User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
169 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: İstanbul deneme talebi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ss 509 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim yorumumun ucuzu pahalısını bilmiyorum ben sadece video gördüm ona göre yorumladım orda değildim ama ds3 bildiğin geçmiş 207 yi videoda bir katakulli yoksa yani bunu görüpte 207 geçmiş çok hızlı yazamam sanırım dimi

geçenlerde aynı ds3 atmosferik typer ın 3-4 boy gerisinden gidiyordu sonuç olarak atmosferik yüklü bir typer bu 207 ye 5 boya yakın bir fark atabiliyor yani böyle düşününce bana büyütülcek bi araç değilmiş gibime geldi yazılanlara göre baya hızlı düşünmüştüm sadece hepsi o tüm araçlara maşallah
    ds3 typer ın gerisinden gelirken 1.3 basıyordu

typer ds3 deneme konusuna gir NET bir şekilde görürüsün konuları daha titiz incelemen dileği ile ...
    Dr.Ecu AntaLya

Dr.Ecu sinansimbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bencede bı kere dusunmek lazım kesınlıkle
    Alıntı Okan D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir iki üç )
    bak şimdi oldumu hiç....

akşam deneyen bütün arkadaşları tebrik ederim. o kadar kalabalık olmasına rağmen kazasız belasız atlattık.

ama doğru söze ne hacet derler dimi.. bazı gerçekler var söylemek gerekir serdar dün akşam tanıdım çok güzel bi insansın ayağına sağlık kesene bereket buralara kadar geldin araba denedin maşallah aracın gerçekten iddaalı ve güzel gidiyo ama benim tek anlamadığım neden erken basıyosun madem araban hızlı gerek yokki böyle bi şeye bakkk insanların azına laf bırakıyosun ben dün akşam arabam bozuk ama olsun ben bu gece kırmaya geldim dedim aracın patırdadığını baskı kaçırdığını ordaki cümle alemde duydu ve denicem dedim. seninlede denerim dedim ama erken gaza basarsan bende bırakmak zorunda kalırım. neyse inş başka bi zaman başka bi yerde daha sağlıklı deneriz.

not : antalyadan yazan arkadaşlara söylüyorum gayet haklısınız sevinçlisiniz arabanıza maşallah güzel gidiyo ama biraz fazla abartıyosunuz DEV DEV DEV...
    büyük yazınca bişeymi oluyo yada cidden devleşti falanmı sanıyosunuz lütfen yapmayın eğer akşam onu geçmek olsaydı maksat istanbulda daha çokk hızlı araba var. şöyle söylerseniz daha mantıklı olur kendi kategorisinde 1.4 1.6 turbo araçlara göre dev demeniz daha yerinde olucaktır.
    Tm Astra Turbo
    Emeği geçenlere sonsuz teşekkür

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207 nin ici sokuk malzemelerin yoplami 80 kg geliyor. E ondeki koltuklar 10 ardan 20 kilo diyin. Rc 60 kg atmis. Rc kilosu 1240kg. Varin hesabinizi ona gore yapin. Ds3 1180 se.

agungoren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kere su konuya bi aciklik getirelim;
    Ds3 typerla denediginde ayari tam bitmemis 1,3-1,4 basincla zannedersem 280 hp civarindaydi
    Typerla o sekilde denemis ve 3 boy arkasinda gitmis.
    simdi insanlar dun geceki ds 3 le onceki halini olcu alarak yok rc typerden yavasmis falan boy hesabi yapiyor bu sadece yanlis bi degerlendirme olur.
    Dun gece ds3 ayarlandi ve babalar gibi MD dynoda 330 hp guc cikardi ve hemen ardindan denemeye gidildi ve sonuc bu
    Bu arada ds3 un full takili hali bile sokuk rcden hafif olabilir 207 rc 1260 kilo agirlikta sokerek 70-80 kg atsa hemen hemen ayni oluyorlar..
    Araclara masallah 207 yuzumuzu kara cikartmadi ��

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Okan D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanziman kisa 6 ileri 200 lerde birakiyosun ben 5 e attimda serdar emin olabilirsin benim arabam senin arabandan daha hizli he solede diebilirim sana bu islerden az cok anliyoruz ya sökük arabayla hic sökuk olmiyan arac arasinda ne kadar fark olcanida bilirsin neyse evine gttinde ac bak 20 kere denedik kacinda biraktim erken bastin icin ondan sonra koyabilcdgin kivamdaki videolari koyda bizde izleyelim
    Hahshhahha yok 200 de değil 180 bıraktım beni yolda gecemedin kalvyede gecmeye çalışıyorsun o konuda iyi değilim altı üstü araba denedk teneke parcası yarışın mazereti olmaz

