User Tag List

Sayfa 6/30 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
557 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Dolandiricilik

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mertcani cok eski tanirim , evet belki her gun her gece takilmislugimiz yok ama Arkat abi bu olayi anlattiginda cok sasirdim bi yanlislik var dedim cunku boyle seylerle ugrasicak biri dgildir

Herkesten ricam sunu bilelim burasi bir mahmeme degil cadi kazani kurmak hos degil

Hirsiz , dolandirici , 3 kagitci vs ve gibi cumleler hos degil sonucta daha yargi sureci baslamamis bir olayi buraya acman olmamis simdi ,
    Mertcanin elinde de makbuar var oyle gozukuyor ki parayi sana gondermis simdi olur bu olay ispatlanir pazartesi parayi tekrar gonderdiginde cekerse ne olucak ? Mertcan hakliysa diger zamanlarda gonderdigi paralari alamamissaniz ve parayi pazartesi hesabinizda gorurseniz ne olucak ? Sonucta google da bu cocugun ismi indexlendi bu konuyla kaldi ki dusuk fatura kestirmissiniz bu da ciddi bir suc vergi kaciriyosunuz burdan size bir ceza cikacaktir ayrica kul hakki Allah kitap isine girmeyelim sonucta buda dusuk fatura kesmek kestirmek vergi kacirmak da kul hakki yemek haram vs vs uzar gider ,

Peki bu Mertcan hakkinda hakaret edenleri Mertcan mahkmeye verse ne olur hayir benim anlamadigim iki taraf birbirine hakaret etmiyorken yancilara ne oluyo ne cok seviyosunuz cadi kazanini beyler bir sakin olun kimseyi sucu ispatlanana kadar bu tarz seylerle itham edemezsiniz bi kendinize gelin

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun tatsız bir durum, umarım sonuca ulasır en kısa zamanda.

Konusmalardaki numaraları gizleyin isterseniz, hos olmayan durumlar yaratmasın.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mertcani cok eski tanirim , evet belki her gun her gece takilmislugimiz yok ama Arkat abi bu olayi anlattiginda cok sasirdim bi yanlislik var dedim cunku boyle seylerle ugrasicak biri dgildir

Herkesten ricam sunu bilelim burasi bir mahmeme degil cadi kazani kurmak hos degil

Hirsiz , dolandirici , 3 kagitci vs ve gibi cumleler hos degil sonucta daha yargi sureci baslamamis bir olayi buraya acman olmamis simdi ,
    Mertcanin elinde de makbuar var oyle gozukuyor ki parayi sana gondermis simdi olur bu olay ispatlanir pazartesi parayi tekrar gonderdiginde cekerse ne olucak ? Mertcan hakliysa diger zamanlarda gonderdigi paralari alamamissaniz ve parayi pazartesi hesabinizda gorurseniz ne olucak ? Sonucta google da bu cocugun ismi indexlendi bu konuyla kaldi ki dusuk fatura kestirmissiniz bu da ciddi bir suc vergi kaciriyosunuz burdan size bir ceza cikacaktir ayrica kul hakki Allah kitap isine girmeyelim sonucta buda dusuk fatura kesmek kestirmek vergi kacirmak da kul hakki yemek haram vs vs uzar gider ,

Peki bu Mertcan hakkinda hakaret edenleri Mertcan mahkmeye verse ne olur hayir benim anlamadigim iki taraf birbirine hakaret etmiyorken yancilara ne oluyo ne cok seviyosunuz cadi kazanini beyler bir sakin olun kimseyi sucu ispatlanana kadar bu tarz seylerle itham edemezsiniz bi kendinize gelin
    Aren seninle gecen hafta oturduk konustuk cok saol bizi agirladin maslakta sana durumu anlattim olayi buralara getiren mert can bayazitoglu dusunecek ayrica burda yanci yok herkesin basina gelebilir dahada kayitli gorusmeleri ekliyecegim yaziyorum ne evde ne iste huzurum kalmadi benimle hergun irtibata gecen adama ne olduki cevap yazmiyo donmuyo engelliyo daha 4 gun once insan gibi oglumun facesinden yazdim bak mert insan gibi yaziyorum cevap ver don ortalik kariscak diyorum ne ses var ne seda istersen onuda ispatliyim kardesim ben istemezdim buralara gelsin sen soyle insan gibi konustum ne hakaret ne kufur hic bir sey he baktilar bu garip hee oylemi tamam buyrun simdi

