User Tag List

Sayfa 9/22 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
412 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Korsan Taksisin diyerek aracımı Bağladılar !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tayfun.O ailenden biri polis mi?
    Hayır. Değil ama polis abilerim var hiç biri sizin dedikleriniz gibi değil.

Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendinden 10 yas buyuk adama yav he he derken ???? 18 yasina kadar zaten sayisi sifir da ehliyetini aldigindan beri kac kere cevirmeye girdin sormasi ayiptir ? Adam ne kotuluk yapmista arabadina el koymuslar 2 bin lira ceza yazmislar ? Iyilik yapana bisi yapmazmis da bilmem neymis de polisleri bilmesek yiycez.
    Olayda haksızlık olduğunu belirttim. 8 kere çevirmeye girdim . Vazifeli memura 'sanane' demek en büyük hatası olmuş adam tersmiş tersine zararı konu sahibine olmuş. Yav he he demesi üslubunu bozmuştu dayanamadım yazdım. Sonradan pişman oldum ama düzeltme butonu yoktu.
    Alıntı Purmol35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmayayım yazmayayım , diyorum da dayanamadım .

Abisi sen kimsin ? Her *** a bilmiş bilmiş yorum yapıyorsun . Sen ne gördün ne geçirdin , artist artist kendinden kaç yaş büyük insanlar a cevap veriyorsun , akıl veriyorsun . Sidik yarışına girmeye çalışıyorsun . Önce bi sormak lazım senin ehliyetin varmı ? Yaşadığın yerde gördün ne geçirdin ? Hiç bulunduğun mevki dışına çıktınmı ? La post larına bakıyorum saçma saçma yorumlar . Bişey bilmiyorsan öyle kal , öğren , öğrendiğin zaman yorum yap . Kimse sana bilmiyorsun diye laf etmez . Aptal saptal yorumlar yapıp milletin canını sıkma , adam ol !
    Emin olun bilgim polisler ceza yazınca prim alıyor diyenlerden daha fazladır. Üslubunu bozma ben burda buraya kadar yazdıklarımda hiç bozmadım karşındaki kişilere saygılı ol. Kimseyle birşeyler yarıştırdığım yok sadice fikrimi beyan ediyorum forumun amacı bunudur.

Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su tayfun o mudur nedir yazmasin abi harbi burda ayar oluyorum ya.gelsin polis sana ayni tepkiyi göstersin ondan sonra gel burda konus.ben aracimi almisim, parasini da vermisim, vergisini de, sigortasını da.Arac 4 ya da 5 kişilik bende istediğimi alip gezebilirim.mazotunu da ben koyuyorum kardeşim kime ne ? Ister ayseyi fatmayi alirim ister ahmeti mehmeti.belki gece tanistik belki nisanlim, belki üniversiteden arkadasim.kime ne ? Taksilerin vergilerini vs bosa cikarmamak için, illegalden korumak icin yapilmis bişey olsa da insanlari kanitlayamadigin bisey icin zor duruma sokamazsin.
    Abi ben polis haklı demiyorum niye laflarımın içinden secip secip yazıyorsunuz. Konu sahibi haklı ama alttan alsaydı cezadan yırtardı diyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RickPierOneiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kimsenin artistiliğini kaldıramam hele köyünde çobanlık yaparken tesadüf eseri veya torpille polis olan veletlerin hiç.Basmış cezayı ama bende cumartesiden beri onun sülalesine hatta bütün emniyete düz gidiyorum.memnunsanız sıkıntı yok.
    Sizde kendinizi etiket ettiğinize göre imzanızda sizinde en büyük başarınız polis olmanız hani bişeyler yazıcam yazmıyorum o yüzden boş yapmayın bence.
    zihniyet basit ya sen polise itiraz edemesin tatlı tatlı kıvıra kıvıra anlatacaksın çünkü polis bu ülkenin sahibi sen ona minnet etmelisin yoksa basar cezayı alır eline copu öğretmeni işçiyi emekliyi öğrenciyi coplar üniversiteye tekbirlerle girip öğretim görevlilerini gözaltına alır annesi yaşında kadınlara küfreder 2 yaşında çocukları babasız anneleri evlatsız bırakır ama polis her zaman haklıdır niye çünkü hükümet arkasında.. e ztn yüklüce de maaş alıyorlar polis niye düşünsün vatandaşı varsa yoksa hükümet.. bide imzasını sonradan çevik kuvvet diye çevirmiş ki korkalım da yazamayalım falan diye düşündü herhalde te allahım ya
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş mahkemeye taşınacaksa bence burada yazdıklarınıza da dikkat edin ileri geri şeyler yazmayın ne olur ne olmaz.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam öncelikle geçmiş olsun. Siz ne kadar küfrettiyseniz bir o kadarda ben ettim. Bizim insanımız şunu anlamıyor. Bu polis dediğimiz insanlar birkaç sene öncesine kadar sizlerle aynı okullarda okumuş aynı otobüse binmiş vs. vs. insanlar değil mi? Onların bizden ne farkı var? Ve ayrıca neden hiç kimse polis dediğimiz insanların asıl görevinin vatandaşı koruma , vatandaşın haklarını savunmak olduğunu görmüyor yada bilmiyor. Neden bu insanlar kendini halktan üstün görüyor.
    muhtar,belediye başkanı,polis,hakim,savcı,millet vekili,bakan,başbakan,cumhurbaşkanı vs. görevlerde olan insanlar halka hizmet için o görevde bulunmaktadırlar. Halkı hizmet ettirmek ve eziyet etmek için değil. Ben neyleyim benim hakkımı savunmayan aksine beni haksız duruma düşüren bu yetkilileri. Ulan P*z*venkler G*tünüzdeki donu bile benim verdiğim vergilerden alıyorsunuz. BU NEYİN TRİBİ ??

