User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Alışveriş Problemi

redfox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8000 TL gibi bir fiyat hiç konuşulmadı mı? gerçi 2500 tl göndermişsiniz zaten en baştan. yani sizin o kadarlık mal alacağınız belliymiş herhalde
    aynen öyle kardeşim

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Butun mallari geri yolla parani iade edeyim demis satici, sen bunu yapmak yerine gelip forumda satici hakkinda giydirip duruyorsun.

Hal boyle olunca amac uzum yemek mi bagciyi dovmek mi anlasilmiyor.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Butun mallari geri yolla parani iade edeyim demis satici, sen bunu yapmak yerine gelip forumda satici hakkinda giydirip duruyorsun.

Hal boyle olunca amac uzum yemek mi bagciyi dovmek mi anlasilmiyor.
    parayı iade edeceğini nerden bilicem peki 500 liramı göndermeyen adam 2500 liramı yollarmı sence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel Kardeşim Seninle İlk Tanıştığımızda Bu İşten Pek Anlamadığını Ustanla Görüşmemi İstedin Ustanla Görüşmemiz Esnasında Ustan Bana Elinde Neler Var Dedi Bende Tek Tek Saydım Ve Yaklaşık 8000 TL Yapıyordu Ve Ustan Benden Toplu Alımda Hepsinin Tek Tek Fiyatını İstedi Bende Verdim Sonra Bu İş Bir Kaç Parça Alıcama Döndü Biz Seninle Parça Parasının Pazarlığını Ne Yaptık Nede Konuştuk Lütfen Düsürt Ol Ustan Sana Bu Kadar Yatır Dedi Yatırdın Senin Neyin Alınıp Neyin Alındığından Bile Haberin Yoktu Belkide Ve Öyle Tahmin Ediyorumki Yoktu..Sonra Saplamaları Kargodan Almayıp Geri İadesine Sebep Oldunuz Ve Diyorsunki Geri İade Ettik Neyi İade Ettin ya Sen Neyi ? Kargodan Almadınız İstanbuldaki Arkadaşıma Beni Rencide Ettiniz Adam Birde 40 TL Cebinden Kargo Parası Verdi Sonra Ben Ona O Parayı İade Ettim Senmi Geri İade Etmiş Oluyorsun Böyle Bir Durumda ? Parçalarıma Hurda Diyorsun Bilmem Ne Diyorsun SEN GERİ İADE EDİYORUM BUNLAR BANA YARAMAZ DEDİNDEM Ben Geri Almadımmı ? Aksine Aramızda Sorun Çıktığında Tamam Kardeşim Gönder Malzemeleri Eksiksiz Paranı İade Edeyim Dedim Sen İse Önce Parayı Yatır Sonra Göndereyim Dedin İyide Bütün Şartlar Senden Yanamı Olucak Nerde Görülmüş Böyle Bir Düzen Bir Olay ?

Sonra Diyorsunki Benim Amacım Parayı Almak Değil Sahtekarlığı Ortaya Çıkarmak Diyorsun..Amacın Üzüm Yemek Değil Bağcıyı Dövmek İse Kusura Bakma Beni Burda Böyle Dövemezsin İnan Şuanda İnsanların Hakkımda İyi Veya Kötü Düşünceleri Beni Hiç İlgilendirmiyor..Beni İlgilendiren Kendimi Bilmek Ne Yapmak İstediğimi Ne Yaptığımı Bilmektir Bunlarıda Bildiğim İçin Vicdanım Çok Rahat..

Ben Sana Elimden Geldiğince Yardımcı Olmaya Çalıştım Bunu Yapma Sebebimde Bu Sitedeki Herkesin Ortak Paydası Bu İşe Gönül Vermişliktir Kimisi Motor Modifiyesine Kimisi Müzik Sistemine Kimisi Dış Modifiyeye Gönül Vermiştir Ben İnsan Ayrımı Yapmam Ama Bu İşe Gönül Verdiğim İçin Bu İşe Gönül Verenleri Her Zaman Farklı Gözde Görüp Kendime Yakın Ve Sıcak Görmüşümdür..Ve İşin Sonunda da İyilik Maraz Doğuyormuş Onuda Gördüm Sana Vereceğim 8000 TL'lik Malzemelerden Sadece 500 TL Gibi Bir Karım Olucaktı Kimse 7500 TL Parayı 7-8 Ay Bağlayıpta 500 TL Kar İle Satış Yapmaz Ama Ben Sana Yapıcaktım Benim Niyetim Neydi Sen İse Ne Yaptın Problem Yok

