siyasetin dibine vurdular bu bölümde.iyice iğrenmeye başladım artık
kanal değiştiriyordum siyaset yaptıklarında bir nebze çekiliyordu ama artık iyice eşşeğe kaçırdılar.
filmi kaçırmazdım artık sıkıldım AÇEV Baba Destek Programına katıldım 12 hafta perşembe günleri 19:30-22 arası daha faydalı bir iş yapıyorum kurtuldum böylece diziden D:
Dızıde ruzgardan etkılendı illaki, devlet gucluydu şimdi devletten taraf(gibi) olanların karşı safa geçtiği görüldü..
Bence gerçekten çok farklı değil ama kanal değiştirmesi iyi olucak dizinin..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
ben 20 lerden itibaren izliyorum ama tamamını toplamda 3 defa izledim, replikleri ezbere biliyorum
AZdan az çoktan çok giderr.)
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
İlk çıktığı zamanlar bende bir dönem izledim yalan değil ama hiç durmadan israrla izlemek nedir usta![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Neredeyse ilk senelerinden beri izliyoruz babamla, son bölümlerde soğumuştum ama bu kadar belli etmiyor gibilerdi ama dün vadi benim için bitti. Dizi mi izliyoruz cemaat belgeseli mi belli değil.
Biz de üni yıllarında moda da dev ekranda kurtlar vadisi veren bi nargile cafeye gider izlerdik. Mesela perşembe günleri o zamanki sevgilim buluşalım demezdi ya da annemler benden bişey istemezdi cünkü bilirlerdi dünya yansa umrumda olmaz.
Gel gör ki son 2 senedir beş para etmez bir dizi halini aldı benim gözümde. Hükümet yanlısı yayın yapmayı anladım da Necati Şaşmaz ın gezi olayları zamanı çıkıp acıklama yapması (yapamaması) nedir arkadaş! Tam olarak ozaman nefret ettim.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Dizi,yi ilk ysyinlanmaya basladigindan beri izlemedim.
Ara sira denk gelirse biraz bakiyorum.
Sence bende Zır Cahil miyim. Eski fani da degilim tenzihde edilmiyorum o yuzden.
Nedir arkadasim bu kendi milletini asagilama, hor gorme, ustten bakma sewdasi?
Bu milletin egitim seceresini senmi tutuyosunda % olarak bi oran weriyosun?
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)