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende nasıl intercooler getiririm diye düşünüyodum
    acaba hiç bulaşmasam mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aren seninle gecen hafta oturduk konustuk cok saol bizi agirladin maslakta sana durumu anlattim olayi buralara getiren mert can bayazitoglu dusunecek ayrica burda yanci yok herkesin basina gelebilir dahada kayitli gorusmeleri ekliyecegim yaziyorum ne evde ne iste huzurum kalmadi benimle hergun irtibata gecen adama ne olduki cevap yazmiyo donmuyo engelliyo daha 4 gun once insan gibi oglumun facesinden yazdim bak mert insan gibi yaziyorum cevap ver don ortalik kariscak diyorum ne ses var ne seda istersen onuda ispatliyim kardesim ben istemezdim buralara gelsin sen soyle insan gibi konustum ne hakaret ne kufur hic bir sey he baktilar bu garip hee oylemi tamam buyrun simdi

Buyur aren arkadasim insan gibi yazdim sen soyle hala cevap yok anliyomusun simdi madem para yatirdin mademki haklisin buyur iste

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben elimden geleni yaptim buraya yorum yaparken kendinizi lutfen benim yerime koyun daha ne yapayim ben halada diorumki insan gibi cevap yazar yine idare ederim ama ben enayi degilim kusura bakmadin yeter

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelen 2 jant düşük faturadan dolayı takıldıysa,Amerika'dan geri fatura istediğini söylüyorsun 50usd lik faturayı 200 dolarlık mı yapacaktı yoksa gerçek değerini mi yazacaktı?Faturayı yollamadı diye mi almadın jantları yoksa gerçek değer üzerinden vergi vermemek için mi??Gümrük görevlisine jantların marka modeli söyleseydin ona göre fiyatlandırılırdı vergisini verip alırdın ekstra fatura uğraşmadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SaYgIn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelen 2 jant düşük faturadan dolayı takıldıysa,Amerika'dan geri fatura istediğini söylüyorsun 50usd lik faturayı 200 dolarlık mı yapacaktı yoksa gerçek değerini mi yazacaktı?Faturayı yollamadı diye mi almadın jantları yoksa gerçek değer üzerinden vergi vermemek için mi??Gümrük görevlisine jantların marka modeli söyleseydin ona göre fiyatlandırılırdı vergisini verip alırdın ekstra fatura uğraşmadan..
    Ben en basindan beri soyledim mert can nasil olcak abi bana birak dedi bana guven dedi ben halletcem dedi zaten parayi yolladiktan 2 ay sonra 2 adet jant yolladi 50 dolar yazmis faturasina jant gelince gelen mailleri mertcana attim tamam abi hallederim dedi ondan sonra zaten irtibati kesti ne ses var ne seda jantlarin bekleme suresi gecti simdi ardiyeye kaldirildi 2 jant o yazi gonderiyo jantlar ona geri donicek ben hic bir sekilde jantlari alamiyorum yani onun himayesi altinda ona geri donucek o hakka sahip

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 dolara jant mı olur, gümrükte takılmaması imkansız zaten. geçmiş olsun umarım kısa sürede uzlaşılır.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herseye tamam bi konuyu atlamayalim buna ne demeli ben antalyada tatildeyken evimin adresine 2 jant takilmadan gelmis geri donmus birde bana uzerine dusme abi geri gelsin 250 dolar daha alicaz diyor inandiricimi sizce peki bu kadar bi insan enayi yerine koyulurmu ben sabrettim sonuna kadar ama sabrinda bi siniri var ayip yaa

ersandeniz
    Misafir
    abdden ucuza jant getirip, daha gelmeden jantları satma planı da suya düşmüş.. ortada hem kdv hem gümrük vergisi karı var, mahkeme sıkıntı yaratabilir..

