bir kaç defa denk geldim ona öle tam izlemedim baştan sevmeyince gerisi gelmiyor , kurtlarda da var tabi hatalar sahte kısımları falan yok diyemem .
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Sağır Oda diye bir dizi vardı, onun jenerik müziğiydi "Deniz Üstü Köpürür". Tabii bu şarkıyı Cem Karaca'dan dinlemek lazım, efsanedir.
Edit: Bu arada Memati kesin öldü(bence), Çakır'ın vurulduğu bölüm sonunda da kendi seslendirdiği bir şarkı vardı, bu da öyle.Ufak bir ayrıntı olabilir.
daha dönüşü yok kızıda emanet etti , abisininde mezarına gitti bütün koşullar tamam![]()
Yeni Sezonda Memati Yok!
Kurtlar Vadisi'nde Memati şoku!
Bir devir sona erdi...
07 Temmuz 2012 Cumartesi, 12:17:42
Geçen sezon TNT'de ekrana gelen fenomen dizi "Kurtlar Vadisi Pusu", yeni yayın döneminde atv'de yayınlanacak.
MEMATİ ARTIK YOK!
Yeni sezon öncesi dizinin ana kadrosunda seyirciyi çok şaşırtacak şok bir gelişme yaşandı. İlk bölümden itibaren Polat Alemdar'ın can yoldaşı Memati karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gürkan Uygun artık dizinin ekibinde yer almayacak.
"YENİ SEZONDA OLMAK İSTEMİYORUM"
Milliyet'in haberine göre, Uygun dizinin yapım şirketi Pana Film'e "Artık başka işler yapmak istiyorum. Yeni sezonda olmak istemiyorum" dedi. Şirket yöneticileri de Uygun'un kararına saygı gösterdi. İki çocuk babası olan Uygun'un bir süre dinlendikten sonra yeni projeler yapmayı planladığı öğrenildi.
Kurtlar Vadisi'nde Memati artık yok, Kurtlar Vadisi hangi kanalda?-HABERTÜRK
diziden çıkması artık koymaz da bu saatden sonra başka dizi vs.de çok tutuncağını sanmıyorum ..
Çakır' ın emanetini, elinde büyümüş kızı kendine karı yaptığından beri benim en nefret ettiğim karakterdi, sevindim.
Yani eskiden beri en sevdiğim karakterlerden biri olan Memati için bunları yazacağım aklıma gelmezdi ama senaristler her zamanki gibi öldürmeden önce zorla nefret ettirdiler.
bu diziden ne zaman biri aysılsa hep geriliyor iş yapamıyor tutunamıyor
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Kac sene oldu baslayali 1O oldu heralde? Ne istikrarli adamlarmis gik demeden yillardir ayni dizideler
ilk fragman geldi
Milliyet - Kurtlar Vadisi Pusu - Yeni Sezon 162.Bölüm Fragmanı
bakarsınız korku ya kaçarlar ruh falan :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)