User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
93 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Yeni Scirocco Test Sürüşü

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ceed gt alinirda satmasi sikinti + verileri yakit olarak fazla

1.6 200 hp benzinli aracın yakıtının 7lt/100 km falan olmasını beklemiyorsunuz sanırım. Baktım şimdi rocconun da otomatik için 8.7 manuel 8 dsg için demişler. Bu araçta istanbul trafiğinde bu değerleri tutturamayacağını düşündüğümüzde yakıt olarak bir farklılık kalmıyor ortada. Değer kaybına gelince 3 kapılı kitlesi belirli olan bir araç alıyorsun, 2 araçta da illaki olacak bu kayıp, ama vw deki bekletme olayından ötürü insanlar 2.ele yönelecek o ayrı.
    Instagram: mutusgarage

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 200 hp benzinli aracın yakıtının 7lt/100 km falan olmasını beklemiyorsunuz sanırım. Baktım şimdi rocconun da otomatik için 8.7 manuel 8 dsg için demişler. Bu araçta istanbul trafiğinde bu değerleri tutturamayacağını düşündüğümüzde yakıt olarak bir farklılık kalmıyor ortada. Değer kaybına gelince 3 kapılı kitlesi belirli olan bir araç alıyorsun, 2 araçta da illaki olacak bu kayıp, ama vw deki bekletme olayından ötürü insanlar 2.ele yönelecek o ayrı.
    istanbul anadolu yakasında günlük kullanıyorum aracımı.

scirocco 160 hp manuel, ortalamam 8.6

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golfün dizelinin 90k TL'ye satıldığı kore malı kianın 80+ k TL'ye satıldığı bir dünyada yaşıyoruz artık. Bana sorarsanız fiyatlar gayet normal. Alır mıyım? tabiki almam ama sıfır araba fiyatlarına hala insanımız alışamadı. Accenti 55 k TL'ye veriyorlar.

Yeni kasa rocco'ya gelince, içerideki 3lü manuel gösterge şık olmuş. Arka stoplar eskisinden daha güzel, on tampon güzel değil bence. gerisi aynı zaten. Eski direksiyon daha güzel ayrıca. Motor olarak 160'lık twincharger zaten efsaneleşti iyice, stg2 yazılımla 100k deviren insanlar var, sağlamlıkla da kendini ispatladı. Bence piyasada alınmaya devam edilecek ve neredeyse mini kadar kültleşmiş bir kasa oldu. Kim ne derse desin, güzel kaliteli zevkli araba.
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar vw scirocco'nun 1.4 tsi160hp yok deniyordu nasıl olduda geldi ?
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kore malı kia? Komik olmayın Alman dediğin bmw mercedeste gerisini geç. sciroccodan in gt ye bin eğer bu nasıl bir arabaymış demezseniz daha da konuşmayacağım.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben GT'ye bindim gayette bana vasat gelen bir araç, ha Scirocco çok mu süper hayır ama ben şahsen o kadar para verip GT almam kusura bakma zevk meselesi. Ha kötü arabamı kesinlikle hayır. Sınıfında güzel bir yeri var.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Drag-on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kore malı kia? Komik olmayın Alman dediğin bmw mercedeste gerisini geç. sciroccodan in gt ye bin eğer bu nasıl bir arabaymış demezseniz daha da konuşmayacağım.
    "Kore malı kia ? " derken ?
    Horsepower determines how fast you hit the wall... Torque determines how far you take the wall with you...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi sen normal Fake Porsche'lerin içinden çıkmadığın için sana öyle gelmiştir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Drag-on Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Kore malı kia ? " derken ?
    Kore malı tabiki ancak orda söylenmek istenen Farklı yani çin malı hesabı

Drag-on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wv iyice şımardı artık hatta bir çok otomobil firması şımardı bence o araçların hakkettikleri paralar bu değil. Ne eski araçlarda ki işçilik ne de malzeme kalitesi bence şuan üretilen otomobillerin bir çoğunda yok. Tamam yeni araçlar güvenlik olarak daha iyi olabilirler ama artık hepside bir moda ürünü gibi bir hal aldılar. Hepsi birbirinin aynısı olmaya başladılar. Ruh yok artık. Sanırım ben hayatım boyunca sıfır araç sahibi olamayacağım. Bu nedenle test etmeye gitmeme de gerek yok. Alırım eski bir araba ve onu yeniden yapılandırırım dünyaları harcarım ama o parayı roccoya vermem.
    Horsepower determines how fast you hit the wall... Torque determines how far you take the wall with you...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabi sen normal Fake Porsche'lerin içinden çıkmadığın için sana öyle gelmiştir
    Ben oraya adam gibi görüşümü yazdım düzgün bir şekilde senin arabanı küçümseyen hakaret eden vs yok sen alaycı bir şekilde cevap verirsen benim de tutumum farklı olur. Yaşça küçüksün, yazdığımı iyi oku ona göre cevap ver.