Arkadaş Hakkında Dava Açmayı Düşünmüyorum Bu İşlerde Yeni Bir Arkadaş Sağdakinin Soldakinin Gazına Gelmiş Olabilir Veya Anlık Yanlış Düşünceye Kapılmış Olabilir Hepimiz İnsanız Olur Böyle Şeyler Sorun Değil Konu Başlığı Değişsede Olur Değişmesede Benim İçin Hiç Problem Değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim Malzemelerimi Geri İade Et Paranı Vereyim Dedim Ve Bak Şimdide Diyorum Malzemeleri Eksiksiz Hatasız Geri İade Et Yine Paranı Vereyim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ustan Benden DARTON Gömlek Bile Alıcaktı Güzel Kardeşim Sen Ne Anlatıyorsun Bak Sen Önce Bir Ustanla İletişim Kur Ondan Sonra Yaz Buraya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parayı İade Etmiyeceğini Düşündüğün Bir İnsana Nasıl Oluyorda Para Yatırıp Malzeme Bekliyorsun ?? Bunu Beklerken Sorun Yoktu Malzemeler Geldi Dimi ? Sana Göre Hurda Ama O Hurdaları Geri İade Etmeye Kıyamıyorsun Ne Hikmetse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Stealth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel Kardeşim Seninle İlk Tanıştığımızda Bu İşten Pek Anlamadığını Ustanla Görüşmemi İstedin Ustanla Görüşmemiz Esnasında Ustan Bana Elinde Neler Var Dedi Bende Tek Tek Saydım Ve Yaklaşık 8000 TL Yapıyordu Ve Ustan Benden Toplu Alımda Hepsinin Tek Tek Fiyatını İstedi Bende Verdim Sonra Bu İş Bir Kaç Parça Alıcama Döndü Biz Seninle Parça Parasının Pazarlığını Ne Yaptık Nede Konuştuk Lütfen Düsürt Ol Ustan Sana Bu Kadar Yatır Dedi Yatırdın Senin Neyin Alınıp Neyin Alındığından Bile Haberin Yoktu Belkide Ve Öyle Tahmin Ediyorumki Yoktu..Sonra Saplamaları Kargodan Almayıp Geri İadesine Sebep Oldunuz Ve Diyorsunki Geri İade Ettik Neyi İade Ettin ya Sen Neyi ? Kargodan Almadınız İstanbuldaki Arkadaşıma Beni Rencide Ettiniz Adam Birde 40 TL Cebinden Kargo Parası Verdi Sonra Ben Ona O Parayı İade Ettim Senmi Geri İade Etmiş Oluyorsun Böyle Bir Durumda ? Parçalarıma Hurda Diyorsun Bilmem Ne Diyorsun SEN GERİ İADE EDİYORUM BUNLAR BANA YARAMAZ DEDİNDEM Ben Geri Almadımmı ? Aksine Aramızda Sorun Çıktığında Tamam Kardeşim Gönder Malzemeleri Eksiksiz Paranı İade Edeyim Dedim Sen İse Önce Parayı Yatır Sonra Göndereyim Dedin İyide Bütün Şartlar Senden Yanamı Olucak Nerde Görülmüş Böyle Bir Düzen Bir Olay ?

Sonra Diyorsunki Benim Amacım Parayı Almak Değil Sahtekarlığı Ortaya Çıkarmak Diyorsun..Amacın Üzüm Yemek Değil Bağcıyı Dövmek İse Kusura Bakma Beni Burda Böyle Dövemezsin İnan Şuanda İnsanların Hakkımda İyi Veya Kötü Düşünceleri Beni Hiç İlgilendirmiyor..Beni İlgilendiren Kendimi Bilmek Ne Yapmak İstediğimi Ne Yaptığımı Bilmektir Bunlarıda Bildiğim İçin Vicdanım Çok Rahat..

