User Tag List

Sayfa 11/22 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
412 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Korsan Taksisin diyerek aracımı Bağladılar !

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birader ben 27 yaşındayim.uni. Grafik tasarım.mezunuyum. besyo terkim. Ilisans mezunuyum ayni zamanda pmyo mezunuyum
    Yani senin okuduğundan cok okudum orası kesin. Lisede ben de cok dayak yedim polisten. Okul önünde gezmeyin der döverlerdi dövüşmeyin der doverlerdi. Ama polislerin anasina sövmezdik. Eve gidince babam ne *** yedin de polis dövdü iyi etmiş derdi. Sizin gibi giderli konusmazdk polise. Ama geldik polis olduk. Köydeki cobandan polis devri kapandi ayrıca. Bakınız pomem.
    Sen yanında hatun var diye alttan alma sonra deki polis ceza yazdı. Yazar kardeşim sen o adami ikna edeceksin ,inandiracaksin. Bu senin isin. Inanmazsa ceza yazmak da onun isi. Bu kadar basit. Yazılan cezayı savunmuyorum ama o adami orda ikna etmek senin görevin. Yazilan cezadan da senin tribin sorumlu.
    Kesinlikle katılmıyorum. Polis olduğun için polisleri savunuyorsun. Her zaman için polisin tavrı daha çok önemlidir. Örneğin bir çevirme var ve polisler çevirdi sizi kenara çektiniz. Polis burda özellikle de benden küçükse genç evraklarını görelim bakalım derse orda ben de ters giderim polise yazdığı ceza s.kmde değil devlete sadakam olsun. Ama iyi akşamlar evraklarınızı görebilir miyiz dediğinde polise atarlanmak için bir sebep yok her ne kadar polisleri sevmesem de kardeş kardeş veririm evraklarımı gerekirse muhabbet de ederiz, iyi akşamlar memur bey der yolumuza bakarız. Dediğim gibi polisin ilk tavrı çok önemli. Telsiz anteniyle cama vurmak nedir, hiç bir açıklama yapmadan korsan muamelesi yapmak nedir, nerde tanıştınız vs. gibi saçma sorular benim de canımı sıkardı ben de sinirlenirdim. Siz olaya tarafsız bakamıyorsunuz. Gözünüz kör olmuş. 40 yaş üstü polisler çok babacan çok canayakın, halden anlayan adamlar ama yeni polisler artist, havalı, şapkası yoksa jöleli ve sakızlı.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birader ben 27 yaşındayim.uni. Grafik tasarım.mezunuyum. besyo terkim. Ilisans mezunuyum ayni zamanda pmyo mezunuyum
    Yani senin okuduğundan cok okudum orası kesin. Lisede ben de cok dayak yedim polisten. Okul önünde gezmeyin der döverlerdi dövüşmeyin der doverlerdi. Ama polislerin anasina sövmezdik. Eve gidince babam ne *** yedin de polis dövdü iyi etmiş derdi. Sizin gibi giderli konusmazdk polise. Ama geldik polis olduk. Köydeki cobandan polis devri kapandi ayrıca. Bakınız pomem.
    Sen yanında hatun var diye alttan alma sonra deki polis ceza yazdı. Yazar kardeşim sen o adami ikna edeceksin ,inandiracaksin. Bu senin isin. Inanmazsa ceza yazmak da onun isi. Bu kadar basit. Yazılan cezayı savunmuyorum ama o adami orda ikna etmek senin görevin. Yazilan cezadan da senin tribin sorumlu.
    sende olsan yazardın yani?

ya kardesim yanls anlama ama bu nasıl iş adamın inandırma gibi bi durumu mu var? alırsın araştırırsın v.s v.s.

bide hani müslüman ülkeyiz bu cocugun kul hakkına girmedimi o yazan polis?

