Guzel Kardesim Mali Begenmediysen Iade Edersin Ben Sana Demedimmi Iade Parani Gondereyim Diye Yukarda Allah Var Yalan Desene ?? Bak Tekrar Diyorum Ben Sana Hic Bir Sekilde Para Iadesi Yapmicam Burda Herkesin Icinde Diyorum Yargi Yolu Acik Gidersin Mahkemeye Ne Olcaksa Orda Olur..Ben 500 TL'lik Adam Degili..Bendeki Mevzu Para Degil Kimse Uyaniklik Yapip Beni Enayi Yerine Koyamaz..Ve Ayrica Evet Sana Kendimden Malzemede Gonderdim Benden Olsun Parasini Istemedim Istemedigim Icinde Hem Ben Hemde Malim Kotu Oldu DimiYa Hadi Kardesim Hadi Isine Bak..
Bir maldan 100 tane almak için fiyat alıp; 100 tane üzerinden birim fiyata sahip olduktan sonra 99'unu geri gönderip 1 adede 100 adedin birim fiyatından sahip olmak dünyanın hiçbir yerinde yoktur... Olay böyle gelişti ise ortada sahtekarlık da yok dolandırıcılık da..
Ayrıca gönder malların tamamını al paranı dendi ve bu kabul edilmedi ise; hak talep etmek son derece anlamsız..
Konu başlığını özellikle editlemiyorum. Arzu eden, hakaret davası açmak isterse açabilir.
adam açıklama yapmış neresi dolandırıcılık bunun.toplu malın fiyatı ayrıdır birim malın fiyatı ayrıdır.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
olay oyle gelişmedi işte alacağım malzeme piston turbo westgate ve saplama bu kadar 2500 liraya anlaştık başka malzeme yok yanlış olmasın aksini söyleyemez bana yolladığı malzeme piston sıfır pistonun kelepçesinide içinden almış yollayacam dediği halde turbo 2. el saplama sıfır westgate içinde yayıda eksik ve saplama sonra geri yolluyacaz dedik ve yolladık hepsini malzemeleri kargodan almamış tekrar geldi ama saplama istanbuldan geldiği için yollayan almış onu o gelmedi diğerlerini tmm dedik mecburen geri almıyor olay bu
adam kalıp teklıfı ıstıyor 6 adet yaptırıcam dıyor örnek olarak 50000tl teklıf verıyorsak , 2 kalıp iptal 4 tane yaptırıcaz dediğinde fiyat 4 kalıp ,için 40000 oluyor , bu ticarette her zaman olan bişey , iskonto oranı malın adetine göre değişir
haklı yada haksız kim onu bilmem ama ticarette kural bu
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
bence de bi dolandırıcılık söz konusu değil. biz de ticaret yapıyoruz. 100 adet malın fiyatı farklıdır 10 adedinki farklıdır.
arkadaşlar hala 100 adet malın fiyatı 10 adet malın fiyatı diyosunuz böyle birşey yok aldığı 4 parça malzeme ya başka bişe yok yani konuyu açtığıa acacağıma pişman ediyosunuz adamı adam benim paramı yemiş nerdeyse ben suçlu cıkacam böyle bişey var mı ya benim yazdıklarımı okumuyormusunuz siz
Birçok kişiye önce ürünü gönderip sonrasında para aldım. Böyle sorunlar yaşamadım, ya ben çok şanslıyım insan evlatlarına denk geliyorum, ya da sizler çok şanssızsınız, hep aksilikler sizi buluyor. Bilemedim.
Instagram: mutusgarage
benim düşüncem adet fiyatının değiştiğini bilip arkadaş bu kadar ürün bu ürünleri sadece alırsan fiyat 2500 deseydi, böyle problem olmazdı. fazla der ya tamamını iade ederdi yada almazdı. bunu satıcının söylemesi lazım. ? tamam satıcı daha az ürüne istediği fiyatı söyleyebilir fiyat değişmezde diyebilir. fakat ilk yapılan hesaptan kaynaklı bi alacak doğuyor bunu söylemeden tamam onuda hepsini almadın o yüzden senden kestim demek yanlış
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
AldiĞim malzeme
1 takim pİston sifir
1 adet turbo 2.el
1 adet westgate
1 takim saplama
baŞka malzemenİn pazarliĞi fİlan yok bunlara 2500 lİra dedİ ve parayi yolladim
bukadar arkadaŞlar aldiĞim malzeme bu
pİstonun kelepÇelerİnİ yollayacam dedİĞİ halde yok
wastgate İn yayi eksİk
saplamalar gerİ İade oldu onada 500 lİra fİyat İstemİŞtİ
mevzu bu anlaŞilmiŞtir busefer umarim
Gelip buraya konu açiyosun , beklediğin destegi bulamayinca da afra tafra yapiyosun
Diger konuyu acan arkadasada sen haksizsin dedik oda başladi yok olaya hakim değilsiniz yok konuyu okumamissiniz vs.
Hicbirimiz hakim savci degiliz.Hakliyi haksizi tespit etmek zorunda değiliz. herkes fikrini yazıyor saygi duymalisiniz.
8000 TL gibi bir fiyat hiç konuşulmadı mı? gerçi 2500 tl göndermişsiniz zaten en baştan. yani sizin o kadarlık mal alacağınız belliymiş herhalde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)