Ben Sana Elimden Geldiğince Yardımcı Olmaya Çalıştım Bunu Yapma Sebebimde Bu Sitedeki Herkesin Ortak Paydası Bu İşe Gönül Vermişliktir Kimisi Motor Modifiyesine Kimisi Müzik Sistemine Kimisi Dış Modifiyeye Gönül Vermiştir Ben İnsan Ayrımı Yapmam Ama Bu İşe Gönül Verdiğim İçin Bu İşe Gönül Verenleri Her Zaman Farklı Gözde Görüp Kendime Yakın Ve Sıcak Görmüşümdür..Ve İşin Sonunda da İyilik Maraz Doğuyormuş Onuda Gördüm Sana Vereceğim 8000 TL'lik Malzemelerden Sadece 500 TL Gibi Bir Karım Olucaktı Kimse 7500 TL Parayı 7-8 Ay Bağlayıpta 500 TL Kar İle Satış Yapmaz Ama Ben Sana Yapıcaktım Benim Niyetim Neydi Sen İse Ne Yaptın Problem Yok

Arkadaş Hakkında Dava Açmayı Düşünmüyorum Bu İşlerde Yeni Bir Arkadaş Sağdakinin Soldakinin Gazına Gelmiş Olabilir Veya Anlık Yanlış Düşünceye Kapılmış Olabilir Hepimiz İnsanız Olur Böyle Şeyler Sorun Değil Konu Başlığı Değişsede Olur Değişmesede Benim İçin Hiç Problem Değil..
    ağzın iyi laf yapıyo konuştum diyorsun ustamla sadece konuştun ama aldığımız malzeme belli bizim anlaştığımız fiyat belli dahası yok ben nasıl önce paranı yatırdım senin sonra yolladın malzemeleri sen de yatırsaydın paramı bende yollardım malzemelerini eksiksiz olarak senin gibi eksik yollayarak değil

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım, 500 lira yollansa piston kelepçeleri veya wastgate yayı da otomatik olarak hallolacak mı? Neden konu 500 lira ile başladı sonra başka plana geçip parçaların sorunları ile devam ediyor? Burada bir çok bu şekilde konu gördük, bence bu herhangi bir sahtekarlığa girmiyor.
    Tek hak iddia edebileceğini o 500 liranın nasıl fiyat biçildiği, öyle bir düşünceniz de yok gördüğüm kadarıyla. Ayrıca siz zaten saplamaları almadınız mı başka bir yerden de olsa?
    Ayrıca intercooler'ı kullanmıyor musunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parayı İade Etmiyeceğini Düşündüğün Bir İnsana Nasıl Oluyorda Para Yatırıp Malzeme Bekliyorsun ?? Bunu Beklerken Sorun Yoktu Malzemeler Geldi Dimi ? Sana Göre Hurda Ama O Hurdaları Geri İade Etmeye Kıyamıyorsun Ne Hikmetse
    iade etmeye kıyamıyorum değil paramı geri alıp alamayacağıma korkarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu Konu Çok Uzadı Benim Malzemelerimi Eksiksiz Ve Hatasız Gönder 2500 TL Paranı Eksiksiz Göndereyim Senlemi Uğraşıcam Kardeşim Ben ya Sirke Çevirdin Buraya..Yarın Kargo Kapanana Kadar Vaktin Var Aksi Takdirde Hiç Bir Şekilde Sorumluluk Kabul Etmiyorum..

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok özür dilerim, konuyua konsantrem bu mesajı görünce dağıldı
    Noktalama işaretlerine dikkat etmen, bir iletişim eksikliği olduğunu ispatlar derecede

Geçmiş olsun, hayırlısı ile çözersiniz galiba.