bide yaşım 27 diyosun kayıtta 25 gözüküyor. sana admin inanmazsa seni forumdan silebilrmi?
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RickPierOneiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamma işte Söylediklerine bakılırsa hiç bir cacık olamamışsın sonunda sende POLİS olalım bari diyerek POLİS olmuşsun.O Mevzu başka konu sapmasın.Senin şu tavırların işte klasik polis tavırları adam bana yanımdaki insan hakkında bilmem gereken soruları sordu cevabını aldı diyorum hala bana saf saf yorumlar yapma baştan beri söylediklerimi oku okumadıysan çok okudum çok biliyorum ayaklarına da yatma haksız yere KORSAN TAKSİ olmadığım halde bana KORSAN TAKSİSİN diyerek ceza yazan veya yazacak olan veya sadece bana değil bu ülkede herhangi bir sebepten dolayı haksız yere CEZA yazan ne kadar polis varsa hepsi gözümde O.Ç.' Onları da sırf TERS cevap verdim diye HAKLILAR diye destekleyen herkesinde amk.İnsan gibi sorulan sorulara cevap verdik.Mesele farklı olaya dönünce SANANE Diyerek cevap verdim.Yanımdaki bayandan dolayı ATAR yapmadım.Beni sorguya çeken velet benden en az 3 4 yaş küçük daha sakalı çıkmamış o.ç.nun biriydi sırf İBNELİK olsun diye hatta yanımdaki bayana ARTİSTLİK olsun diye bana ceza yazdı.Sen Polis isen benim suclu olduğumu kanıtlayacaksın sucüstü yapacaksın ondan sonra cezamı yazacaksın.Ne zamandan beri POLİSLER Kişisel fikirlerine göre ceza yazıyor.Amk Hala Kalkmış şu olayda bile Bana o.ç. bir polis memurunu savunuyorsun polis olmuşsun ama zaten başka da bir *** olmazmış senden.Hadi işine bak sabah sabah germe beni.Ulan bir Polis olmuşsunuz telefon numaranızdan mesleğinize kadar İmzanızda taşıyorsunuz Polis oldum diye kendini adam sanan ne kadar insancık varsa onlarada bol bol rahmet.Hükümet yalakası herifler *** korkusundan tanıdığı olana işlem yapamayan polisler el pençe *** gardiyan takılan polisler ben sanane dedim diye bana korsan taksisin diyerek 2 ay aracımı bağlıyor 2184 TL ceza yazıyor sende haklılar diyorsun te Allah'ım sen Büyüksün ya.
    Smdi sana kim inansin ? Bana burda bunları söylediysen o polislere ne tripler atmissin belli.Sitede ürün satiyoruz imzamiz güvencemiz. Ha bu arada iyi olmuş sike sike öde smdi o cezayi
    SWAT

RickPierOneiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zor degil abi .yanındakini tanıyıp tanımadığını sorarm. Adam sana cvp vermek yerine sanane diyorsa yazarm. Cnku o sorulara cvp vermekle mükellef. Aksini de mahkemede ispat etsin. Cezayi iptal ettirsin.
    yanlış anlamada o memurlara ettiğim kadarını sende hakediyorsun.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Masumiyet karinesi diye bir şey vardı... Gelişmiş ülkelerde suç kanıtlanır, akabinde ceza yaptırımı uygulanır.. Bizim gibi cehaletin ve umursamazlığın tavan yaptığı ülkelerde ise ceza yaptırımı uygulanır, götün yana yana dolaşırsın suçsuzluğunu kanıtlamak için..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu yanlış acmadim ama actin diye verdi cezayi. Isyan etmedik
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Smdi sana kim inansin ? Bana burda bunları söylediysen o polislere ne tripler atmissin belli.Sitede ürün satiyoruz imzamiz güvencemiz. Ha bu arada iyi olmuş sike sike öde smdi o cezayi
    Tipik bir çevik kuvvet.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tipik bir çevik kuvvet.
    Hep polise yüklen zaten amk. Adam yukarda sike sike uzaya çıkardı polisi ona deme.anca bana de amk. Ulan ben egzozlu araba görünce cevirip ilerde kesiciye düşmezsen yakalarm seni , bas ses dinleyelim diyen adamım. Size pic pust denk gelmis. Genellemeyin amk ya. Ben smdi ayar arabaya binen herkesi sikiyim desem kendimi mi sikiyim ya. Kapatn konuyu amk
    SWAT