Bana hiç bir keyif vermeyen bir araç Kia Ceed GT itirazın nedir? Scirocco çok keyifli GT keyifsiz filan da yazmadım. Kaldı ki yazabilirim de bir araç keyif verir diğeri vermez.. Kişisel beğeni ve tercih neyini yargılıyorsun.
    23" Fiat 500e LaPrima

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam az yaksın diye 1.4 160lık yerine 122lik alıyo bunlar armaniden 400 liraya tshirt gömme peşinde
    Toplantıda sesli güldüm Genel müdür ters baktı
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ayıkamadıgım bir kaç konuyu yazim dedim

aşagılanıır gibi soylenen kısımda ne var kore mallarında ?.
    adamların olmadıgı sektör yok dünya markası olmuslar. hyundainin girmedigi sektörmü var samsungun cebinizdeki iphoneun ekranını bile yapıyolar keza kia amerikada kimsenin gıkı cıkmıyo kiaya 80bin yazınca olay oluyo .

vw senelerce igrenc 1.6 102lik motoru saglam diye diye bin tane kasa cesidinde golf 6 dahil gazladı durdu. kiaya 80bin veren halkımıza müstahak 98de cıkan motorlu arabaya binmek. doğusun kucagının ortasına oturmak yag yakmak dsg problemleri tuş soyulmaları vs.

-kimse begenmek keyif almak zorunda degil orasıda ayrı konu. goreceli kavram.

'ama asla vasat değiller. yada sana neresi vasat geldi cidden meraktan soruyorm @Bar35 bu kısmı sana sadece '

-vw ye 100 veren halkımız saolsun kabullenemiyo bunu hyundaiyi hala sarı sisli accentten ibaret kiayıda bilmem kac sene onceki kagıttan hallice sephia sanıyor. renaultda boyleydi broadwayde kalmıstı millet. biarada cliolar ve ozellikle megane2 den sonra düzeldi darısı basımıza ne diyim

ayrıca ek olarakta tasarımcısı ve kurul baskanı cinli koreli bir abi degil ayıplıp bayılınılan ilk TT - golf 4 - beetle - eos vs.yi tasarlayan Peter schreyer'dir.

kia ceed full dizel otomatik 78bin liradır
    aynı doluluga gelirmi bilmiyorm ama golf tdi dsg sunroof metalik keylees diye gidersem 97 civarlarına geliyor

proceed gt 81 scirocco 89-90 a gelmektedir

buna vw nin yapmayacagı indirimi ve kianın yapacagı indirimi katarsanız makası dahada acabiliriz
    1881 - 193

YasinTEMUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle konularda neden sürekli polemik çıkıyo anlamıyorum açıkcası günümüz şartlarında 1.0 boş oğlu boş polo 40 bin lira yada 1.5 dci symbolün sıfırı 50 bin lira bence sorun tamamen araç fiyatlarında Scirocconun 95 bin lira olması normal Proceedin 80 bin olmasıda gayet normal yani o arabaları 70 bine bıraksalar kim gidip başka araç alıcak ki ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ne yalan soyleyim bekliyorum bendede 1.6t var 7.9 yakiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    @Berkan

Vasat demek öncelikle kötü demek değildir, gayet iyi, güzel diyemediğim ama kötü de diyemediğim şeylere vasat denir

Cam açma düğmesi bile benim için önemli ve kıl oluyorum o basitliğine benim için ''vasat''.

İç mekanın koltuklar haricinde standart Ceed'e göre spor bir atmosferi yok,

Performans beklentisi/tüketim/sonuç oranları vasat, sonuçta bu 200hp lik teknolojik motorlu bir spor araç,

Bunlar neye göre vasat; 80-90 bin verdiğim SPOR bir araç için vasat. Yani ne iyi ne kötü arada.

Scirocco'nun da vasat bir sürü özelliğini sayabilirim, neden bu kadar rahatsız etti sizi, Ceed GT mükemmel bir spor araç mı, eksikleri kusurları yok mu da bu kadar hayret ettiniz..
    23" Fiat 500e LaPrima

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceyhun 737 ceed le ne alakan var bu kadar sıddetle savunuyorsun
    oyle dıyorsunuzkı sankı sınıfında lıder kalıtelı dınamık vs. .. testını okudum yol tutusunun vasat oldugunu soylemısler
    ıc mekan ıcınse ıyı denmesı benım ıcın stı ın yıllar sonra ıcının kalıtelı olmasına ınanmamız gıbı bırsey
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiçbir araçla ilgili fenomenlik yada taraf olmak gibi bir derdim yada marka fanatikliğim yok ama insanların yanlış yönlendirilmesi ticari politikalar vs istemem. Ceed gt ye yol tutmuyor diyen insanlar 458 den indi galiba forumdan emir Emre aracıma bindi yine forumdan sdr 07 Serdar abi de biliyor bu araç çok güzel yol tutuyor bakmayın siz söylenene, ha fifth heart testinde en başarılı şeçildi izlemenizi tavsiye ederim. Evet bu paraya bu donanım bu tasarım ve kalite olarak sınıfda lider bana bir örneğini daha getiremezsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğiniz gibi olsaydı çok satardı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)