sen burda olan durumu söylüyorsun ben onu çok iyi biliyorum ben olması gerekenden bahsediyorum suçu ispatlaman gerekir aksi halde suçsuzdur hırsızı hırsızlık yapmadan yakalayabiliyor musun mesela bunun aklında vardır diye böyle nabza göre şerbet durumu olamaz maaşını bana hizmet etmek için alan biri hele kesinlikle yapamaz tabii ki benim dediğim olması gereken gerçekteki durum senin söylediğin gibi
Onune geleni polis yaparlarsa olucagi bu! Adam gercek hayatta baltaya sap olamamis, gitmis polis olmus simdi egosunu tatmin etme pesinde. Gecenlerde yine haberi vardi bilmem kac bin kisi daha polis olucak diye. Evet dik gitmemeniz lazimmis ama o kadar karaktersizler varki. Kiz arkadasimin evine hirsuz giriyor. Polis cagiriyor sonra tutanak kem kum, numarasinida aliyir serefsiz. 2-3 gun boyunca surekli ariyor iyi misin? Korkuyor musun ? Falan filan diye. En son benim yanimda aradi sictim agzina ses kaydi aldim dedimde oyle bitti. Ve bu olay 2 defa basima geldi. Simdi gelde ceviren polise kiz arkadasinin bilgilerini elinle ver!!
a.c.a.b.
ya artık yeter bu adamlara .Polis denilen lavuğun görevi,görev yaptığı vatanın huzurunu korumak ve insanını korumaktır,bu adamlar artık nasıl yozlaşmışlarsa sadece kendi bencil vicdanlarına çalışıyorlar.
07 13b-msp
04 4g63
15 k9k 608
yahu çoğumuzun yüzüne bakmadığı polislik bu adamlar için minnet devlette bakıyor nerede işsiz güçsüz milliyetçi islamcı anadolu genci var onları alıyor mesleğe
adam daha lisede polisten haybeye dayak yiyeceğini kabullenmiş sen ben olsak bırak liseyi ortaokulda polis haksız yere vursa ortalığı ayağa kaldırırız
ama bu tarz adamlarda devlet istediğini yapar sende sesini çıkaramaz üstüne bi de babandan dayak yersin mantığı var o yüzden sadece polislik değil bütün devlet kurumlarına bakın bu tarz insanlar kritik noktalarda çünkü yönetenler kolay yönetebilecekleri adamlarla çalışmayı istiyorlar
daha dün validebağda mahkeme kararına karşı annesi yaşında kadınlara nasıl küfür ediyor bu tokatın çorumun maraşın çevik kuvvetleri dikkat edin çevik kuvvete bu tarz anadolu ilçelerinde yaşayan ne okuduğu ne iş yaptığı belli olmayan en son kapağı devlete atan adamlar kpssye girse alabileceği en yüksen puan 75 üstünü alıpta polis olan nadirdir
elbet bu halkın polise olan öfke birikimi kusacak elbet o "sike sike" ödeyeceksinler bir gün karşılık bulacak
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Bu arada konuyu dağıtmak için değil ama aklıma gelmişken, alkol muaynesi yaparlarken makinenin 0 olduğundan önce emin olun ve ardından üfleyin.
Yanın bir arkadaşımın hiç alkol almamasına rağmen ehliyetini aldılar ve kan testi, o, bu 178 lira gece gece para ödeyerek ehliyetini geri aldı.
Polislerin yaptığı her uygulamayı başından-sonuna sakin bir şekilde, sinirlenmeden, egolarımızdan uzak, adım adım tartarak sonuçlandırmamız lazım, aksi halde felaketle sonuçlanabiliyor.
Fiat's Are Faster Than You Think!
selam
geçmiş olsun.kesin olmamakla birlikte birkaç bilgi vermek isterim.
öncelikle bölge idare müd gitmen gerekiyormuş.normalde olay 3 günde orada çözümleniyormuş.fakat adamlar polislerden olayın kayıtlarını istiyorlarmış yaklaşık 15 gün sürüyormuş.sonrasında da polislerden savunma istiyorlarmış.tabi sen bu arada o cezayı seve seve ödüyorsun.olayın sonuçlanması 2 ayı buluyormuş ve bu sürede aracın bağlı kalıyormuş.
daha önce bu işi yapmış birisi vardı bu bilgileri kendisinden aldım.yarım aktarmış olabilirim ağızdan ağıza değişmşte olabilir anlattıklarım ama ilk ağızdan kendim aktarabildiğim kadarı bu.
kendisi bu işi yaptığı için mahkeme açmamış.oyüzden mahkeme olayı hakkında bilgi veremiyorum.
hakkında hayırlısı üzücü durum.ama yinede şunu unutmayın.kral onlar.mecburen he diyip geçeceksin.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Vay arkadaş memlekete bak , Spor arabaya binince serseri vatan hainisin - Ekonomik aile aracına binince korsan taksisin. Bu uygulamayı yönetim çıkartmadıysa bende birşey bilmiyorum . Sana demek istiyorki evli değilsen ve A segment otomobile binecek paran yoksa , kız arkadaşınla gezemezsin.
oraya başvuruda bulundum işte 240 tl ücret ödedim.davayı kazanırsam geri alacakmışım kazanamaz isem belli bir ücretini geri iade ediyorlarmış.Başvuruda bulunduk ama Gram umudum kalmadı gün geçtikçe boşuna çırpınıyormuş gibi hissediyorum kendimi..
İfadeyi imzalamamanız iyi olmuş. Malesef her sektörde olduğu gibi polislerin içinde de görevi kötüye kullananlar var.
geçmiş olsun bağlayan araçlar genellikle sivil oluyor beyaz accent era era blue torneo connectavcılar tarafındakilerin plası genelde bl oluyor
dikkatli olun hepsi su katılmamış or.... cocugu dik çıkıştınmı direk geçiriyorlar.
Hakkı Can Eryüzlü...
+1938
Normalde sakin birisiyimdir. Kimseye ters gitmem, bağırmam özellikle polis ise 'ABİ' den aşağı hiçbir kelime kullanmam. İsterse arabayı arasın ses çıkarmam çünki birşeyim yok bilirim yapsın görevini, yapsın kontrolünü 'İyi akşamlar, hayırlı görevler abi" der giderim. Saygıda kusur etmem polis'e karşı. Ama böyle birşey olmuşsa ne ben onlar'a 'ABİ' derim ne de yumuşak başlı olup söyleneni yaparım. Böyle kansızlık olmaz.!
talihsiz bir durum ,kötü olmuş bide kız arkadaşının yanında böyle bir duruma düşmek hepten talihsizlik
Polis arkadaşlar böyle giderse zaten bu toplum onlara hiç iyi bakmıyacak hele ki göz altı süresi hakları ve yetkileride artıyor sen bak şimdi olacaklara![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)