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reis isyana bağladı .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış anlamada o memurlara ettiğim kadarını sende hakediyorsun.
    Bilader bana sorarsan ben yazmam. Her insanin ayni olmadığı gbi her polis de aynı değil. Ama hic sanmıyorum senin cok düzgün konusman sonucu polis ceza yazsın.
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hep polise yüklen zaten amk. Adam yukarda sike sike uzaya çıkardı polisi ona deme.anca bana de amk. Ulan ben egzozlu araba görünce cevirip ilerde kesiciye düşmezsen yakalarm seni , bas ses dinleyelim diyen adamım. Size pic pust denk gelmis. Genellemeyin amk ya. Ben smdi ayar arabaya binen herkesi sikiyim desem kendimi mi sikiyim ya. Kapatn konuyu amk
    O zaman baştan de ki Sana PİÇİ denk gelmiş geçmiş olsun uzaklaş.Kalkıp sırf polis olduğun için burada haksızlığı savunuyorsun Dilsiz ŞeytanLık yapmaya gerek yok.Bizim zaten ayarımız kaçmış canımız yanmış haksız yere sinirden uyku uyuyamıyoruz sende tahrik ediyorsun.Biraz empati yapın olay çözülür..Cezaya gelince ben sike sike öderim sorun değil sadakam olsun 2 ay sonra gider arabamıda alırım ama benim hakkım değil 2 ay 2000 sene çıkmaz o yalandan cezayı yazan ibneden ve oh iyi olmuş diyen herkese de Hakkım Haram.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilader bana sorarsan ben yazmam. Her insanin ayni olmadığı gbi her polis de aynı değil. Ama hic sanmıyorum senin cok düzgün konusman sonucu polis ceza yazsın.
    güzel kardeşim sen yukarıda demişsin ki ;
    sorarım soruları sanane derse yazarım gitsin mahkemede uğraşsın.Şimdi de bana sorarsan ben yazmam diyorsun Allah için sinir bozmaya mı geldin derdin nedir anlayamadım ben seni.Klavye başından öyle sanman normal.sana izah edicek bir durum yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reis isyana bağladı .
    Yok abi yok. Bu ülkede ne oluyosa hep bizim insanimizin suçu. Iran sınırında çalışıyorum suan. Ortalık pkk yuvası. Vatan elden gidiyo bizde böyle şeylerle uğraşıyoruz
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Konu sahibi arkadaş da genelleme yapmadı ben de genelleme yapmadım. Konu sahibi arkadaş çevirme esnasında artislik yapan, salak saçma sorular soran polise ve ona benzeyen vatan millet s.knde olmayan polislere o.ç dedi. Sen alındıysan ben bişey diyemem. Ben de "ha bu arada iyi olmuş s.ke s.ke öde şimdi o cezayı" dediğin için sana da tipik çevik kuvvet dedim. Çünkü gördüğüm bildiğim bütün çevik kuvvet polisleri de senin gibi aynı tavırda. Konu sadece egzozlu arabalar değil. Hem kendin diyosun size p.c pust denk gelmiş diye. Bu korsan taksi çevirmesinde de p.c pust denk gelmiş işte neden kabullenmiyorsunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel kardeşim sen yukarıda demişsin ki ;
    sorarım soruları sanane derse yazarım gitsin mahkemede uğraşsın.Şimdi de bana sorarsan ben yazmam diyorsun Allah için sinir bozmaya mı geldin derdin nedir anlayamadım ben seni.Klavye başından öyle sanman normal.sana izah edicek bir durum yok.
    Yanında bayan olanları bz çevirmiyoruz genelde
    .ama inan bana üslup cok onemli. Geçmiş olsun
    SWAT

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok abi yok. Bu ülkede ne oluyosa hep bizim insanimizin suçu. Iran sınırında çalışıyorum suan. Ortalık pkk yuvası. Vatan elden gidiyo bizde böyle şeylerle uğraşıyoruz

Senin görev yapmak zorunda olduğun memleketin sahipleri yüzünden bu işlerle hala uğraşıyoruz kardeşim . Yalan mıdır ?

En kral solcusu da en kral sağcısı da bu zamana kadar pkk ile masaya oturupta ülke hakkında plan yapmış mıdır bu zamana kadar ?

Boşuna çalışıyorsun orada Allah korusun sen iki gün sonra şehit olsan , kimse artık neden şehit oldu diye sormaz .
    imzasız..

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun abes bı durum olmus ıns.magdurıyetını en kısa zamanda cozersın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu sahibi arkadaş da genelleme yapmadı ben de genelleme yapmadım. Konu sahibi arkadaş çevirme esnasında artislik yapan, salak saçma sorular soran polise ve ona benzeyen vatan millet s.knde olmayan polislere o.ç dedi. Sen alındıysan ben bişey diyemem. Ben de "ha bu arada iyi olmuş s.ke s.ke öde şimdi o cezayı" dediğin için sana da tipik çevik kuvvet dedim. Çünkü gördüğüm bildiğim bütün çevik kuvvet polisleri de senin gibi aynı tavırda. Konu sadece egzozlu arabalar değil. Hem kendin diyosun size p.c pust denk gelmiş diye. Bu korsan taksi çevirmesinde de p.c pust denk gelmiş işte neden kabullenmiyorsunuz.
    Sen ne diyosan o kardeşim. Senin skin sağolsun.
    SWAT

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin görev yapmak zorunda olduğun memleketin sahipleri yüzünden bu işlerle hala uğraşıyoruz kardeşim . Yalan mıdır ?

En kral solcusu da en kral sağcısı da bu zamana kadar pkk ile masaya oturupta ülke hakkında plan yapmış mıdır bu zamana kadar ?

Boşuna çalışıyorsun orada Allah korusun sen iki gün sonra şehit olsan , kimse artık neden şehit oldu diye sormaz .
    önceden zaten pkk ile hiç uğraşılmıyordu.
    Tikkat Laz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)