maaşallah tüm araçlara güzel denemeler oldu..
maaşallah tüm araçlara güzel denemeler oldu..
Tebrikler serdar maşallah diyelim thp rulezz
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Masallah ve Tebrikler deneyenlere.. videolari merakla bekliyoruz...
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Dün gece gelenlerin ayağına sağlık, Serdar deneme teklif eden herkes ile denedi, bana göre gecenin galibiydi güzel sonuçlar elde edildi,videolar çekildi gerekirse koyulur araçlar sahiplerinin izni ile, bu arada mehmet ustanın ellerine sağlık, serdarında kesesine bereket. Dev Rc kocaman Maşallah, deneyen araçlarada Maşallah.
DRİLL
Dr.Ecu
Antalya'nin DEV'i istanbulda da DEV olduğunu kanitladidireksiyon da serdar varsa bir kere daha dusunmek lazim yarisirken
![]()
DEV Rc ye ve sahibine maşallah antalyalardan kalkıp buraya gelip deneme yapmış herşeyden önce bundan dolayı tebrik etmek lazım.
istanbulun hızlı rc si nerdeydi dün gece![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
bundan uzun zaman önce çok hızlı 207 yaPtık dedigim zaman dalga geçiyordu millet benimle. sen eski hondacısın şimdi pejo aldınya en hızlı olur diyorlardı gerçekten hızlı diyodum rocco ile deneyelim diyorlardı bari diyordum polo gti olsun kimse denemiyordu gördünmü bak noldu şimdi
Masallah tum araclara ozellikle DEV'e.Ama ins hersey bu kadar guzelken yine igneleyici muhabbetlerden dolayi tartismaya donmez.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Hızlı çoktu istanbulda nerde videolar tek kişi dahi gecemedimi 207 yi hep diyorum antalyanın arabaları daha hızlı 207 mize maşşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)