iki arkadaşın arasına para mevzuları girdimi insanların içinden ne çıkacagı belli olmuyormuş demekki bende sonuna kadar beklemeniz taraftarıyım sonuçta birbirinizi tanımış sohbet etmiş yakın insanlarsınız.
Printable View
iki arkadaşın arasına para mevzuları girdimi insanların içinden ne çıkacagı belli olmuyormuş demekki bende sonuna kadar beklemeniz taraftarıyım sonuçta birbirinizi tanımış sohbet etmiş yakın insanlarsınız.
son durum nedir..
Malesef büyüklerimizin sözü bu konuda ortaya çıkıyor yakın arkadaş, akraba ile ye iç ama alışveriş yapma
valla pembe dizi gibi oldu
her gün bir girip bakar oldum nedir gelişmeler diye..
işin şakası bir yana aşırı derecede can sıkıcı bir durum :soru:
- arkat , açsana bir paypal hesabı zırt diye göndersin parayı ?
ya da
- mert can , telefonuna yüklesene garanti internet bankacılığını , gönderiver havale/eft ile arkat a parayı ? ( sanki yukarılarda bir yerde garanti bankacılığı yükleyemiyorum falan birşeyler yazmıştı )
iş parayı ödemekse çözüm çok bence birbirinizi daha fazla yıpratıp kırmadan bu işi çözmeniz lazım, inanıyorumki her iki tarafta çok sıkılmıştır. yapılması gereken bir şekilde karşılıklı irtibata geçip işi sonlandırmak
Durum bu buyrun herkesin onunde sozlestik mert can 21 eylulde yazdi sizde gordunuz soz ostedi bende tama dedim bugun 25 eylul hesaba dun 200 dolar yatmis simdi size soruyorum ne yapalim ben dun bu isi bitircektim cunki cok yoruldum artik ama avukatim bekle zaten bisey kalmadi dedi zaten avukatim bu sitede misafir olarak herseyi takip ediyo kayit altinda bende bekleyecegim mademki sozlestik goruyosunuz YUKARiDA mert canin yazdiklarini istedigi zaman tek kalemde ben bin dolarini yatirdim ahada makbuzu buyrun diyip burda sizlerede gostermedimi gosterdi eee simdi 200 dolar ne alaka hani soz ver 2 gunde paranin tamamini yollarim yada ailem tek kalemde verir nerde SİZE soyluyorum arkadaslar buyrun hersey ortada yazilan edilen
Bu haftanin bitmesine 3 gun kaldi olmem ben insallah gorucrz burda esiyosan gurluyosan yaparim ederim diyosan YAPİCAN MERT CAN sen istesen 10 dakikada bu mesele kapanir yazmissin calisma okul saatlerini tamam yogun olabilirsin ama senin bu siteye girmen cevap yazman 3 dakika bununda bence mazereti yok ben burda ne dediysem ne soylediysem hersey kayit altinda herseyimin arkasindayim sonuna kadar
hani noldu ben mcs e53 e sahtekar derken bana şöyle iyidir böyle iyidir sen sus diyenler vardır.HADİ ŞİMDİ PARAYI SİZ ÖDEYİN
Hocam madem bu kadar rüyalarına giriyor bu durum, avukatın da takip ediyormuş. Neden açmıyorsunuz dava ?
o değilde bu çocuk yarın paranın tamamını sana iletirse, gerçekten yaptığın şeyler yaygara olarak kalacak.
Sözleşmiş siniz madem, kabul ettiğin süre tamamlanana kadar bekle ;)
Bence bekleme. Herkes sözünü tutacak. Söz vermek *** vermeye benzemez. Arkat şuanda benim gözümde %99.9 haklıdır. Ötesi yok yani artık benim gözümde.
Adam olan ağzından çıkan lafı yapar. Konudan DOLANDIRICI kelimesini sildiğim için özür dilerim yine ekliyorum. Gelir sorununu hallederse kaldırırım.
Arkadas biseyde yazmiyor neoldu okadar yazdi etti ailesine kendisi izin vermemisti yok online olaarak fazla gonderemiomus fln filan hepsi hikaye bence...
Pazartesi izinli gunum noterden resmi olarak vekalet vericem avukata zaten avukatla gorusmustuk ama burda sozlesince beklemeye alma karari aldik butun evraklar hazir PAZARTESI ye kadar verdigi sozu tutarsa tamam tutmazsa zaten herseyi burdan paylasicam bastan dedigim gibi
Bana ozelden paranin bir kismini yatirdim ustunu hafta ici tamamlarim diye msj atmisti ama 200 dolar yatirdim demedi cok fazla online olamiyorum calisiyorum is guc ders saatler yazmis ama siteye 5 dakoka ayirabilir kendi bilir artik bugun persembe hayirlisi
ne yalan söyliyim benide arkadaş şaşırttı .. hani hiç tanımam ama yurtdışında okuyor yada kalıyor abd de yaşamakda kolay değil hali vakti yerindedir paradan maddi sıkıntısı yoktur diye düşündüm.. hani ikiniz arasında istem dışı belki iki tarafında elinde olmayan nedenlerden sıkıntılar olmuş parayıda geri yollıycam deyince olay tatlıya bağlanır yollar diyede o yüzden düşündüm ama beni bile şaşırttı arkadaş...
iki tarafıda tanımıyorum,ben ama dostum,avukat avukat dıyosunda mahkemeden o parayı tahsıl etmen senın nerden baksan ( kazanırsan oda) bır kaç yıl,bence ılımlı olun bı sekılde bu sıtede halledılır mesele,vermıyorum dese daha cok ugrasıcan hatta alamıcan,vercem demıs sıkbogaz etmeyın bence 200 100 300 yollasın sende çek paranı bak yoluna derim.vermıcek adam ne 200 yollar nede konuya yazar.
Oyle diosun ugrasicam tabiki yapcak bise yok ben ince ayrintisina kadar arastirdim konustum avukatla zor deil parami cope atmicam bundan sonrasini o dusunecek sonucta burdaki evine hem kendine hem kardesine artik ne gerekiyosa o ben ugrasmicam artik onlar ugrasacak ve butun yapilan masraflarida kanunen onlar karsiliyo
Ayrica onun yollamis oldugu 200 dolar yem ama yemezler cekmedim he 1bin dolar yollamisya uyanik isi biliyo madem yolladin burdanda paylasiyosun makbuzu neden sag ust kosede olsn 10 haneli numarayi vermiyosun uyanikya ayip ya bir insan parasinla bu kadarmi rezil olu zaten az once yine gorustum avukatla is yerine geldi hic sikma yorma kendini dedi pazartesi yi bekle olmadi bundan sonrasini onlar dusuncek dedi
Arkadaşı üzmek istemem ama daha önce şöyle demiştim;
Dürüst namusuyla helaliyle iş yapan ticaret yapan adam hiç br şekilde müşterisinden alıcısından yada mesulu olduğu şeyden kaçmaz... eğer bunu yapıyorsa niyet bellidir.
ama hala ben çok umutluyum inş iyi olacak