User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
80 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Alışveriş Problemi

redfox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Stealth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He Bu Arada Sana Şunuda Söyledim Tamam Kardeşim Komple Malzemelerimi İade Et Paranı Geri Vereyimde Dedim Sen İse Bana Parayı Gönder Malzemeleri Geri Gönderirim Dedin Valla Arkadaşım Ben Sana 1 Lira Bile İade Etmem İstediğin Yere İstediğin Şekilde Şikayetçi Olabilirsin Telefonumdam Mesajları Sildim Ama İstersen Yargıya İntikal Ettir Olayı Çıkartırırım O Zaman Telekominikasyon Şirketinden Sorun Değil İsteyende İstediğini Düşünüp Yazabilir..Vicdanı Olanda Ne Yazıcagını Bilir Zaten..Herkes Allaha Emanet Olsun..
    ben paranın peşinde değilim artık senin yaptığın sahtekarlık burada belli olsun yeter sana msjda attım zaten istemiyorum diye kimsenin hakkı kimsede kalmaz haram olsun bu dünyada olmasa diğer tarafta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel Kardesim Mali Begenmediysen Iade Edersin Ben Sana Demedimmi Iade Parani Gondereyim Diye Yukarda Allah Var Yalan Desene ?? Bak Tekrar Diyorum Ben Sana Hic Bir Sekilde Para Iadesi Yapmicam Burda Herkesin Icinde Diyorum Yargi Yolu Acik Gidersin Mahkemeye Ne Olcaksa Orda Olur..Ben 500 TL'lik Adam Degili..Bendeki Mevzu Para Degil Kimse Uyaniklik Yapip Beni Enayi Yerine Koyamaz..Ve Ayrica Evet Sana Kendimden Malzemede Gonderdim Benden Olsun Parasini Istemedim Istemedigim Icinde Hem Ben Hemde Malim Kotu Oldu Dimi Ya Hadi Kardesim Hadi Isine Bak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He Bu Arada Sana Şunuda Söyledim Tamam Kardeşim Komple Malzemelerimi İade Et Paranı Geri Vereyimde Dedim Sen İse Bana Parayı Gönder Malzemeleri Geri Gönderirim Dedin Valla Arkadaşım Ben Sana 1 Lira Bile İade Etmem İstediğin Yere İstediğin Şekilde Şikayetçi Olabilirsin Telefonumdam Mesajları Sildim Ama İstersen Yargıya İntikal Ettir Olayı Çıkartırırım O Zaman Telekominikasyon Şirketinden Sorun Değil İsteyende İstediğini Düşünüp Yazabilir..Vicdanı Olanda Ne Yazıcagını Bilir Zaten..Herkes Allaha Emanet Olsun..
    sana mı güvenip tekrar yollasaydım malzemeleri parayı istemiyorum paranın peşinde değilim zaten burdaki arkadaslarda bilsinler ne olduğunu amacım o benim biryerede şikayet edecek değilim sadece allaha havale ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel Kardesim Mali Begenmediysen Iade Edersin Ben Sana Demedimmi Iade Parani Gondereyim Diye Yukarda Allah Var Yalan Desene ?? Bak Tekrar Diyorum Ben Sana Hic Bir Sekilde Para Iadesi Yapmicam Burda Herkesin Icinde Diyorum Yargi Yolu Acik Gidersin Mahkemeye Ne Olcaksa Orda Olur..Ben 500 TL'lik Adam Degili..Bendeki Mevzu Para Degil Kimse Uyaniklik Yapip Beni Enayi Yerine Koyamaz..Ve Ayrica Evet Sana Kendimden Malzemede Gonderdim Benden Olsun Parasini Istemedim Istemedigim Icinde Hem Ben Hemde Malim Kotu Oldu Dimi Ya Hadi Kardesim Hadi Isine Bak..
    beğenmedim kardeşim gönderdiğin malzemeleri beğenmedim ben nasıl alırken sana güvenip parayı yatırdım sonra malzemeleri yolladın verdiğin kargo parasınıda düş yolla paramı bende sana yollayayım malzemelerini yanlışım varsa düzeltin

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bir maldan 100 tane almak için fiyat alıp; 100 tane üzerinden birim fiyata sahip olduktan sonra 99'unu geri gönderip 1 adede 100 adedin birim fiyatından sahip olmak dünyanın hiçbir yerinde yoktur... Olay böyle gelişti ise ortada sahtekarlık da yok dolandırıcılık da..

