User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: Araçta Değişen Yoktur, Pert Kaydı Vardır !! - Hasar Kayıtlı Araçlara Dikkat !

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpbodrum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 15 - 20 Yıldır bu işi yapan , 20 Metre öteden aracın hangi parçalarının boyandığını söyleyen Eksperler ile çalıştım , biri araca başka bir aracın parçasını takacak eksper farketmeyecek !! Hadi gözü görmüyor parçaların üzerinde tarihleri var . Kontrol edilmiyormu sanıyorsunuz ? Diyelim ki çok toy bir ekspere geldi onunda gözünden kaçtı ! Dünyanın yarısının sahibi sigorta şirketleri salakmı ? Siz hiç şüpheli hasar terimini duydunuz mu ? Ağır hasarlarda her hasar için araştırmacı görevlendirilir ! Bu araştırmacılar öyle emekli Trafik komiserlerinden oluşur ki , onların karşısına geçtiğinizde bırakın sahte hasarı gerçekten olmuş hasarı' da inkar edersiniz.

2008 yılı sonrasında Reasürans ın aldığı karar ile '1500 TL hasar rakamını geçen tüm dosyalarda hasar yeri görülmesi zorunludur, Siz aracı pert ettim dediğinizde birebir Fren izleriniz çarptığınız yer ile uyumu , yerde bulunan parçalar çarptığınız noktadaki hasar oranı ile araçtaki hasar oran karşılaştırması yapılır. Yada karşı araçla !!

Hadi diyelim ki Eksper Sarhoştu , Araştırmacı Sarhoştu , Raporu Tutan Polis Sarhoştu . Birileri Kazalı başka bir aracın parçalarını söküp taktılar , Neyi Söküp Takacaklar ???
    1 Sağ çamurluk , 2 Sol Çamurluk , 3 Motor Kaputu, 4 Ön Tampon, 5 Ön Panel 6 Radyatör !! Başka ??? Podyayı sökemezsin ! Şase Uçlarında Hasar yok ? Daha ileri gidemezsin ! Nasıl olacak ? Bu saydıklarım ne kadar tutacak ? 300 - 500 -1000 - 2000 ?? Hani Pert Nerde ? Hani % 50 Hasar ??

Arkadaşlar isteyen istediğine inanmakta özgür , Pert kayıtlı araç almakta' da özgür ama bazı gevşekler var internette Aracın Boyasız hasarsızı 40 Bin TL , Adam Pert kayıtlı araca yazmış 35 Bin TL yani kusura bakmayın çüşşş hatta ohaaa diyorum . Zaten bu araç öyle böyle kaza geçirmiş alt takımdan, kaportadan yada sel hasarından pert olmuş . Parasının tamamı sigorta şirketinin cebinden çıkmış 1 kez ödenmiş artık !!! Araç sonra tekrar bir şekilde trafiğe dönmüş ve satan üzerinden 2. kez öyle bir gelir elde ediyor ki akıllara zarar . Neymiş efendim ? Aracın kazası yoktur , pert kaydı vardır. Birde yeni bir komedi var ona çok gülüyorum Araç sahibi ile Sigorta anlaşıp sigortadan para almak için arabayı pert ' e çıkartmış Ahahahah . Allahını seven biri herhangi bir sigorta şirketinin hasar servisine bağlanıp bir sorsun ya ! Aracımı anlaşıp pert etmek istiyorum desin, Bakalım hasar servisindeki arkadaş neresiyle gülüyor !! Yapmayın türkiyem bunlara inanmayın !!!

doğru diyorsunuz, boya konusu örnekti, parçaları değiştiyorlar dememdeki kastım beyaz arabaya siyah çamurluk kaput değil aynı renk parça takıyorlar (iç mekanik parçalar radyatörler direksiyon kutuları vb.) bu tarz parçaları da numaradan tespit etmek imkansız zaten, bmw mercedes tarzı yüksek model bir aracın alttan şanzıman karter vb. hasarında çıkacak en az masraf ne kadar oluyor 3-5 lira olmuyor işte, aracın yarı parasını buluyor, art niyetli şahıslar da mutabakata çekiyor işi bunu da sigorta şirketi karlı zannediyor 5-10 lira kar yapacağım derken arka taraftan kat kat giriyor, örneğin eksperin 50 bin lira çıkardığı hasar dışarıda 10-15 lira gerisi zaten adamlara kar kalıyor, mutabakat işi sigorta şirketlerinin açığıdır, aracı perte ayırmayıp mutabakat yapıyorlar bugün a şirketinden yapan yarın b şirketinden yapıyor,

