User Tag List

Sayfa 4/30 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
557 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Dolandiricilik

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam abi paylas herseyi ama ailemi ararken neden o 700 tlden hic bahsetmedigini de anlat.
    Merak etme hepsi kayitli annenle gorusmelerim hersey sen kendini 70 tlylemi savunuyosun kiz kardesine soyledim merak etme hemde soylerken yanimda yasin ipek te vardi hatta oda konustu kardesinle sen hic merak etme herseye ispatli cevabimiz var da benim simdi islerim var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet hepsini goster burdan ciksin ortaya. Ben yine diyorum yolladim parani almadin. Pazartesi yarisini tekrar yollayacagim. Ama geri kalanini jantlarim gelince yollarim.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her şeyi anladım da annesini kız kardeşini bilmem neyi aramak nedir?
    yaşınız başını almış adamsın git davanı aç. hadi forum olarak alışığız forumu kullanarak iş çözülmesine vs ama ana bacı aramak nedir amk?
    iki tarafı da tanımam, umrum da olmaz ama birini dolandırmak ( genel konuşuyorum yanlış anlaşılmasın) ne kadar haysiyetsizlikse, X birisiyle olan konu için ailesini rahatsız etmek bambaşka bir haysiyetsizlik!

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alakası var kardeşim ulaşamyosan anasını da ararsın bacısınıda ..aramak ayıp bişey mi adam sahtekar haysiyetsiz şerefisizin teki insanın hakkını rıskını çalarken bişey yok adam annesini aramış oğluna söyle de çaldığı paramı versin diye bu mu ayıp..bizde seni anlamıyoruz kardeş bazen inşallah senin de başına gelir aynı şey diyesimiz geliyor
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun abi.İnşallah çözülecek
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne alakası var kardeşim ulaşamyosan anasını da ararsın bacısınıda ..aramak ayıp bişey mi adam sahtekar haysiyetsiz şerefisizin teki insanın hakkını rıskını çalarken bişey yok adam annesini aramış oğluna söyle de çaldığı paramı versin diye bu mu ayıp..bizde seni anlamıyoruz kardeş bazen inşallah senin de başına gelir aynı şey diyesimiz geliyor
    Komik bi adamsin sen. Beni taniyormusun ki bu yorumu yapiyorsun? Ben diyecegimi dedim parasini 2 kere yolladim evraklari ortada. Ben yine pazartesi yollayacagim parasini. Ama bu senin dediklerinden nasil bir saksakci oldugun cok net anlasiliyor.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yas da kucuk degil ama.. neyse.

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah aşkına 3. Kişiler şu konuda hırsız yalancı sahtekar haysiyetsiz vb yaftalamalarda neden bulunur ?

Size ne abi
    Tamam konu buraya açılmış,
    Okursunuz taraflara soru sorarsınız olayın gidişatında eyvallahta adam da kendince bir belge sunuyor açıklama yapıyor vs.

İki taraf için de söylemiyorum kesinlikle,
    İki tarafta haklı olabilir ama bu forumda herşeyi gördük haksız olan da böyle bir konu açtı sonu tam tersi bitti, haklı olan da böyle bir konu açtı sonu istediği gibi bitti.

Bi durun abi...
    3. Kişilerin hakaret etmesi nedir ya, fol yok yumurta yok...

Mertcanı birey olarak tanımam sadece 1 kere bir yardım istedim ücreti mukabilinde, ne ücrete bir yorum yaptı, ne söylediğimi ikiletti o alışverişin arkasından da daha yolumuz kesişip görüşmedikte.
    Alışverişte sorunsuz gerçekleşti.

Bu demek değil ki mertcan burda suçsuz,

Ama yaftaladığınız dolandırıcı vs gibi şeyleri de ölçün tartın.
    Hatta bekleyin, konu neticeye bağlansın sonra diyeceğiniz varsa söyleyin...

