corvette motoru aynen. ls kodludur v8 dir.
evet LS1 değil ama 6 da değilLS3 motor.
Ls1 den bu güçleri çıkartığınızda Ls1 olmuyordur artık sanırımyani bi yerden sonra N/A güç için hacim yetersiz kalıyor. benim ilk hedefim n/a güçü çıkarabildiğim kadar çıkarmak sonrasında nos takviyesi... sonrası içinde ilk postada dediğim gibi turboya yönelebilirim
Amaki şöyle bir durum var benim şuan sorunum Kasayani artık çokta oyalanmak istemiyorum işimi hakkıyla yaptırabileceğim kimler var veya yokmu veya bu kasadan komple vazgeçmelimiyim
öyle bir memleket haline geldik ki parayla rezil olmamak imkansız bende bu sorunu minumuma çekmek istiyorum
station wagon volvo ve ya mx5. danny george yazip bi aratin google da
N/a istediğimiz güç 550 570 hp arasından 250 shot ta nos kullanmayı düşünüyorum.. Şuanki setup bu yönde en azda 1 - 1,5 yıl bu şekilde kullanıcam sonrasında turbo düşüncem var. zaten turbo setup daha farklı egzantirik farklı sıkıştırma ve üst kapak kullanmayı düşünüyorum ama dediğim gibi şuanki setup 550 + nos
Öyle çok fazla bir iddiam yok Fırsatını yaklarsam süre kasacağım onun dışında eğlence olsun diye Roll yaparım fırsat oldukçada drag için piste girerim hepsi bu
dediğim gibi ilkbahara kadar vaktim var öyle çok acele bir durumum yok. hatta hazır yapmışken birde senin orada duran japon kraliçeye yapsak, ufff tadından yenmez![]()
Ufak bir gelişme var.. ve ben yine içinden çıkmayacağım sanırım, Tekrar belirmek isterim W201 gerçekten çok sevdiğim ve kullanımıma uyan bir araç olduğu için ilk tercih sebebim ama diğer araçlarda yabana atılacak ve bu projelerde örnelleri olan araçlar.. Ltfen bilgisi olan veya yönlendirme yapacak arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim
ilk tercih W201
komple kasa güçlendirme vs. yapılacak tüm detaylar elden geçirilecek açıkcası sıfırdan toplanacak ve hedeflediğimiz güclerde kullanılacak
İkinci tercih
s14a 97 mod. 97 mod. kasa kaporta komple toplanmış iç dış boyası yeni iç mekanda bazı ufak tefek detaylar var..
Üçüncü tercih
Yine bir nissan ama S13 iç ve yürür de bol ekstraları olan bir araç yine boya vs. yeni yapılmış
burada tekrar yazayım benim kullanacağım alanlar Fırsatım olursa pistte süre kasmak Roll ve yine fırsat bulursam Drag yorumlarınızı bu durumuda baz alarak yaparsanız çok sevinirim
NOT: yazdığım kasalara olan hayranlıklarınız varsa lütfen bunu göz ardı edip objektif yorumlar yaparsanız çok sevinirim yani ben bunu seviyorum git onu al durumuna gelmeyelim![]()
Ben olsam w201 güzel bır 190e 16v araç alır ona yaparım.16v ların body kıtı cok yakışıklı.
Cokta tarz olur.
Kasaya uyumluluk ve swap kit hazirligindan dolayi S13 derim. Bizde var ordan biliyorum. Stabilite cok cok iyi, motor durusu konumu herseyi cok uygun. Gelip gorebilirsin istersen bizdekini
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)