2 adet jant şuan nerde ?
Printable View
2 adet jant şuan nerde ?
bu arada bu kadar meşhur olan bu jantın modeli neydi
Baslik cok etkili bu konularda
Benim gozumde zaten arkat yuzde 90 hakliydi simdi yuzde yuz oldu
Yolla adamin parasinida haysiyetin yerine gelsin :)
parasını yemısım yahu konuyu takıp edıyorum adam bıde sahtekar dıyene dava acacakmışta bılmem neymişte oldu her boka dava acıyodun zaten savcıda seni bekliyodu mertcan gelsinde akata dava açahhhh. arkat paraya ihtiyacın yoksa eger hıc bekleme avukatın başlatsın işlemleri bu mertcanda bi güzel fişlensin dolandırıcılıktan bı sıcılıne işlesin gorsun ebesınınkini
boyle adamların ne ısı var pıyasada bı esnaf musvettesı ılede ben ugrasıyorum kasımda mahkemem var inş aldıgım klımayı bı tarafına sokucam hayırlısı
Yurtdışından bu parayı gondermek zor ise. Türkiye'den ailesi gönderse olmuyormu ? İzah etsin durumu mağduriyet ortadan kalksın.
Peki gumrukte takilan jantlar geri donmuyor mu otomatik olarak saticiya?
Az kaldi o farkinda deil burasi turkiye onu neyin beklediginin farkinda deil burda esti gurledi bilmiyorum belki cikar yine savinur kendini yogun olabilir bana oyle yazmis cuma musait oluyorum diye 5 dakika giremiyo teche nasil is anlayamadim bakalim
Yaaa komikmisiniz siz ne geri iadesi. Kardesim ozaman yepsiini tam fatura alsaydin. Adam gibi gumruklu getireydin. Mali vermissin 4600 tl para jantlar 2000 dolar eee nerde bunun shiping i 50 dolarami gelicekti sakamisinizz siz ? Mal trde cek malini dierikisinide gondersin ver coxgun shiping gumruk parasini alt sokaktan siparis etmiyorsun jantlari komik komik yazmayin. Bence merrtcan ben olsam vermrm parayi kardes geri iyade die bisiy yok ya adam belasi sikilmis. Jantlarina kosturmus. Simdide benim param geri iyade ole bisiy yok abi sacma sapan yazmayin lutfen ne dolandiriciisi mertcan.benimle cok is yapmistir tek hatasini gormedim. Kalleslikte felan yapmamistir ben kefilim
Farkindaysan ben yazdim buraya ben jant almam demiyorumki 3 ay uzerine 2 tane jant geldi 4 adet deil zaten jantlarin hepsi gelse yine sorun yok adam 2 jantin evine geldi sen evde yoktun geri dondu diyor kapida ne not ne bise 1 aydan beri faceden engilliyor ne yapalim biz shipngini zaten anlasmistik siz eksik okumussunuz
Hatta jantlari aldigiz firma gelirken 2 tanesi ezildi diye 240 dolar iade ettiler dedi tarih 17 temmuz hata olmasin istersen hesap no ver atiyim istersen yolladim 2 adet janta sayiyim abi dedi buda gorusmemiz
http://i.hizliresim.com/Wr12ME.jpg
Ben ne soylediysem arkasindayim sizi tanimiyorum siz ticaret yapmissiniz kefilim diosaniz bilemem ortada buyuk bir haksizlik var farkinda deilsiniz heralde
Ben mert canla olan ticaretimizi eksizsiz bir sekilde 2 tane avukat bir hakim denk geldi onlara A dan Z ye eksiksiz bir sekilde anlattim ben bu olayda haksiz yada suclu olsam resmi olarak zaten IHTARNAME yollamam olayi icra, makemeye tasimam bu olayda ailesinle olan gorusmemdede hic bir hakaret kufur saygisizlik yoktur bundan sonrasi T.C adeleti karar vericek zaten usa dan devamli fatura duzenliyip parca yollayanda ben deilim mert can bayazitoglu madem bu isleri iyi biliyor o ne demek istedigimi cok iyi anladi exsta baskasina yollamis oldugu kargo takip numarasini bana verip zaman kazanmasini cok iyi biliyo ama .....