ayrıca sıkıntılı hasarlarda sigortalı adına çok sayıda kaskolu araç varsa poliçelerini kaybetmemek için göz ardı yapıp beyanla pert hasarı bile ödüyorlar öte yandan tek aracı olup bir şekilde sıkıntılı kazaya karışanları (kaza yeri terk vb.) da inciğine cinciğine bakıp red ediyorlar çifte standart, acenten kuvvetliyse yine problemli hasarını da alabiliyorsun

anlaşmalı tutanak çıktı alkol zaten tarihe karıştı, tek taraflı kaza yapanlar tanıdık birini bulup bu bana arkadan değdi ben yoldan çıktım deyip pert hasarlarını almaya çalışıyorlar,her hafta ihalelerde yüzlerce pert araç çekme belgeli satılıyor ve bu araçlar piyasaya giriyor, bide şu geri geri gelip arkamdakine çarptım muhabbetleri var yanlış anlamayın size karşı değilim haklısınız konu güzel olmuş, bilinmeyen yönlerini yazmak istedim karışık ve açığı çok bir sektör,

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın zamanda rusya gibi araç içi kamera zorunlu hale gelmeli ülkemizde de

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    küçük meblağlı hasarlarda şöyle bişey olabilir mi acaba?
    Mesela a aracında 8.000 liralık hasar var. a aracının sahibi 8/2 suçlu. A aracının tramerinde 2000 liralık mı hasar görünür yoksa 8000 liralık mı?

SedatAdanurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benden de bir soru, amcamda 2011 berlingo var hasar kayıtlı.araç 110 bg cam tavan hariç en full paket.İlk sahibini arayıp öğrendik adam arabayı sıfır aldıktan 5 ay sonra park halindeyken yanmaya başlamış.Yanan kısım sadece arabanın beyni ve akü.Sonra perte çıkmış tabi adam kaskodan parayı almış.Sormak istediğim şu bu hasar kaydı bu araç trafikte olduğu sürece araçta kalacak dimi?Silinme şansı var mı?Bir de bu hasar arabanın değerini ne kadar düşürür?Arabayı 3/1 fiyatına aldık.
    61 AN 589/Volkswagen Caravelle 2.5 TDI Comfortline

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    perte çıkacağı zaman tek taraflı kazada duramadım vurdum vs gibi durumlarda kasko ödemiyormu ? ozaman kasko niye yapıyoruzki. adam direk bodoslama direğe vurdu tek başına kasko buna sorun çıkarıyosa kasko yaptırmayalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabada pert kayıtlı, 2 airbag değişik sadece ön tampon ve kaputun ucu boyalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    perte çıkacağı zaman tek taraflı kazada duramadım vurdum vs gibi durumlarda kasko ödemiyormu ? ozaman kasko niye yapıyoruzki. adam direk bodoslama direğe vurdu tek başına kasko buna sorun çıkarıyosa kasko yaptırmayalım
    kasko eğer doğru söylüyorsan sorun çıkarmaz fakat sen bodoslama vurdum dediğin yerde değilde başka bir yerde veya şekilde kaza yaptıysan sorun çıkarır (mesela pistte veya alkollü iken)

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "KTT-Çarpma" ne anlama geliyor peki ?
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SedatAdanurr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benden de bir soru, amcamda 2011 berlingo var hasar kayıtlı.araç 110 bg cam tavan hariç en full paket.İlk sahibini arayıp öğrendik adam arabayı sıfır aldıktan 5 ay sonra park halindeyken yanmaya başlamış.Yanan kısım sadece arabanın beyni ve akü.Sonra perte çıkmış tabi adam kaskodan parayı almış.Sormak istediğim şu bu hasar kaydı bu araç trafikte olduğu sürece araçta kalacak dimi?Silinme şansı var mı?Bir de bu hasar arabanın değerini ne kadar düşürür?Arabayı 3/1 fiyatına aldık.
    3te 1 fiyatı kadar düşürür sizin aldığınız gibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)