Hiçkimse hakkımda bir şikayet yok ise elinde bir belge yok ise yanımda duran arkadaşımı (reşit ise) ve beni aynı arabada veyahut aynı evde olduğumuz için sorgulayamaz. SORGULATMAM!!

Az kaldı. Yakında birisi çıkıp "KIZLI ERKEKLERİ ARABAYLA GEZİYORLAR" diye açıklama yapacak. ÇOK KORKUYORUM!!

Güzel kardeşim hakkını sonuna kadar ara. Sen , ben , o böyle durumlarda hakkımızı aramadığımız için böyle itler (mesleğini layıkıyla yapanlara değil sözüm) kendini tanrı gibi görmeye başladı.
    Önce güzelce cezanı iptal ettir ve arabanı kurtar. Sonra cezayı yazan memur ve yanındaki diğer memur için şikayette bulun ve hatta tazminat davası aç. Görevi kötüye kullanmak kendini halktan üstün görmek neymiş görsün.

Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında Linea,albea vs. dizel arabalar korsan taksidir diye birşey yok. İnsanlar bu arabaları kullanamazlar diye birşeyde yok. Gece veya gündüz bir erkek ve bir kız arabayla seyahat edemez diye bir kanunda yok. Senin korsan taksi olduğuna dair bir delil var mı yok.

Kısacası sana yaptığı i*neliğin hiç bir açıklaması ve dayanağı yok.

Ben zamanında 15 liralık site ismi için Türkiye'nin en büyük internet hizmetleri firmasını yalvarttım. Yine vicdanlı davrandım ki dava açmadım.

Diyeceğim şudur ki; SONUNA KADAR HAKKINI ARA.

Eğer adalet yerini bulmadı mı? o zamanda şunu düşün.

Elbet bu devran dönecek ve sıra bize gelecek...

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır. Değil ama polis abilerim var hiç biri sizin dedikleriniz gibi değil.
    Polis arkadaşım var. O senin kadar savunmuyor polisleri. Helal olsun.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polisleri sevemedim,sevmiyorum da. Kimse çıkıpta iyi olanlar da var demesin arasında,hiç iyi polise insanca muamele eden polise denk gelmedim. Bu ülkede her üniforma giyen güç bende dediği sürece hiç bir halt düzelmez daha da kötü olur. Sadece trafik için geçerli değil bu,bütün polisler,zabıtalar vs. için geçerli. Yazın yıkım yapıyoruz Bursa'da,yan dükkanın sahibi zabıta. 2 tane genç elemanın karnını doyurdu saldı üstümüze,mevzuatta 'resmi tatil' olarak geçmeyen bi gün de 'resmi tatil'de çalıştığımız iddia edilip ceza kesildiki özel şirketiz. Vatandaşı savunmaktan vazgeçip,vatandaşı tekmelemeye başladıklarından beri bu devlete de devletin polisine de,zabıtasına da güvenim yok kimse kusura bakmasın isteyen de üstüne alınabilir. Konu sahibine çok geçmiş olsun,elinizden geleni ardınıza koymayın. Siz gibi insanlar tepki göstermedikçe vatandaşı tekmelemeye devam edecekler bunlar.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emekli bir polis çocuğu olarak yine söylüyorum polis vatandaş için vardır emir kuludur ve vatandaşın emir kuludur hükümetin değil. bu dünyada üstün oldukları dövebilecekleri sövebilecekleri aşağılayabilecekleri tek insanlar suçlulardır buda ayıplı suçlardır( HIRSIZLIK TACİZ TECAVÜZ DARP CİNAYET TERÖR v.b.) trafikte kırmızı ışıkta geçen değildir. adam olan polis vatandaşa beyefendi,hanımefendi diye hitap edersin bu polisi düşürmez karşılığında sonsuz saygı görür lan lun demez diyemez vatandaşına. gerçekler bunlar fakat;