Alıntı redfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AldiĞim malzeme
    1 takim pİston sifir
    1 adet turbo 2.el
    1 adet westgate
    1 takim saplama
    baŞka malzemenİn pazarliĞi fİlan yok bunlara 2500 lİra dedİ ve parayi yolladim
    bukadar arkadaŞlar aldiĞim malzeme bu
    pİstonun kelepÇelerİnİ yollayacam dedİĞİ halde yok
    wastgate İn yayi eksİk
    saplamalar gerİ İade oldu onada 500 lİra fİyat İstemİŞtİ
    mevzu bu anlaŞilmiŞtir busefer umarim
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parayı iade edeceğini nerden bilicem peki 500 liramı göndermeyen adam 2500 liramı yollarmı sence
    O yuzden bu tur faturasiz urun alim satimlari yuzyuze yapilir, kap mallari gotur geri, parani elden al cok guvenemiyorsan saticiya.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu Konu Çok Uzadı Benim Malzemelerimi Eksiksiz Ve Hatasız Gönder 2500 TL Paranı Eksiksiz Göndereyim Senlemi Uğraşıcam Kardeşim Ben ya Sirke Çevirdin Buraya..Yarın Kargo Kapanana Kadar Vaktin Var Aksi Takdirde Hiç Bir Şekilde Sorumluluk Kabul Etmiyorum..
    öyle bişe olmicak kardeşim istemiyorum ben parayı malzeme filanda yollamıyorum bi ara telefonda konuştuğumuzda şeker gibi tmm kardeşim kusura bakma paranı yollicam demiştin onu hatırlatırım sana burdan ben haksız olsam herhalde böyle birşey demezsin ve sende burda yazdın zaten evet arkadaş haklı diye parasını vermedim diye 1. sayfayı okumuşsa arkadaşlarda görmüştür bu bana yeter o para sana haram olsun isterlerse konuyuda silebilir arkadaşlar farketmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Agzım Laf Yapmıyor Güzel Kardeşim Olanı Biteni Yazıyorum Ama Senin Olan Bitenden Haberin Olmadığı İçin Böyle Düşünmen Doğal Senin Bu Sorunun Aslında Benimle Değil Ustan İle Ve Dediğim Gibi Yarın Akşam Kargo Kapanana Kadar Vaktin Var Aksi Takdirde Hiç Bir Sorumluluk Kabul Etmiyorum..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eğer alan kisi bu işten anlamıyorm diye bas bas solediyse hurda oldugnu idda etmesi daha bir ilginç ortada ustanın gazı var galiba
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paramı Vermedim Evet Yalan Değil Ama Hesapladığımda Ve Senin Yaptığın Uyanıklıkla Ben Tam Enayi Ve Keriz Yerine Düşünüyorum..Kusura Bakmada Kimse Beni Enayi Yerine Keriz Yerine Koyamaz..Ya Bak Sen Bence Ustanla Güzel Bir Konuş Biz Seninle Hiç Para Pul Meselesi Konuşmadıkki Benimle Bu Konuda Sen Neden Muhattap Oluyorsun Onuda Anlamıyorum Tamam Para Senin Ama Ustan İle Biz Hiç Birşeyi Senin Anlattığın Gibi Konuşmadık Ustanın Yapmış Olduğu Şeyi Bana Mal Etmeye Çalışıyorsun Kocaman İnsanlarız Yakışmıyor..

Ve Hiç Yakışmayanı İse Ne Biliyormusun SAKAT Olmadığın Halde SAKAT Bir İnsanın Hakkını Yedin Demen 500 TL Para İçin Böyle Yollara Başvurma ALLAH Büyük Başvurduğun Yola Bir Gün Maruz Kalırsın ALLAH Korusun..

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu parçayı ebay'dan almış olsaydın eğer, TR'de daha ucuzunu bulduğunda kargoyu almadan geri gönderebilecek miydin?
    diyelim ki parçada sorun oldu;
    başka alternatifleri değerlendirmeden önce, alışverişe başladığın kişinin sana çözüm üretmesini beklemen gerekmez miydi?.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer alan kisi bu işten anlamıyorm diye bas bas solediyse hurda oldugnu idda etmesi daha bir ilginç ortada ustanın gazı var galiba
    Ne Hurdası Güzel Kardeşim Gönderdiğim Malzemeler İle 10 Ay Araba Yürüttüm Ben Setup Büyüttüğüm İçinde Söktüm Boşa Çıktılar Nerde Görüşmüş Tampon İç Alt Kısımda Kullanışmış İntercooler'de Taş Ezikleri Olmadığı..Ve Ben Bu Malzemeleri Vermeden Önce Hem Ustasına Hemde Kendisine Resimlerini Attım Whatsapp'tan Konu Uzamasın Diye Bir şey Demiyim Diyorum Bakma İşte..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)