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi sen beni anlamadin sanirim taraflar birbirlerine hakaret etmiyor uslubunu bozmuyor neden 3. Sahislar bu yorumlari yapiyor birini hirsiz dolandirici diye itham etmek olmuyor burda nedense herkes cadi kazanini seviyor bence pazartesi gunu beklemekte fayda var Mertcan 1000 usd daha gondericegini soyluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sen beni anlamadin sanirim taraflar birbirlerine hakaret etmiyor uslubunu bozmuyor neden 3. Sahislar bu yorumlari yapiyor birini hirsiz dolandirici diye itham etmek olmuyor burda nedense herkes cadi kazanini seviyor bence pazartesi gunu beklemekte fayda var Mertcan 1000 usd daha gondericegini soyluyor
    Kardesim ben kabul etmiyorum 1 bin dolar filan ya adam gibi paramin hepsini yollucak yada yollamadin ben dilenci deilim

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk mesajdan çok birşey anlamak zordu olmayan notalamalardan ötürü, şimdi iki tarafıda okudukça anladım.

Burada sizin tartışmanız arasına girip o haklıdır bı haklıdır yazmak yanlış.

Fakat mesajları okuyunca farkettim 2000 dolarlık jant almaya ne gerek vardı o para ile ev geçindirecek, arabayı satma durumda kalacak kadar dar bir maddi durumunuz varsa... Yazıktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu son yolladığın mesajların hiç biri bana gelmedi. Dediğim gibi Paranın hepsini yollamayacağım. Yarısını yollayacağım jantlar bana ulaştığında geri kalanını yollayacağım ben salak değilim.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu son yolladığın mesajların hiç biri bana gelmedi. Dediğim gibi Paranın hepsini yollamayacağım. Yarısını yollayacağım jantlar bana ulaştığında geri kalanını yollayacağım ben salak değilim.
    Ya mertcan senin hayatin donme dolap olmus ALLAH bir dersen inanirim ben sana nasil dostum arkadasim dedim hala inanamiyorum sen para filan yollama ben gerekeni yapiyorum merak etme cocuk deilim ben bi yerimemi sokcam olmayan janti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evraklar ortada olmayan jant diyip duruyorsun fotoğrafları neden koymuyorsun ?
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin olayınızı ancak mahkeme çözer gibi duruyor

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz de o kadar yurt dışından malzeme alıyoruz, paketler geliyor ama hiç biri bulamadık diye hop geri yurt dışına gitmiyor.. Tebliğ ederler 10-15 gün bekletirler PTT şubede..

Takip numarasını istedim istedim, Paris'te gözüküyor felan birşeyler yazmışsınız.. Paket gönderilirken bir tane takip no verilir, onun üzerinden izlersiniz ürün nerde diye. Yok gönderdim sonra ulaşmayınca UPS'i aradım takip no istedim çıkan numara ile şurda burda demeniz pek inandırıcı gelmiyor..

Arkadaş saf gönderdiğiniz parayı iki seferdir alamıyor dediniz, madem o kadar iyi niyetlisiniz ailenize gönderin onlar buradan elden yada yerli bankalardan havale/EFT yapabilirlerdi. Ve daha bir çok şey sayılabilir işlerin düzgün işlemesi için ama NİYET önemli.. İstedikten sonra şuan bile gönderebilirsiniz. Teknoloji çağında yaşıyoruz.. İnternet bankacılığında SWIFT ile dünyanın neresindeki hangi bankaya isterseniz para gönderebilirsiniz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)