User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
80 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Alışveriş Problemi

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu başlıkta gene tutarsizliklar var ama alıcıların konu acmasi iyi oluyor insanlar kime mal satmamasi gerektiğinde görmüş oluyor.
    Bunca dükkan var vergisini harcini yatiran mali sorunsuzca ücreti karşıliginda getiren, bu adamlar taş yesin, diyip onlari atlayıp kendi malini getirme sorumluluğu almayan kisilere ürün satışı yapildikca daha cok konu açılır.
    Hem komisyon vergi odemiyim hemde sorumluluk bende olmasi bevaya mal getirtiyim.

Mal aldim gelmedi, x mali aldim y geldi diyen yok.

Aldım gelmiş gitmiş, iade olmuş vs.

Herkes için hayırlısı olsun.

redfox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Stealth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paramı Vermedim Evet Yalan Değil Ama Hesapladığımda Ve Senin Yaptığın Uyanıklıkla Ben Tam Enayi Ve Keriz Yerine Düşünüyorum..Kusura Bakmada Kimse Beni Enayi Yerine Keriz Yerine Koyamaz..Ya Bak Sen Bence Ustanla Güzel Bir Konuş Biz Seninle Hiç Para Pul Meselesi Konuşmadıkki Benimle Bu Konuda Sen Neden Muhattap Oluyorsun Onuda Anlamıyorum Tamam Para Senin Ama Ustan İle Biz Hiç Birşeyi Senin Anlattığın Gibi Konuşmadık Ustanın Yapmış Olduğu Şeyi Bana Mal Etmeye Çalışıyorsun Kocaman İnsanlarız Yakışmıyor..

Ve Hiç Yakışmayanı İse Ne Biliyormusun SAKAT Olmadığın Halde SAKAT Bir İnsanın Hakkını Yedin Demen 500 TL Para İçin Böyle Yollara Başvurma ALLAH Büyük Başvurduğun Yola Bir Gün Maruz Kalırsın ALLAH Korusun..
    sen beni grdünmüki konuşuyorsun kardeşim bu şekilde benim sakat olmadığı söylüyorsun fotoğrafı yolladım sana özel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Foto Gelmedi Önemli Değil Gelip Gelmemesi Bir Zamanlar Facebookta Ekliydin Fotoğraflarında Göremedim Öyle Bir Durum Ona Göre Konuşuyorum Lakin Varsa Böyle Bir Özrün Senden ÖZÜR Dilerim..ALLAH Yardımcın Olsun Demekten Başka Yapabileceğim Birşeyte Yok Maalesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Stealth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Foto Gelmedi Önemli Değil Gelip Gelmemesi Bir Zamanlar Facebookta Ekliydin Fotoğraflarında Göremedim Öyle Bir Durum Ona Göre Konuşuyorum Lakin Varsa Böyle Bir Özrün Senden ÖZÜR Dilerim..ALLAH Yardımcın Olsun Demekten Başka Yapabileceğim Birşeyte Yok Maalesef.
    gelmiştir kardeşim whatsapp tan iyi bak

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok dandik ya bu konu iyice whatsup 'a çevirdiniz madem karşılıklı SAĞA RESİM ATTOM GELMİİİYMİ tarzı konuşma yapacaksınız gidin whatsup da yapin niye bize zulm yapiyorsunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok dandik ya bu konu iyice whatsup 'a çevirdiniz madem karşılıklı SAĞA RESİM ATTOM GELMİİİYMİ tarzı konuşma yapacaksınız gidin whatsup da yapin niye bize zulm yapiyorsunuz.
    takip etmek zorunda değilsin boşuna çekme bu zulmü

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    takip etmek zorunda değilsin boşuna çekme bu zulmü
    Kardeşim bu forumda her konuyu takip ederim ben. Yöneticiyim. İşine gelmiyorsa sağ üstte çıkış var git sikayetvar.com u falan kullan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Diyeceklerimi Dedim Diyeceğim Fazla Bir şey Kalmadı Yarın Akşama Kadar Malzemeleri Eksiksiz Hatasız Kargol'a Paranı Göndereyim Kardeşim..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Buraya konu açıp, buradakilerin "adaletine" sığınıyorsun..
    Adalet falan beklemiyorum, maksat insanlar görsün geyiğine sakın girme.. Buraya konu açanlar, konusu çözülsün diye konu açar..

Muhattabın, binlerce kişi önünde parçaları eksiksiz yolla paranı eksiksiz yollayayım diye söz veriyor..

