User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 50k cash paraya ne yapilabilabilir.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ara da cok yazdım ama bu son parası olan canakkale lapsekı-karayolu uzerın de ya da yola veya denıze bakan arsa koştursun lapseki içinden ev de alabılır 2015 te köprü ıhalesı yapılacak tahmını 2020 de kopru dıkılır o zaman buraları en az 20 kat degerlenıcek şimdiden köprü lafı bıle 2 katına cıkardı arsaları ama hala 50.000 e bulmak mumkun
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkur ederim taylan bunu bi arastiricam.

Bunun harici suan benim gordugum menderes cok hizli gelisiyo. Ev fiyatlari ne alemde assagi yukari. Oturanlar kira geliri hakkinda nekadar ort. Bunun cevabini verebilir mi?

Arkadaslar rent a car isi sikintili.Para kazandirir ama stresten verem kanser falan olmak var onu gectim.ev,arsa ,imara acilma ihtimali yuksek tarla daha bi cazip degilmi sizcede?

TOLGACANSAHIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gayrimenkul cidden akil yoruldugunda biraz da sans ile guzel paralar kazandiriyor. Bulundugum sehirde 0 ev fiyatlari ortalama 100 bin ile 300 bin arasinda(memur kesimi icin)

Temelden zemin kat daireyi 70 bin civarina alabilirsiniz. İcini cok daha luks yapip (mutfak dolaplari,salon isiklandirmasi,koridor isiklandirmasi vs) 10 tl civarında masraf ile 90 bin 115 bin arasinda satabilirsiniz.

Kiraya vermek cok mantikli degil bence. Zaten evi en gec 1 senede satiyorsunuz kiracinin verecegi parayla 10 senede evin parasi anca cikar cektiginiz eziyete degmez para pul olur. Dedigim sekilde 1 sene icerisinde 10 bin civarı toplu sekilde para gecer elinize farkli ev alip devam edersiniz ayni sekilde emin olun kisa vadede sizi yormadan iyi paralar birakir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdığımı okumadığın belli

adliyenin karşısındaki mavi binada bizim ev. 100 m2 2+1. 3 senedir 1 hafta bile boş kalmadı. 550 lira şuan kira ama daha da fazla istesen yine boş kalmaz biz kiracıyı üzmemek için fazla istemiyoruz. 3+1ler de var aynı apartmanda 600 650 veriyodur onlarda max. başka sorun varsa bu tarz cevaplamaya çalışırım
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatta binayı buldum üst kattakiler satıyo. 4. kata 190k para istiyo adam. bizimki 3. katta ortadaki.

yani 3 senede 90 lira değerlenmiş. ki kirada oldugu sürede kredinide ödersin sattıgında paranıda katlarsın

Connecting site...

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ev alıp kiraya vermek, arsa alıp unutmak yatırım iken araba alıp rent a car işine girmek ticarete atılmak, risk almak demek.

ben sizin yerinizde olsam başında duramayacağım veya babamı,kardeşimi başına koyamayacağım işe girmem. sonuçlarını hepimiz az çok biliyoruz.

diğer konuyada sizin konunuza da yazmışlar, rent a car işi yapın diye. hatta orda filo kurun yazmışlar bu paralara tek başınıza iş yapamayacaksınız. aracı ile çalışacaksınız ve emin olun bulduğunuz aracı sizden daha çok kazanacaktır. aylık kazancınızı değil yılın sonunda, elinizde kalanları değerlendirip böyle hesap yapın

araba kiraya verme işi nasıl yapılır, patron şirketinde çalışıyorsunuzdur, araba kiralayacaktır dersiniz ki patron ben araba alayım benden kiralayın o zaman avantajlı olabilir ki fatura kesemeyeceğiniz için bu bile zor

bence ev ya da arsa alın, işinizde çalışmaya da devam edin. doğru yatırım yaparsanız zaten kazandıracaktır.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arsa yada borsa (anlıyorsanız).
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdığımı okumadığın belli

adliyenin karşısındaki mavi binada bizim ev. 100 m2 2+1. 3 senedir 1 hafta bile boş kalmadı. 550 lira şuan kira ama daha da fazla istesen yine boş kalmaz biz kiracıyı üzmemek için fazla istemiyoruz. 3+1ler de var aynı apartmanda 600 650 veriyodur onlarda max. başka sorun varsa bu tarz cevaplamaya çalışırım
    Yazdigini okudum dostum sadece diger cevaplarin gelmesini bekledim. Zaten o soruyu sana ve o Muhittte oturan ark. Sordum. Menemen ve menderes yeni gelismekte olan yerler ve suan ciddi prim yapiyor fakat menderesten ev bakiyorduk.3 yil once 100 120k lara super evler aliyorken 1+1 evlerin coguna 75 80 yazılmış saka gibi .dedigim tarz evler nerdeyse 200k lara dayanmis.bu gecen sure zarfinda cok iyi prim yapmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle menderes son 3-4 senede baya gelişti ki zaten şehir yavaş yavaş o tarafa doğru kaymaya başladı daha da değerlenicek oralar

