hafiffff olusu ve tarz olusu ilk sebeptir
hafiffff olusu ve tarz olusu ilk sebeptir
herhangi bir sınıfta yarışılmayacaksa,
pistte süre almak gibi niyet yoksa,
gönlünüzden hangi kasa/şase geçiyorsa onu alıp hayallerinizi gerçekleştirin.
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
Amerikan amerikana yakışır![]()
adam w201 yapmak ıstıyorum oncelik bu diyor ne araclar sunulmus![]()
![]()
eger yerınız varsa kaynak mak. alıp once farklı parcalarda alıstırma yapıp kendınıze guvendıkten sonra araıca yapabılırsınız hem daha zevklı olur sızın ıcın
biraz heyecanlandırmak için link veriyim![]()
https://www.facebook.com/media/set/?...5745510&type=3
öncelikle hedeflediğim güç ilk etap için 800- 850 hp civarında, yaklaşık 1 sene bu şekilde kullanmayı düşünüyorum... şuan ki altyapıyı 1100 1200 hp lere göre hazırladım nasip olursa daha sonra TwinTurboya geçmeyi düşünüyorum ve bu güçlerde olmasını istediğim min. ağırlık 1300 1400 kg. biraz oturaklı olmasında fayda var yani. Tarz konusunda da; Tarz olayı çok göreceli bir kavram bana göre mx5 çok çirkin bir araç, sana göre de w201 çirkindir.
İşte duymak istediğim surumu diyim cevapmı bilemedim![]()
benim en çok ilgi duyduğum, İ. Park yada Körfezde süre alıp üstüne bir şeyler koyabilmek diğer taraftan da can sıkıntılı geceler için Roll yapmak gibi bir düşüncem var.kasayla alakalıda DTM yarışlarından kalma W201 hayranlığım var bu yüzden bu kasayı kullanmak ilk hedefim, tabi çok tecrube sahibi olmadığımdan dolayı doğru yolda mıyım emin değilim, işte bir yandan bunu nasıl yaparım diye merak ederken diğer taraftanda seçimlerimin doğru olup olmadığını sorguluyorum
evet ama fiyatları ciddi rakamlara ulaştı bildiğiniz hurdaya ayrılmış pası çıkmış üstünde hiç bir şeyi olmayan, ( hemde hiçççç bir şey ) teneke sayılacak bir mustang cupe ye bile ruhu var diye 25 bin TL istediler
evet güzel bir fastback güzel olurdu ama bu kadet değil bence![]()
W201 olabilir, W124 bence dahada iyi olur. Boş hacim ve dingil mesafesi(şaft uzunluğu) fazla olacağından swapta daha rahat edersin. Şaseye takılma W201 sorun çıkarsa bile gerekli güçlendirmeyi yaparsın, sonuçta ls swap düşünüyorsan şase güçlendirme işin kolayı olacaktır.
vaktim olsa senin işleri hallederdik de sırada çok araba varistediğin her araç olabilir sadece aftermarket parça olayına ve fiyatlarına bir bak yoksa al birtane station volvo koy gitsin diyeceğim
![]()
ilk zamanlar yani bir kaç yıl önce bu iş için araştırmaya başladığımda bende hep aynı şeyleri söylerdim, ama inanın ülkemizde cidden güzel garajlar var.. yalnız tek sorun şu iyi iş yapılıyor diye ciddi paralar konuşuluyor.
he bu iyi iş iyi para meselesi değil değeri 3 liralık iş bunun iyisini istiyorsan 5 lira bilemedin en baba 7 lira ödemelisin ama bu bizde böyle değil adamlar en az 15 lira 20 lira diyor. üstüne birde ustanın tafrasını çekiyorsun, adam yüzüne bakmıyor, öf püf çekiyor.
kıçında armani pantalonla beyaz tezgahta motor topluyorum diye sadece montaja 10 bin dolar isteyenleri gördüm![]()
Mx5'te Ls motor dengesiz olmaz mı ? Önde fazla ağırlık olur gibi geldi. Ls zaten ağır bir mtor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)