Simdi olay’dan anladigim Arkat biraz yavas bir arakadas, millet toplu igne getiremiyor ADB’den, adam’in daha Turkce’si yarim, jant getirmeye kalkiyor;
1 bin dolar ne ? :icon_wack
Her dava acan hakli zaten, otomatik kazaniyor...
Mantiga bak ya...
Tehtidler devam ediyor, diyor ki;
Kendisi 500-1000TL zarar gorecek diye 20 yasinda adamin hayatini karartmayi goze almis adam...
----------------------------------------------
Korkutmuyorsun, kendince
TEHTID EDIYORSUN zaten, sikinti orada...
Adamin hayati ile tehtid ediyorsun, sen bu davayi acarsan ikinizde kurtulamazsiniz, bu yuzden acacagini / acabilecegini sanmiyorum, 4.650TL'nin vergisi icin bu kadar aglayan adam kendi 5 yilini, 60.000TL'sini riske edemez...
Ve evet ne yazik ki seref yoksunusun, jantlari alacaksan al, bul bir muameleci ceksin jantlari, zaten asil fatura gerekli degil, muadil degerden ceker iki janti, degeri 2325 lira olan malin vergisi cartu curtu 800-1000TL civari tutar, al jantlarin ikisini, diger ikiside gelecektir...
Ama 6.650TL verdikten sorna ne anlami var dimi ?
Servisten alirdin ya....
Benim 50 liram gidecegine, benim isimi cozmeye calisan, belki aradan 100-200 dolar kazanacak olan Mertcan'in cani sikilsin, ihtarname gondereyim kiz kardesini uzeyim, anasinin izini sureyim taciz edeyim...
Seref yoksunumusun bilmiyorum ama herkez gordu ki iki kurusluk adammissin...
Alacaksan jantlari, ode verigisini al iki tanesini, diger ikiside sonra gelecektir....