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada kul hakkı demişsin. Sen demedin mi bana faturayı düşük yaz diye ? Şimdik böyle olunca O düşük yazmış faturayı oldu dimi. Lütfen bütün konuşmaları koy bari kesik kesik koyma.
    bu kargo gönderilirken ilaçlama yapıldımı ??
    konu ile alakasız ama merak ettim
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amk her boku anladım da annesini kız kardeşini bilmem neyi aramak nedir?
    yaşınız başını almış adamsın git davanı aç. hadi forum olarak alışığız forumu kullanarak iş çözülmesine vs ama ana bacı aramak nedir amk?
    iki tarafı da tanımam, umrum da olmaz ama birini dolandırmak ( genel konuşuyorum yanlış anlaşılmasın) ne kadar haysiyetsizlikse, X birisiyle olan konu için ailesini rahatsız etmek bambaşka bir haysiyetsizlik!
    Arkadasim olay bildiiniz gibi deil kimseye kotu konusma falan filan yok bende gepsi kayitli paylasicam isim yogun bu arada annesinle gorustum dogru kiz kardesi is cidiye binince o aradi beni bilmeden yorum yapmayin ben gerizekalimiyim bu kadar seylerle ugrasayim yazayim avukat tutayim v.s bekleyin gorceksiniz bakalim ben tacizmi etmisim enayi yerine mi koyulmusum gorceksiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la senın gıbı sahtekarlara ben neler yapan adamım biliyomusun velet.adamın parasını senın cebındeyken nıye engelledın lan adamı..adamın yazdıklarını okurken caresizlige dustugunu gorunce nıye adama cevap vermedın.foto cekemıomusun telefonun bpzukmuş .lan yamyam yanında bi tane arkadaşın yokmu dümenci..ben şakşak yapmam sahtekkarlık yapan adama neler yaparım bılıyomusun da klavyeden yazmayım sana ..2nizi de tanımam etmem arkas ın yazdıklarını okurken insanın seni sakat bırakası gelıyo
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye biz hakimmiyiz neticelenene kadar bekleyecez.adamın para alacagı var caresizlige dusmus dieride engellemiş.mcs r 53 haklı bile olsa engelleyemez ustunu kapatamaz işin anladın mı.haklı bıle olsa açar telefonunu ne dıyon la abi hayırdır al bu para al bu fatura smdı işine bak der.o yüzden bana mcs yi savunmayın haklının yanında olun 3.kişiler benim gibi olsa 1.ci hırsızlar bunu zaten yapamaz
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen bir git psikologa görün yada yazdıklarımı tekrar oku hepsinin fotosunu yolladım kendisine. Ayrıca parasınıda yolladım. Benim dediğim bende parası kalmaz. 2 kere yolladım 3.cüye tekrar yolluycam pazartesi eğer yine almazsa veya bir sebebten alamazsa ozaman konuşsun.

Benim söylediğim parasının geri kalanını ancak jantlarım geri geldiğinde yollarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim olay bildiiniz gibi deil kimseye kotu konusma falan filan yok bende gepsi kayitli paylasicam isim yogun bu arada annesinle gorustum dogru kiz kardesi is cidiye binince o aradi beni bilmeden yorum yapmayin ben gerizekalimiyim bu kadar seylerle ugrasayim yazayim avukat tutayim v.s bekleyin gorceksiniz bakalim ben tacizmi etmisim enayi yerine mi koyulmusum gorceksiniz
    ben kötü konuşma olduğunu kesinlikle söylemedim. Ayrıca benim dediğim ben sana paranı 2 defa yolladığım halde yarısı olsa bile senin becerip alamaman. Ve buda evraklarla elimde var. En son gittiğinizde para bana geri geldiğinde şifre istediniz bunu sen bana daha önce sordunmu ? Benim tek söylediğim bu. Ben sana pazartesi 1000 dolarını tekrar yollayacağım. Jantlarım geri geldiğindede kalan 1650 tl nide yollayacağım.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlarda aslında kendisinin kabul etmediğini söyleyen Fedexden gelen evraklar.

http://s30.postimg.org/3m7axuwy9/unnamed.jpg

Buda;
    Yolladığıma dair ödediğim para ve aslında nekadar yazdığımı gösteren evrak.

http://s29.postimg.org/6ziunk0g7/unnamed_1.jpg
    http://s29.postimg.org/wjl4tzltz/unnamed_2.jpg
    http://s29.postimg.org/iefbs6csn/unnamed_3.jpg

bu evrakları iyi bir scaner ile taratıp koyabilirmisin ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardon hocam ben siradan tum aileaini surekli ariyosun gibi anlamistim. Kusura bakma.

@Dookan; kiralsin. Forum erkek gordu sayende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu evrakları iyi bir scaner ile taratıp koyabilirmisin ?
    Ancak yarın koyabilirim. Bunları foto çekerek koydum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kötü konuşma olduğunu kesinlikle söylemedim. Ayrıca benim dediğim ben sana paranı 2 defa yolladığım halde yarısı olsa bile senin becerip alamaman. Ve buda evraklarla elimde var. En son gittiğinizde para bana geri geldiğinde şifre istediniz bunu sen bana daha önce sordunmu ? Benim tek söylediğim bu. Ben sana pazartesi 1000 dolarını tekrar yollayacağım. Jantlarım geri geldiğindede kalan 1650 tl nide yollayacağım.
    Sen rahatsizsin madem yolladin parayi sana 10 gun boyunca mertcan nereye yolladin diorum cevap yok izinli gunumde bankalari tek tek geziyorum mal gibi hic birsey yok sonra ptt ye gidiyorum belki oraya yollamistir diye ordada yok western den yolladim diosun arkadasima ne sifre verdin nede cevap ben senin ailene en ufak bir kotu kelime kullanmadim butun yazismalar kayitli simdi foto yukleyemiyorum musteri var hepsini paylascam merak. Etme

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu dışındaki arkadaşlar boş yere kalp kırmayın.. Değmez.
    Tango-1 never dies.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)