 2 mola verdim.
Sabah 04:45 yazlıktaydım. Kaz dağlarından iniş sabaha karşı kamyon nedeniyle sakin oldu o kadar.
Bu tarz çıkışlarda olabildiğince İzmit tarafını tercih etmiyorum güzergah olarak.
Yazmayı unutmuşum , yandex ciddi çok işe yaradı.Ara dere köy yollarında belliydi yandexciler![]()
Yıllardır istanbul ankara arası gidip gelirim , bu kadar cahil bi topluluğu ilk defa bir arada gördüm.Hakikaten şansa yaşıyoruz , trafik bilgisi falan sıfır.Ulan gerizekalı ; madem 80 90 tin tin tin gideceksin . ne halt yemeye soldan gidip bide inatla kapatıyorsun.Ön bomboş ama sol beşeryüz metrede bir mutlaka bi gerizekalıyla kapalıydı.Sonrada biz sağdan girdi makas atı oluyoruz.Yol boyu en sağ şerit sola göre hep daha açıktı.
Turkiyede zaten sag serit soldan daha hizli akiyor.sol tarafta cok gerzek var.kazasiz surusler tatilcilere. Istanbul bize kaldi![]()
tamam sakin olun, göç sonrası önümüzde istanbulu yaşamak için 4 koca gün var![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)