zamanında sağcısı polis oldu solcusu polis oldu diyerekten siz ipini koparan ömrünü belli evler içinde geçirmiş toplumdan soyut yaşamış herkesi polis yaparsanız. bu ülkede biz polis asker çocukları bile genç polis gördük mü kaçmaya kaldırım değiştirmeye başlarız.

yeni başlayanlara bakarsanız hadi polis olalım tayinimiz istanbula çıkar ortamlara akarız derler hayata sıfırdan ceplerinde 3 bin lira maaşla başlamaya çalışınca istanbul da kaliteli insanlarla olmaz kezbanlarla yatar kalkarlar yanınızdaki güzel kültürlü hiç bir zaman ulaşamayacakları bayanları görünce de ellerinden gelen ne pislik varsa yaparlar.

nerden mi biliyorum; kadıköy iskele vapur kalktı kalkacak kızlı erkekli binicez kaçırmak istemiyoruz
    +polis kimlikleri verin dedi
    -ben öne çıktım yine saygılı bir şekilde polis çocuğu olduğum kartı ibraz ederek polis çocuğuyum üniversite öğrencisiyim izniniz varsa kaçırmayalım gidelim dedim
    +ne pislik varsa ESKİ polis çocuklarında çıkıyor o yüzden sana aramada yapıcam(kızları kesiyor)
    -arama belgesi olmadan aratmam
    belge istendi belge geldi yarım saat sürdü arkadaşlarımı gönderdi bana kaba arama yaptılar

eskilerde yok muydu böyle karaktersiz insanlar vardı nadirdi durumun farkına varılınca tek görevleri nöbet tutmak oluyordu şimdi hepsi aynı...

emin olun eski polis memurları bile polisle muhatap olmak istemiyor...

bu ülke PADİŞAHIM ÇOK YAŞA demeye devam ettikçe de bu böyle gider.

son cümlem çok büyük birinden gelsin hepimize;

EĞER ÜLKENİ KURTARACAK BİR LİDER BEKLEMEKTEYSEN, BEN SİZE HİÇ BİR ŞEY ÖĞRETEMEMİŞİM DEMEKTİR.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuda bile birebir örnekler var Kime ne anlatıyoruz, neyi izah etmeye çalışıyoruz çözemedim..

Oldu pısırık pısırık konuşmadı diye korsan cezasını yapıştırsın,eğer yetkisini kullanacaksa göreve engelden yazsın, polise hakaretten gözaltına alsın bla bla bla..Yeterli kanıtı,delili olmayan birşeyden yazılan cezayı nasıl savunuyosunuz hayret ediyorum..

most_evil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RickPierOneiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam teşekkür ederim.yarın mahkeme ücretini yatırıcam ondan sonra işimiz hakime kalacak.yani varsa bu aşamada yapabileceğiniz birşey memnun olurum.
    Dava dilekçeniz ne yönde olucak sadece cezanın iptali mi? yoksa ceza iptali ve sorumluların cezalandırılması şeklinde mi? Şayet sadece ceza iptali için ise yalın bir dille anlaşılır bir şekilde mağduriyetinizi belirten bir dilekçe yeterli olacaktır fakat sorumlular cezalandırılsın istiyorsanız farklı bir dava konusudur ve davanın selameti açısından profesyonel yardım almanız daha iyi olur düşüncesindeyim. Bu arada profesyonel yardım alın derken ticari bir beklentisi olan bir hukukçu falan değilim, işi gereği bu işlerle fazlasıyla haşır neşir olan biriyim,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ve ihtiyacınız halinde sadece konuya hakim hukukçuya yönlendirebilirim.

