bende husnuye oldum yaa adam korkudan dırek kendını bayılttı mayaaakkkk....![]()
bende husnuye oldum yaa adam korkudan dırek kendını bayılttı mayaaakkkk....![]()
[SIGPIC]http://techturkey.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=4356&dateline=1253805 978[/SIGPIC]
adamsın deli hüsnü![]()
fena sayılmıyacak bir bölümdü,bu ulubey eşşegin ... suyu kaçırdı.adam manyak çıktıı ama bölünm sonunda faka bastı bence..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
uluğbey faka basmaz vardır planı en kötü kendi kafasına sıkar :P
adam karısını çocuğunu vurdu, kurtlar vadisi böyle psikopat görmeditesterede anasını kesmişti hadi onun yine haklı sebebi vardı
![]()
Failure is not an option.
atraksiyon açısından güzel olsada herkesinde dediği gibi senaryo olark artık iyice zıçtılar
valla polatın yanındaki kadınlar ve adamları olacağına dünya kadar düşmanı olsun![]()
Birini öldürmek istiyorsan,
3 ayrı kişinin 3 ayrı uzun namlulu silahının hedefindeyse, birine sıktırırsın...
Konuşmak uğruna maymun olacak gene
Basit bir bölümdü , tek atraksiyon hüsünün kendini bayıltmasıydı
Ulubey ölmez sanmıyorum , 2bölümde bitircekleri bir karakter değil
ya zaten anlamıyorum ben ulubey için bunları bunlar içinde ulubeyi öldürmek bu kadar zor değil ki ?
ama bizimkilere iş olsun ne olacak şimdi polat vurabilecek mi ulubeyi ? kafasını vurur anca![]()
ulubey>alemdar valla hamitleri çağırdı geliyorlar dağdanhamitler kim acep
![]()
Failure is not an option.
aynen bro bunlar 3-5 silahın peşine düştüler ama adam dağdan topluyo emir erlerini
bide ne saçma sahnedir o yaa gittiler silahları buldular 10dk sonra ulubey geldi![]()
:d:d:d:d:d
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)