SuperSprint
    Misafir
    şu erken basma muhabeti nedir ?
    daha önce ddl czt de de aynısı olmuş videolarda baya bariz erken basma ve akıtma olayları görülmüştü yani bunlara ne gerek var bu şekilde deneme yapılıyorsa zevkine deil tamamen hırs ve geçme amaçlı denenmeye gelmiş demektir hiç yakışmıyor
    ddl czt yi kullanan arkadaşla 207 yi süren aynı kişimi ?

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar bence type R lari cok buyutuyosunuz 1.6 asiri besmeme araclarinda bu kadar iyi yiruyebilecegini bir cogunuz belki kestiremiyo fakat thp makineler gercekten fazla hizlandilar su an motor ici ve turbo upgradeleri ile cok daha can *****i oluyolar 1.6 thp makinenin bende hizli olmiyacagini dusunenlerdendim fakat 2 araba tum dusuncelerimi degistirdi ayrica DD ds3 su an denedigi type Ri geciceginede eminim basinc acildi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoları ızlemesekte deneyen araçlara masallah.. adam kalkıp antalyadan gelmiş.. biz burda anadoludan avrupa yakasına basmaya gidemiyoruz... tekrardan tebrıkler...

SuperSprint
    Misafir
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bence type R lari cok buyutuyosunuz 1.6 asiri besmeme araclarinda bu kadar iyi yiruyebilecegini bir cogunuz belki kestiremiyo fakat thp makineler gercekten fazla hizlandilar su an motor ici ve turbo upgradeleri ile cok daha can *****i oluyolar 1.6 thp makinenin bende hizli olmiyacagini dusunenlerdendim fakat 2 araba tum dusuncelerimi degistirdi ayrica DD ds3 su an denedigi type Ri geciceginede eminim basinc acildi

zaten olması gereken o turbo bir araç e motor alt yapısı komple girilmiş basınç açılmış böyle bir aracın 500-600hp alınan 1.6 turbo civic lerden ne farkı var bence dahada fazla güç çıkarmalılar sonuçta turbo ile atmosferik bir araç zaten aynı katagori bile değiller artık aynı kefeye girmemeleri lazımken hala yakın olmaları turbo araçlar için bir başarısızlıktır bana göre çok daha iyi güçler alınabilir 1.6 turbolardan

ahmet_xy
    Misafir
    Videolari izleyemedim ama taa antalyadan kalkip gelmis cok da guzel yurumus 207ye tebrikler. Gecilenlerin bahanesi mazereti bitmez. En iyisi masallah deyip tebrik edin.

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basta özgür abi ve mehmet abi olmak üzere helal olsun antalya ekibine tayfasına...

allah kaza bela vermesın serdar maşallah kardeşim DEV 207 RC e kocaman maşallah.

yazılcak çizilcek çok şey var ama işin ustadları yazmıyor farkındayım havaya sıkan çok var..

o yuzden sadece helal olsun diyorum antalya tayfasına.

Gokalp-M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayadır vardı aklımızda gelmek sonunda nasip oldu.
    Organizasyon için İstanbul tayfasına teşekkür ederiz.
    Ds3 çok başarılı.dahada emeklerinin karşılığını almaları dileği ile.
    Denemeye gelirsek DEV hep öndeydi.kısacası antalyamıza yakısan oldu

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    THPnin rakibi turbo typperdır bence buyrun deneyin
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayir hayallerini yikicam yine uzuluceksin doktorum hahahaha alinirsinda sen hemen

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alla alla, biz GT-R biliyoduk
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okan yanlış biliyorsun Ds3 1240 kg

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan ds3 e maşallah bence çok güzel gidiyor, bilmediğim içni soruyorum yanlış anlama. DS3 kaç kg standart halde
    1240 kg mis bu arada ds3 yanlis yazdim
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

Cansın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki arabada çok hızlı. Ben 100-200'ü 10sn başı koşuyorum. 207 beni 8 boy çok rahat geçti. Gidişini siz düşünün...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cansın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki arabada çok hızlı. Ben 100-200'ü 10sn başı koşuyorum. 207 beni 8 boy çok rahat geçti. Gidişini siz düşünün...
    Dedim sana dikkat et şaka yapar diye dinlemedin yokmu hiç video fln
    INFINITE PERFORMANCE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)