doğru diyorsunuz, boya konusu örnekti, parçaları değiştiyorlar dememdeki kastım beyaz arabaya siyah çamurluk kaput değil aynı renk parça takıyorlar (iç mekanik parçalar radyatörler direksiyon kutuları vb.) bu tarz parçaları da numaradan tespit etmek imkansız zaten, bmw mercedes tarzı yüksek model bir aracın alttan şanzıman karter vb. hasarında çıkacak en az masraf ne kadar oluyor 3-5 lira olmuyor işte, aracın yarı parasını buluyor, art niyetli şahıslar da mutabakata çekiyor işi bunu da sigorta şirketi karlı zannediyor 5-10 lira kar yapacağım derken arka taraftan kat kat giriyor, örneğin eksperin 50 bin lira çıkardığı hasar dışarıda 10-15 lira gerisi zaten adamlara kar kalıyor, mutabakat işi sigorta şirketlerinin açığıdır, aracı perte ayırmayıp mutabakat yapıyorlar bugün a şirketinden yapan yarın b şirketinden yapıyor,
ayrıca sıkıntılı hasarlarda sigortalı adına çok sayıda kaskolu araç varsa poliçelerini kaybetmemek için göz ardı yapıp beyanla pert hasarı bile ödüyorlar öte yandan tek aracı olup bir şekilde sıkıntılı kazaya karışanları (kaza yeri terk vb.) da inciğine cinciğine bakıp red ediyorlar çifte standart, acenten kuvvetliyse yine problemli hasarını da alabiliyorsun![]()
anlaşmalı tutanak çıktı alkol zaten tarihe karıştı, tek taraflı kaza yapanlar tanıdık birini bulup bu bana arkadan değdi ben yoldan çıktım deyip pert hasarlarını almaya çalışıyorlar,her hafta ihalelerde yüzlerce pert araç çekme belgeli satılıyor ve bu araçlar piyasaya giriyor, bide şu geri geri gelip arkamdakine çarptım muhabbetleri varyanlış anlamayın size karşı değilim haklısınız konu güzel olmuş, bilinmeyen yönlerini yazmak istedim karışık ve açığı çok bir sektör,