bucada 9 eylül çevresine bakaiblirsiniz ordkai eski evlerin hepsi anlaşmalı ve yıkılcak yerine apartman yapılcak hasanağa civarına. 1+1 80 90 liraya bulup 650 liraya civarına kiraya verebilirsiniz öğrencilere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suan ev ve arsaya yogunlastim. Herkes hemfikir basinda duramicagin isi yapmiycaksin. Ticaret yapmak istiyorum Yapcagim zamanda en az 100k cebime koyar ole yola cikarim zaten. 3 4 Yil daha bu islerde kosturup isleri biraktigimda sicak para ve sermayemi karsilamasi icin bi yatirim benimkisi...

Benimde sahsi dusuncem zamani olan adam bence emlak burosu acabilir.elinde 150 200k varsa temel kaba insaati ve boyasi biten ev alip 10 15k harcayip, daha kaliteli gorunumle,daha iyi fiyatlara satabilir Ayni zamanda satilik kiralik duses evleri kovalayip satisini yapabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emlak işine pek sıcak bakan insan tanımıyorum çevremde. Şöyle ki geçen bi yakınıma kiralık ev arıyoduk, özellikle sahibinden olmasına dikkat ettik emlaktan kiralasaydık daha pahalıya çıkıcaktı.

Dediğim gibi ev alıp kiraya vermek daha az kazanc saglıcak belki ama riski de azaltıcak. aldığınız ev değerlenince satarsanız daha mantıklı olur elinizdeki sıcak para daha çok olur hem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tinaztepe tarafina cok baktim dostum 1+1 ler var senin dediğin fiyatlarda o paralari verdikten sonra birazdaha cikip 2+1 alinabilir. 1+1 icin cok yuksek rakamlar. Misal bursa gorukleye gittim kucuk ama ogrenci potansiyeli cok iyi. 65 70 civarina 1+1 zevkli dosenmis evler var 50 55m2 . Illa izmir olacak diye bisey yok. Orayida düşünüyorum. Kiralar ne civarda onu bilmiyorim yanliz.

Menderesten 3 4 yil once alsaydik simdi bu konusmalari yapmıyor olurduk ucmus resmen. Gaziemire yakin havaalninana yakin ulasim sikintisi yok trafik yok. Zaten bunu bilmek icin alim olmaya gerek yok fakat . 4 yil once ogrenciydik kardesim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla diğer yerleri bilemicem tam olarak. yalnız trafik sıkıntısı yok diyosunuz ama sabah 8 9 gibi menderesten gaziemirin dışına çıkmayı bi denesinize yada akşam 6-7den sonra. debriyaj biter manuel arabada. Hasanağanın karşısında bi sürücü kursu var. adam aynı zamanda apartman yapıp kiraya veriyo, ilk defa satıcaktı ilk musteride bizdik. adamın 140 tane kirada dairesi vardı listeyi çıkardıda ben inanamadım oraya bi uğrayın isterseniz temelden falan varsa uyguna denk gelir belki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Menderstemi ole oldu yav vay arkadas yasayan biliyo tabi. Biz izmir icinde biktik vallaha araba surmekten biktim. Sol ayagim orantisiz gelisti Varmi bu abinin numarasi varsa alabilirmiyim dostum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla biz bakalı 2-3 sene olmuştur. Akşam sürücü kursunun adını öğreneyim pm atarım. menderes degilde sadece hafta sonları akşam 6dan sonra menderesten izmire gitmeyin yani öyle bi trafik oluyo. bide sabah gaziemirde aşırı bi trafik var. mendereste degil sıkıntı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Menderes dediğiniz kadar buyudumu yaa :/ benim anneannem kosti bağların da oturuyor kendine ait 2 tane 2 katli mustakil evi var ileri de güzel miras kaldircam desenize ��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aga10 yil sonra. Verirsiniz mutahite ordan trilyonluk olursunuz zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ağzından bal damlıyor valla 3 senedir hiç gidemiyorum Menderese, herhalde gitsem kaybolurum her gittiğim de daha da degisiyordu yeni binalar yapiliyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Menderes, menemen, mavisehir buralari Eskiden tercih edilmezdi. Simdi herkes oralara kaciyor . Menderes giris cikis guzergahinda.havaalani yakin.ulasim kolay otobus gidiyor.cumaovasina kadar metro var.izmire gore daha tenha. Yeni yerlesim oldugundan cevre duzenlemesi daha duzgun . Velhasilkelam cok param olsa mendersten baya bi gayrimenkul alir 10 yil sonrasi icin saklardim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)