Ayrıca gönder malların tamamını al paranı dendi ve bu kabul edilmedi ise; hak talep etmek son derece anlamsız..

Konu başlığını özellikle editlemiyorum. Arzu eden, hakaret davası açmak isterse açabilir.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam açıklama yapmış neresi dolandırıcılık bunun.toplu malın fiyatı ayrıdır birim malın fiyatı ayrıdır.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir maldan 100 tane almak için fiat alıp; 100 tane üzerinden birim fiyata sahip olduktan sonra 99'unu geri gönderip 1 adede 100 adedin birim fiyatından sahip olmak dünyanın hiçbir yerinde yoktur... Olay böyle gelişti ise ortada sahtekarlık da yok dolandırıcılık da..
    olay oyle gelişmedi işte alacağım malzeme piston turbo westgate ve saplama bu kadar 2500 liraya anlaştık başka malzeme yok yanlış olmasın aksini söyleyemez bana yolladığı malzeme piston sıfır pistonun kelepçesinide içinden almış yollayacam dediği halde turbo 2. el saplama sıfır westgate içinde yayıda eksik ve saplama sonra geri yolluyacaz dedik ve yolladık hepsini malzemeleri kargodan almamış tekrar geldi ama saplama istanbuldan geldiği için yollayan almış onu o gelmedi diğerlerini tmm dedik mecburen geri almıyor olay bu

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam kalıp teklıfı ıstıyor 6 adet yaptırıcam dıyor örnek olarak 50000tl teklıf verıyorsak , 2 kalıp iptal 4 tane yaptırıcaz dediğinde fiyat 4 kalıp ,için 40000 oluyor , bu ticarette her zaman olan bişey , iskonto oranı malın adetine göre değişir

haklı yada haksız kim onu bilmem ama ticarette kural bu

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı redfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olay oyle gelişmedi işte alacağım malzeme piston turbo westgate ve saplama bu kadar 2500 liraya anlaştık başka malzeme yok yanlış olmasın aksini söyleyemez bana yolladığı malzeme piston sıfır pistonun kelepçesinide içinden almış yollayacam dediği halde turbo 2. el saplama sıfır westgate içinde yayıda eksik ve saplama sonra geri yolluyacaz dedik ve yolladık hepsini malzemeleri kargodan almamış tekrar geldi ama saplama istanbuldan geldiği için yollayan almış onu o gelmedi diğerlerini tmm dedik mecburen geri almıyor olay bu
    Noktalama işareti kullanırsan yazdıklarını anlayabilirim.

SLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir maldan 100 tane almak için fiyat alıp; 100 tane üzerinden birim fiyata sahip olduktan sonra 99'unu geri gönderip 1 adede 100 adedin birim fiyatından sahip olmak dünyanın hiçbir yerinde yoktur... Olay böyle gelişti ise ortada sahtekarlık da yok dolandırıcılık da..

Ayrıca gönder malların tamamını al paranı dendi ve bu kabul edilmedi ise; hak talep etmek son derece anlamsız..