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıl sonu geliyor bütçedeki açığı azaltmaları gerekiyor, trafik cezalarından beklenen geliri belirtebilen zihniyet hertürlü bahaneylen ceza kestirir...

RickPierOneiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı most_evil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dava dilekçeniz ne yönde olucak sadece cezanın iptali mi? yoksa ceza iptali ve sorumluların cezalandırılması şeklinde mi? Şayet sadece ceza iptali için ise yalın bir dille anlaşılır bir şekilde mağduriyetinizi belirten bir dilekçe yeterli olacaktır fakat sorumlular cezalandırılsın istiyorsanız farklı bir dava konusudur ve davanın selameti açısından profesyonel yardım almanız daha iyi olur düşüncesindeyim. Bu arada profesyonel yardım alın derken ticari bir beklentisi olan bir hukukçu falan değilim, işi gereği bu işlerle fazlasıyla haşır neşir olan biriyim,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ve ihtiyacınız halinde sadece konuya hakim hukukçuya yönlendirebilirim.
    Hocam ilk etapta benim için önemli olan şey aracımı geri alabilmek bu yüzden dediğiniz gibi sade bir dille dilekçe yazdım ve idari mahkemeye verdim olayı anlattım eğer yürütmeyi durdurma kararı çıkarsa 2184 tl cezanın iptali için sulh ceza mahkemesine başvuruda bulunucam oda iptal olursa ilgili polîs memurları için maddi manevi artık nasıl oluyorsa tazminat davası açıcam.tabi yürütmeyi durdurma kararı çıkmaz ise herşeyi at çöpe gitsin .. Bu arada bimere şikayette bulundum onunda bir faydası olur mu bilmiyorum .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polis arkadaşım var. O senin kadar savunmuyor polisleri. Helal olsun.
    Yineliyorum savunmuyorum.

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada başka bir konu var aslında, son zamanlarda türeyen bazı "beraber yolculuk etme" siteleri var hani, site ismi vermek istemiyorum ama reklamlarına vs denk gelmişsinizdir. aynı istikamete gidecek olan insanların tek araçta seyahat etmelerini sağlayan siteler hani...

e o zaman bu sitelerin yasaklanması lazım ana fikir bakımından, devlet bu gibi bir oluşuma izin vermemeli madem korsan taksi sıfatına layık görülüyor "arkadaş" bile olsa araçtakiler, bu durumda herkes yabancı bile olabiliyor sonuçta olay "planlanmış bir otostop" gibi düşünülebilir...

sizin durumunuza gelince, hangimizin başına gelse aynı tepkileri verirdik ceza kesildikten sonra... hukuki boyutu ile ilgili bazı arkadaşlar gerekli bilgiler paylaşmışlar, konunun peşinin bırakmamanız ve hakkınızı sonuna kadar aramanız dileği ile...
    her zafer acı ister...!

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafanı gözünü Kırarım dedi mi gerçekten ?
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Terbıyesiz insanlar..demekki lüx dizelle çıkmak lazım korsana..mantıga bak amk..

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay nasıl buralara nasıl geldi bilmiyorum.
    Ama geçmiş olsun.
    Eğer başımada gelseydi nasıl tepki verirdim bilmiyorum.
    Şimdiye kadar da şükür ki başıma böyle bişey gelmedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Burak_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay nasıl buralara nasıl geldi bilmiyorum.
    Ama geçmiş olsun.
    Eğer başımada gelseydi nasıl tepki verirdim bilmiyorum.
    Şimdiye kadar da şükür ki başıma böyle bişey gelmedi.
    Ben bunları okudukdan sonra sene sonuna kadar trafiğe cıkmasak mı acaba diye düşünür oldum...

Bu bütce acıklarını trafik cezası ile kapatma olayı halka zulumden baska birşey degil..

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pasha34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bunları okudukdan sonra sene sonuna kadar trafiğe cıkmasak mı acaba diye düşünür oldum...

Bu bütce acıklarını trafik cezası ile kapatma olayı halka zulumden baska birşey degil..
    geçen 20 günde 2500 km uzun yol yaptım radar ve çevirmelerin haddi var hesabı yok

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonucu merak ettim ama yaptıkları harbiden şerefsizlik
    Livestrong

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)