Sen gelmiş derdim para pul değil ayağı yapıyorsun.. Bu tarz konulara girmem, karışmam ama; Yok öyle önüne gelenin kafasına göre milleti suçlayacak konu açması.. Muhattabın sana çözüm sunuyor, paranı iade edeyim diyor.. Ya o çözümü kabul edeceksin ya da burada konu monu açmayacaksın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adalet falan beklemiyorum, maksat insanlar görsün geyiğine sakın girme.. Buraya konu açanlar, konusu çözülsün diye konu açar..

Muhattabın, binlerce kişi önünde parçaları eksiksiz yolla paranı eksiksiz yollayayım diye söz veriyor..

Sen gelmiş derdim para pul değil ayağı yapıyorsun.. Bu tarz konulara girmem, karışmam ama; Yok öyle önüne gelenin kafasına göre milleti suçlayacak konu açması.. Muhattabın sana çözüm sunuyor, paranı iade edeyim diyor.. Ya o çözümü kabul edeceksin ya da burada konu monu açmayacaksın.
    tmm ben yarın parçaları yolluyacam peki sen kefil olacakmısın param gelmezse sen verecekmisin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Teşekkür Ederim Abi Amacım Sorunun Bir An Önce Çözülmesi Yoksa Geri Almazdım Ama Neyse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tmm ben yarın parçaları yolluyacam peki sen kefil olacakmısın param gelmezse sen verecekmisin
    Komisyoncuya mı benziyorum oradan? Mal alırken benim cebime para mı sıkıştırdın ki kefalet soruyorsun? Edebini bil, haddini aşma.

Ben buranın yöneticisiyim, burada olanlara karışırım. Malları yollarsın, paran gelmezse istersen dolandırıcı istersen hırsız diye konu açarsın; ben de izin veririm. Ayrıca 2 dakika önce yollamam diyordun şimdi yarın yolluyorum diyorsun, bi sözünün eri ol 5 dakikada 1 ağız değiştirme herşeyden önce.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parçaları Eksiksiz Ve Hatasız Yolla Söz Paranı Göndereceğim Yanlız Parçalarda Hata Olursa Kabul Etmem Bunuda Bil Göndermeden Önce Fotoları Çek Buraya Koy Detayına Kadar Çekip Koy Bende Gelince Kontrol Edeceğim Eğer Sorun Yoksa Paranı Yatıracağım Kimsenin Kefilliğine Gerek Yok..

ahmet_xy
    Misafir
    rolling konuları OUT, sahtekar üye konuları IN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komisyoncuya mı benziyorum oradan? Mal alırken benim cebime para mı sıkıştırdın ki kefalet soruyorsun? Edebini bil, haddini aşma.

Ben buranın yöneticisiyim, burada olanlara karışırım. Malları yollarsın, paran gelmezse istersen dolandırıcı istersen hırsız diye konu açarsın; ben de izin veririm. Ayrıca 2 dakika önce yollamam diyordun şimdi yarın yolluyorum diyorsun, bi sözünün eri ol 5 dakikada 1 ağız değiştirme herşeyden önce.
    benim parçaları yollamaya filan niyetim yok sen o şekilde konuştun diye bende öyle dedim benim paramı yollamayacağını biliyorum zaten daha fazla uzatmaya gerek yok konuyuda silin benide forum dan atın isterseniz haksız olan benim arkadasın parasınıda malzemesinide ben yedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim parçaları yollamaya filan niyetim yok sen o şekilde konuştun diye bende öyle dedim benim paramı yollamayacağını biliyorum zaten daha fazla uzatmaya gerek yok konuyuda silin benide forum dan atın isterseniz haksız olan benim arkadasın parasınıda malzemesinide ben yedim
    Afiyet olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Afiyet olsun.
    teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim Yokmu Sakaryada Tanıdığın Biri Tamam Parçaları Ona Gönder Bende Parayı Ona Teslim Edeyim Madem Bu Kadar Sıkıntı Yaptın Kendine Hiç Birşey Bilmiyorsan Atla Otobüse Gel Geliş Biletini Al Dönüşünde Benden Olsun Tamammı Sen Neyin Peşindesin Anlamıyorumki ?

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazanların hepsi yannış ticaret yapmışsın diyor ama hala kendini aklamaya çalışıyorsun.adam mod. ayrıca hukukçu daha kimden ne yorum bekliyosun anladım.stealth edipi tanırım yannışınıda daha görmedim duymadım kimseye.bence fazla uzatmayın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)