Konu başlığını özellikle editlemiyorum. Arzu eden, hakaret davası açmak isterse açabilir.
    Katılıyorum bence açıklayıcı net yorum olmuş bu olayın üstüne
    Alıntı ridwan_1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cocuklugumuz neydi be panpa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam kalıp teklıfı ıstıyor 6 adet yaptırıcam dıyor örnek olarak 50000tl teklıf verıyorsak , 2 kalıp iptal 4 tane yaptırıcaz dediğinde fiyat 4 kalıp ,için 40000 oluyor , bu ticarette her zaman olan bişey , iskonto oranı malın adetine göre değişir

haklı yada haksız kim onu bilmem ama ticarette kural bu
    fazla malzeme pazarlığı yok usta ben anlatamıyormuyum yok öyle birşey

sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de bi dolandırıcılık söz konusu değil. biz de ticaret yapıyoruz. 100 adet malın fiyatı farklıdır 10 adedinki farklıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar hala 100 adet malın fiyatı 10 adet malın fiyatı diyosunuz böyle birşey yok aldığı 4 parça malzeme ya başka bişe yok yani konuyu açtığıa acacağıma pişman ediyosunuz adamı adam benim paramı yemiş nerdeyse ben suçlu cıkacam böyle bişey var mı ya benim yazdıklarımı okumuyormusunuz siz

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birçok kişiye önce ürünü gönderip sonrasında para aldım. Böyle sorunlar yaşamadım, ya ben çok şanslıyım insan evlatlarına denk geliyorum, ya da sizler çok şanssızsınız, hep aksilikler sizi buluyor. Bilemedim.
    Instagram: mutusgarage

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hala 100 adet malın fiyatı 10 adet malın fiyatı diyosunuz böyle birşey yok aldığı 4 parça malzeme ya başka bişe yok yani konuyu açtığıa acacağıma pişman ediyosunuz adamı adam benim paramı yemiş nerdeyse ben suçlu cıkacam böyle bişey var mı ya benim yazdıklarımı okumuyormusunuz siz
    yazdıklarından bir şey anlaşılmıyor. karman çorman olmuş noktalama işareti olmadığından. Haklı olsan bile kendini ifade etmen yanlış olduğu için herkes gibi benimde kafamda 100 mal ile 10 malın fiyatı aynı olmaz düşüncesi oluşuyor

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim düşüncem adet fiyatının değiştiğini bilip arkadaş bu kadar ürün bu ürünleri sadece alırsan fiyat 2500 deseydi, böyle problem olmazdı. fazla der ya tamamını iade ederdi yada almazdı. bunu satıcının söylemesi lazım. ? tamam satıcı daha az ürüne istediği fiyatı söyleyebilir fiyat değişmezde diyebilir. fakat ilk yapılan hesaptan kaynaklı bi alacak doğuyor bunu söylemeden tamam onuda hepsini almadın o yüzden senden kestim demek yanlış
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AldiĞim malzeme
    1 takim pİston sifir
    1 adet turbo 2.el
    1 adet westgate
    1 takim saplama
    baŞka malzemenİn pazarliĞi fİlan yok bunlara 2500 lİra dedİ ve parayi yolladim
    bukadar arkadaŞlar aldiĞim malzeme bu
    pİstonun kelepÇelerİnİ yollayacam dedİĞİ halde yok
    wastgate İn yayi eksİk
    saplamalar gerİ İade oldu onada 500 lİra fİyat İstemİŞtİ
    mevzu bu anlaŞilmiŞtir busefer umarim

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelip buraya konu açiyosun , beklediğin destegi bulamayinca da afra tafra yapiyosun

Diger konuyu acan arkadasada sen haksizsin dedik oda başladi yok olaya hakim değilsiniz yok konuyu okumamissiniz vs.

Hicbirimiz hakim savci degiliz.Hakliyi haksizi tespit etmek zorunda değiliz. herkes fikrini yazıyor saygi duymalisiniz.

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8000 TL gibi bir fiyat hiç konuşulmadı mı? gerçi 2500 tl göndermişsiniz zaten en baştan. yani sizin o kadarlık mal alacağınız belliymiş herhalde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)